Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Η Ελλάδα και η Κύπρος απείχαν από την ειρήνη! Ήταν από τις 45 χώρες που απείχαν από την ψηφοφορία ΟΗΕ για ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα.

Διπλωματικό πραξικόπημα ερήμην μας.. Ελλάδα Κύπρος απείχαν κατά την ψηφοφορία για ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα.. Το ψήφισμα του ΟΗΕ που ζητούσε μια «άμεση, μόνιμη και διαρκή ανθρωπιστική εκεχειρία» άμεση κατάπαυση εχθροπραξιών και απαιτούσε από όλα τα μέρη να σέβονται το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και τη «συνεχή, επαρκή και ανεμπόδιστη» παροχή προμηθειών και βασικών υπηρεσιών στη Λωρίδα της Γάζας υπερψηφίστηκε πανηγυρικά ερήμην μας.

Ζητούσε επίσης την «άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση» όλων των αμάχων που κρατούνται σε αιχμαλωσία, καθώς και την ασφάλεια, την ευημερία και την ανθρώπινη μεταχείρισή τους σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

120 υπέρ μόνο 14 κατά και 45 χώρες απείχαν.. Η Ελλάδα και η Κύπρος απείχαν από τη ειρήνη..

To Israel δηλώνει ότι απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στερείται νομιμότητας και σημασίας.. Η Ελλάδα ήταν μια από τις 45 ώρες που δήλωσαν απούσες ενώ 120 κράτη υπερψήφισαν.Ενώ 14 χώρες μειοψήφισαν ανάμεσα τους και οι ΗΠΑ.

πηγη: https://dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου