Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Η φιλία είναι κάτι ξεχωριστό, είναι το θεϊκό που γίνεται αισθητό...

"Η φιλία είναι κάτι ξεχωριστό, είναι το θεϊκό που γίνεται αισθητό, δεν συζητιέται, είναι αυτή η χημεία που εγκαθίσταται ανάμεσα σε δύο όντα χωρίς πολλά λόγια.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο - το ίδιο και οι φιλίες, το ίδιο και οι άνθρωποι που μας στέλνει ο Θεός σε ορισμένες στιγμές. Αγαπητέ φίλε, δεν βρίσκω ένα κατάλληλο συμπέρασμα, αλλά θέλω να ξέρεις ότι όλο αυτό το κείμενο είναι γραμμένο χωρίς αξιώσεις πέρα ​​από ειλικρίνεια.
 
Φροντίστε τον εαυτό σας και επιδιώξτε να περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας μοιάζουν, ανθρώπους που σας βοηθούν, που σας κάνουν να νιώθετε σημαντικοί, αγαπητοί και εκτιμημένοι.  Να θυμάστε ότι μετά από κάθε καταιγίδα, ο ήλιος θα χαμογελά πιο λαμπερός από ποτέ.  Και κάθε δοκιμασία ζωής που θα υποβληθείς θα σε κάνει πιο δυνατό και θα έρθει με ένα μάθημα που σου ζητώ να μην αγνοήσεις.  
 
Γράψε το κάπου στη γωνία της ψυχής σου.  
 
Πείτε στους αγαπημένους σας ότι τους αγαπάτε, αγκαλιάστε τους και δείξτε τους πόσο σημαντικοί είναι στη ζωή σας.
 
Να είσαι ο ίδιος καλός άνθρωπος, ό,τι και να γίνει, να κρατάς την όμορφη ψυχή σου και να θυμάσαι ότι κάπου, κάποιος, θα είναι πάντα μαζί σου.  Ίσως όχι πάντα σωματικά, αλλά ψυχικά κάθε στιγμή.
 
Σε ευχαριστώ, αγαπητέ φίλε, για όλα όσα μου λες ωραία, που με σκέφτεσαι, που δεν ξεχνάς να μου δίνεις ένα χαμόγελο και την ενθάρρυνση.  
 
Σε ευχαριστώ που με άκουσες και για κάθε στιγμή που μου έλεγες ότι θα ήταν μια χαρά.  Σ 'ευχαριστώ που είσαι φίλος μου!  
 
Σας ευχαριστώ που ανάμεσα στους αγαπημένους ανθρώπους στην ψυχή σας υπάρχει ένας που φέρει το όνομά μου!  Και σας ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο και διαβάσατε αυτές τις γραμμές!
 
Συναντιόμαστε στην προσευχή, όπου οι ψυχές μιλούν διαφορετικά…»
 
(Πατηρ  Χρυσόστομος Φιλιπέσκου - «Ζήσε όμορφα, συγχώρεσε στον χρόνο και αγάπησε αληθινά!»)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου