Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Θαῦμα τοῦ Ἀρχάγγελου Μιχαήλ Πανορμίτη τῆς Σύμης

Ο Ἀρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης τῆς Σύμης
ΘΑΥΜΑ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΣΥΜΗΣ 07.11.08

Το πρόσωπο του Αρχάγελλου Μιχαήλ, του Πανορμίτη Σύμης κατα τη διάρκεια του Μέγα Εσπερινού πριν την Εορτή της Συνάξεως Ταξιαρχών την Παρασκευή 7/11/2008 κατά την μαρτυρία πολλών πιστών και ενόπιων της κάμερας τηλεοπτικού σταθμού, εξαφανίστικε για μερικά λεπτά και έπειτα επανήλθε στο φυσιολογικό.Όλοι μιλούν για θαύμα.

"Ήταν 7 Νοεμβρίου του 2008, παραμονή της εορτής του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, όταν κατά τη διάρκεια της τέλεσης του Πανηγυρικού Εσπερινού στον Πανορμίτη της Σύμης, η Μορφή του Αρχαγγέλου εξαφανίστηκε από την Άγια εικόνα του.

Ο κόσμος και οι ιερείς που παρευρίσκονταν εκεί το αντιλαμβάνονται και με ακλόνητη πίστη και χαρά γιά τό Θεῖο μήνυμα συνεχίζουν την Άγια ακολουθία του Εσπερινού εν πλήρει κατανύξει.
Λίγο πριν το τέλος του Εσπερινού η μορφή του Αρχαγγέλου επανέρχεται στην Αγία του εικόνα και ο κόσμος δοξάζει τον Τριαδικό Θεό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης στο κήρυγμα του μεταφέρει το μήνυμα ότι ο Αρχάγγελος μπήκε στις καρδιές και στην ψυχή των πιστών και εισάκουσε τις προσευχές τους."

Δείτε τα βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑΡΡΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου