Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

“O λαός απλώς κοιτάει την καταστροφή της Ελλάδας”

Ελλάδα τέλος!

Προφανώς και δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα.

Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο.

Κι ότι ζούμε την τελευταία φάση της υλοποίησης του νοσηρού σχεδίου των δυναστών της Ελλάδας. Ήτοι, τη μετατροπή της σε πλήρως ελεγχόμενο προτεκτοράτο.

Γι’ αυτό παραμένει στη θέση του ο Μητσοτάκης παρά τη φθορά.

Δεχόμενος επί της ουσίας βοήθεια από όλες τις πλευρές.

Για να μη ναυαγήσουν οι βρόμικες ονειρώξεις «συμμάχων» και «εταίρων».

Αποσαφηνίζουμε.

Πήγε ο Τσίπρας στην Αμερική μετά την ήττα και μας έφερε το Αμερικανάκι για να σώσει τη χαμένη τιμή της αριστεράς. Τα είδατε τα αποτελέσματα.

Κατόπιν σήκωσαν μπαϊράκι οι πέντε κατά του Ανδρουλάκη για να αναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ. Τα είδατε επίσης τα αποτελέσματα.

Στο μεταξύ πήραν τελευταία στιγμή (!!!) τα πατριωτικά ντουφέκια τους Σαμαράς και Καραμανλής και πυροβολούν ακατάπαυστα κατά του μητσοτακικού εθνομηδενισμού. Τα βλέπετε πάλι τα αποτελέσματα.

Τι συνάγεται από τα παραπάνω;

Ότι το εγχώριο πολιτικό σύστημα δεν τολμάει να πάει κόντρα στις εντολές «συμμάχων» και «εταίρων» για σμίκρυνση της Ελλάδας και συναινεί στη διατήρηση του Μητσοτάκη στην εξουσία προς ολοκλήρωση του εγκλήματος, προσπαθώντας μέσω σπασμωδικών κινήσεων να διατηρήσει τα φέουδά του με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα.

Αντίστοιχα κινείται και το οικονομικό σύστημα μονάχα βεβαίως όταν θίγονται τα συμφέροντά του -όταν δηλαδή ο Μητσοτάκης ευνοεί έναν ολιγάρχη και ρίχνει έναν άλλο- προσκυνημένο κι αυτό στις διαταγές των κορακιών ΗΠΑ και Ευρώπης.

Κι ο λαός;

O λαός απλώς κοιτάει την καταστροφή της Ελλάδας. Με ένα κομμάτι του να συμμετέχει έμμεσα κι ένα άλλο άμεσα στο ξεπούλημα και το υπόλοιπο εκμαυλισμένο και καθημαγμένο να μη μπορεί να κάνει τίποτα.

Αντίο Ελλάδα. Καλημέρα Μπανανία!

Χωρίς εθνική κυριαρχία. Με μια παρασιτική οικονομία όπου τα πάντα θα ελέγχονται από τους αναρχοκαπιταλιστές (σχέδιο Πισσαρίδη). Με τους Έλληνες μειοψηφία και τους… μουσαφιραίους πλειοψηφία. Με την «ελίτ» στημένη στα τέσσερα να αγχώνεται μόνο για την… αέναη ευμάρειά της. Κι εμάς να αναμένουμε μάταια έναν νέο Καποδίστρια δίχως όμως να τολμάμε να επαναστατήσουμε.

Ίσως για αρχή να κάναμε κάτι απλό μπας και καταλάβουμε ότι εμείς κάνουμε κουμάντο κι όχι αυτοί.

Παίρνουμε τρόφιμα για μια εβδομάδα. Καθόμαστε στα σπίτια μας και δεν κάνουμε τίποτα.

Θα παραλύσουν τα πάντα ή όχι;

Θα αναγκαστεί το σύστημα να αλλάξει άρδην στάση ή όχι;

Αλλά που καιρός για… επιπολαιότητες. Προέχει το κυνήγι της άθλιας ζωής που μας έχουν επιβάλλει οι βιαστές μας. Ασχέτως αν δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε.

Συγκρίνεται η Ελλάδα με ένα χλιδάτο σπίτι, με ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, με μια σιλικονάτη γκόμενα να μας χαϊδεύει στη Μύκονο ή με το καινούριο γαμάτο iPhone;

Αν είναι δυνατόν!!!

Antinews

antinews.gr , choratouaxoritou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου