Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ΟΥΤΕ ΤΥΡΑΝΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΝΟΥΚΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΛΕΠΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΧΟΛΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ…


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Γιατί χαίρεται και χαμογελά ο…Διάβολος πατέρα ;;;

Η απόφαση της εκκλησιαστικής ιεραρχίας να καταργήσει ουσιαστικά την κορυφαία θρησκευτική εκδήλωση της ανατολικής Ορθοδοξίας, δηλαδή στην Σαρακοστή τα προηγιασμένα και τους χαιρετισμούς της Παναγίας, δίνοντας την πάσα στην άθεη ελληνόφωνη κυβέρνηση ουσιαστικά να κλείσει τους ναούς, θα μείνει στην ιστορία σαν την για πρώτη φορά, εν καιρώ υποτίθεται ανεξαρτησίας, κατάργηση της ελληνικής Ορθοδοξίας.

Οι διάφοροι αιθεροβάμονες των ανθελληνικών καναλιών, που αυτές τις μέρες ενώ δεν έχουν καμία σχέση με τον χριστιανισμό, ενώ είναι δεδηλωμένοι άθεοι και δεν πάτησαν ποτέ τους σε κάποιο ναό, οργίασαν, βρήκαν την χρυσή ευκαιρία εκμεταλλευόμενοι τα θύματα μιας στοχευμένης επιδημίας, να ξεράσουν όλη την χολή τους κατά της Ορθοδοξίας μας και ζητούσαν ουσιαστικά την κεφάλι της πίστεως επί πινάκι.

Ακολούθησε η φαρσοκωμωδία-τραγωδία της έκτακτης σύσκεψης της εκκλησιαστικής ιεραρχίας, η οποία, όποια απόφαση και να έβγαζε, η άθεη κυβέρνηση θα εφάρμοζε αυτό που είχε προαποφασισμένο, δηλαδή με λίγα λόγια μια κωμωδία πάνω σε μια απίστευτη ιστορική τραγωδία πίστεως.

Και φτάσαμε στο σήμερα, 16 Μαρτίου του 2020, ένα σήμερα που η ιστορία θα γράψει ότι για πρώτη φορά στο ελεύθερο υποτίθεται ελληνικό κράτος που πέρασε τις χίλιες μύριες συμφορές και θανατηφόρες επιδημίες, ελληνόφωνη άθεη κυβέρνηση έβαλε λουκέτο στους ναούς.

Και καλά οι άθεοι κυβερνώντες. Οι δεσποτάδες ; Αντί να ξεσηκωθούν και να εντείνουν τις παρακλήσεις, να κάνουν καθημερινές αγρύπνιες, να κάνουν λιτανείες, αυτοί φόρεσαν τις δικές τους μάσκες και το έβαλαν στα πόδια.

Άξιος ο μισθός τους των τριάκοντα αργυρίων!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr

πηγη: http://nikosxeiladakis.gr

3 σχόλια:

  1. Συμφωνώ μαζί σας Κύριε Χειλαδάκη. Το «Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις» πήγε περίπατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψάξαμε αρκετά μέχρι να βρούμε ένα άρθρο που να εκφράζει απόλυτα την δυσαρέσκεια μας αλλά και να αντιπροσωπεύει αυτά που αισθανόμαστε...Ελπίζουμε Πρώτα ο Θεός, το Πάσχα και η Μεγάλη Εβδομάδα να γίνουν όπως κάθε χρόνο!!!

      Διαγραφή
  2. Που Βαδίζουμε έχει χαθεί η Πίστη των Ανθρώπων τους έχουν θαμπώσει με τα υλικά αγαθά την κακια την αναισθησία με τα χρήματα,,πως μπορούμε να τους αφυπνίσουμε να τους τρανταξουμε να επιστρέψουν στον δρόμο του Θεού;;;Να τους βοηθήσουμε να μετανοησουν;;και με ευλάβεια να επιστρέψουν στον Κύριο;;;
    Ακόμα.και.οι ίδιοι οι Άνθρωποι που υποτίθεται ότι κυρηττουν τον λόγο του Θεού το έβαλαν στα πόδια;;;πως λοιπόν οι Άνθρωποι τα πρόβατα να επιστρέψουν στον ποιημενα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή