Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Κάποια χρονιά δεν θα βγει το Άγιο Φως. Θα είναι η εποχή του αντιχρίστου


Το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο είναι το Άγιο Φως στα Ιεροσόλυμα, που βγαίνει κάθε χρόνο στον Πανάγιο Τάφο το Μεγάλο Σάββατο (μεταξύ 12 το μεσημέρι και 2 το απόγευμα).

Κατεβαίνει από τον ουρανό και το βλέπουν όλοι. Ορθόδοξοι και μη Ορθόδοξοι. Είναι Άκτιστο Φως, που για μερικά λεπτά (περίπου 4 – 10 λεπτά) δεν καίει! 

Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να κατασκευάσει φωτιά, που να μην καίει.

Το Άγιο Φως δεν καίει, δεν φθείρει δηλ. την ύλη διότι είναι πνευματικό Φως, που ανακαινεί, ζωογονεί και αγιάζει! Πολλοί με τα κεριά και τις λαμπάδες περνούν το Άγιο Φως, σε διάφορα άρρωστα σημεία του σώματός τους και θεραπεύονται!

Μετά από ορισμένα λεπτά, το Άγιο Φως από Άκτιστο μεταποιείται σε κτιστό και αρχίζει να καίει. Αν δεν γινόταν αυτή η μεταποίηση, τα κεριά και οι λαμπάδες δεν θα έσβηναν ποτέ και πολλοί πονηροί άνθρωποι, θα έφτιαχναν «παιχνιδάκια» με το Άγιο Φως και θα είχαμε βλασφημίες και διαστροφές.

Κάποια χρονιά δεν θα βγεί το Άγιο Φως. Θα είναι η εποχή του αντιχρίστου.

Το Άγιο Φως είναι η τρανταχτή πιστοποίηση, ότι η Ορθοδοξία είναι η μόνη Αλήθεια, η μόνη αληθινή θρησκεία και όλα τα άλλα θρησκεύματα στον κόσμο είναι νοητά σκοτάδια και πλάνες του νοός…

Γέροντας Εφραίμ της Σκήτης του Αγίου Ανδρέα

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ   ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ (κλικ εδώ)

πηγη: https://apantaortodoxias.blogspot.com/ 

19 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Γέροντας Εφραίμ της Σκήτης του Άγιου Ανδρέα...τώρα την πηγή του Γέροντα δεν την γνωρίζουμε.

      Διαγραφή
  2. θα παρακαλουσα να αναφερεται την πηγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Δεν έχει τίποτα να φοβηθεί απλά είναι αδύνατο να συνυπάρξη το ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ με το σκοτάδι....

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις

    1. Αμήν.Θα θέλαμε να πούμε ότι το άρθρο μας προειδοποιεί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η χρονιά αυτή είναι το 2020.Εμείς απλά παρατηρούμε τα γεγονότα γιατί πρέπει να είμαστε ενήμεροι...Το Άγιον Φώς θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έρθει και φέτος...
      Επίσης να πούμε ότι σχόλια που είναι κατά του Αγίου Φωτός ειρωνικά και υβριστικά διαγράφονται από το Ιστολόγιο της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας ως ένα μικρό δείγμα σεβασμού στο Πρόσωπο Της.Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
  5. Ο ίδιος άγιος είχε πει ότι όταν έρθει μία τέτοια περίοδο πού δεν θα μπορούμε να πάμε στον Παναγίο τάφο να κάνει ο ορθόδοξος πατριάρχης την τελετή αφής τού Αγίου φωτός ότι η τελετή αυτή θα γίνει στο σπηλεο τής αποκαληψεος στην Πάτμο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός Άγιος ακριβώς? Έαν δεν κάνει την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός ο Ορθόδοξος Πατριάρχης το Άγιον Φώς δεν θα βγεί...έχει ξαναγίνει στο παρελθόν το Μεγάλο Σάββατο του 1101 μ.Χ. Σχετικά με αυτό που γράψατε για το σπήλαιο της αποκαλύψεως στην Πάτμο δεν το γνωρίζουμε, θα το κοιτάξουμε όμως...

      Διαγραφή
  6. Από ότι έχω διαβάσει από προφητείες Αγίων το κακό θα γίνει όταν το ορθόδοξο και το καθολικό Πάσχα πέσουν μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σημαντική πληροφορία.Σας ευχαριστούμε.Ο Θεός να είναι μαζί μας και να μας φωτίζει

      Διαγραφή
  7. Η Παναγία και ο Χριστός και όλοι οι Άγιοι να βάλουν το χέρι τούς να ξεφύγουμε από όλο αυτό που ζούμε το τελευταίο διάστημα.. υγεία και ευλογία!κύριε Ιησού ελέησον μας τούς αμαρτωλούς!Αμήν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή