Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Το Άγιο Φως το 2024 κατέβηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Γιατί συνέβη αυτό; Θα μπορούσε αυτό να είναι ένα σημάδι από ψηλά;

Το Άγιο Φως το 2024 κατέβηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Γιατί συνέβη αυτό; Θα μπορούσε αυτό να είναι ένα σημάδι από ψηλά; Ένας ειδικός εξήγησε τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Ένας ειδικός εξήγησε τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Το Άγιο Φως το 2024 κατέβηκε στον Ιερό Ναό του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ, κυριολεκτικά λίγα λεπτά αφότου ο Ορθόδοξος Πατριάρχης Ιεροσολύμων, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Θεόφιλος Γ΄, εισήλθε στο Edicule.

Το θαύμα συνέβη μπροστά σε χιλιάδες προσκυνητές που ήρθαν σήμερα στον ναό και μπροστά σε εκατομμύρια πιστούς που παρακολούθησαν αυτό το θαυματουργό φαινόμενο μέσω διαδικτυακών εκπομπών. Ας σημειώσουμε ότι η ζωντανή μετάδοση του θαύματος της καθόδου του Αγίου Φωτός το 2024 πραγματοποιείται και από το τηλεοπτικό κανάλι Tsargrad, λέγοντας για το τι συμβαίνει αυτές τις στιγμές στον ίδιο τον ναό και όχι μόνο.

SCREENSHOT YOUTUBE.COM/FIRSTPOST

Γιατί συνέβη αυτό, γιατί κατέβηκε τόσο γρήγορα το Άγιο Φως; Το δίκτυο προτείνει ότι αυτό μπορεί να είναι κάποιο είδος «σημάδι από ψηλά».

Ο επικεφαλής του ιδεολογικού τμήματος του τηλεοπτικού καναλιού Tsargrad, Mikhail Tyurenkov, εξήγησε τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό, σημειώνοντας ιδιαίτερα ότι, φυσικά, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα «σημάδια» που να σχετίζονται με το γεγονός ότι το Άγιο Φως κατέβηκε στα πρώτα λεπτά της η προσευχή του Πατριάρχη Ιεροσολύμων στο Εκπαιδευτήριο του Ναού του Κυρίου και δεν μπορεί να είναι».

Αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να σκεφτούμε γιατί συνέβη αυτό», τόνισε. – Το ίδιο το θαύμα της καθόδου του Αγίου Φωτός είναι το έλεος του Θεού, ενισχύοντάς μας στην πίστη μας. Και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτή τη στιγμή, όταν η παγκόσμια αντιπαράθεση στον κόσμο έχει ενταθεί, και το αίμα χύνεται στους ίδιους τους Αγίους Τόπους.

SCREENSHOT YOUTUBE.COM/FIRSTPOST

Ο Τιουρένκοφ υπενθύμισε: δεν είναι μυστικό ότι ένα σημαντικό μέρος των Παλαιστινίων Αράβων είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Και αυτή τη στιγμή το κράτος του Ισραήλ, τόσο αντιμουσουλμανικό όσο και αντιχριστιανικό, διαπράττει μια πραγματική γενοκτονία των αδελφών τους (συχνά όχι μεταφορικά, αλλά πραγματικών συγγενών) στη Λωρίδα της Γάζας. Και θα ήθελα να ελπίζω ότι μια τόσο γρήγορη κάθοδος του Αγίου Φωτός είναι ένα σημάδι της υποστήριξης του Θεού τόσο για τους Ρώσους Ορθόδοξους Χριστιανούς όσο και για τους Παλαιστίνιους αδελφούς μας,

– ο ειδικός εξέφρασε την εκδοχή του για το τι θα μπορούσε να σημαίνει η κάθοδος του Αγίου Φωτός το 2024 μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Κωνσταντινούπολη μεταδίδει ζωντανά το θαύμα της καθόδου του Αγίου Φωτός το 2024.

dzen.ru

πηγη

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ;

    ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ
    Α. Θέλει γενεί ένας Βασιλεύς και αποθνήσκει, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟ 1920; ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΟ ΤΥΧΙΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ

    Β. Ένας Μέγας Αυθέντης θέλει ετοιμάσει δια τον εαυτόν του ένα αιματώδη λουτρόν, Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ;

    Γ. Ένας μεγαλύτερος μονάρχης θέλει λυπήσει κατά πολλά τον εαυτόν του, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ; ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΛΥΠΗ

    Δ. Σηκώνονται οι καταφρονεμένοι και αποκτούν δυνάμεις, ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ 1917

    Ε. Ο φθόνος δείκνυται από τον Χριστιανισμόν, ΕΔΩ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή