Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Παγκόσμια κατακραυγή! Μπορεί και 1000 νεκροί στο νοσοκομείο της Γάζας!

Παγκόσμια κατακραυγή προκαλεί ο αιματηρός βομβαρδισμός του νοσοκομείου al-Ahli στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας με εκατοντάδες νεκρούς, στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά που είχαν βρει καταφύγιο στην εγκατάσταση.

Ο βομβαρδισμός ήδη έχει προκαλέσει αλυσιδωτές, διπλωματικές αντιδράσεις, με κυριότερη την ακύρωση της συνόδου κορυφής της Ιορδανίας.

Εκατοντάδες σοροί διαμελισμένοι κείτονται στο προαύλιο του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τις Παλαιστινιακές Αρχές ο αριθμός των νεκρών από τη βόμβα μπορεί να φτάσει τους 1.000 ενώ γίνεται λόγος για την πιο αιματηρή επίθεση του Ισραηλινού στρατού από το 2008.

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι

«βάρβαροι τρομοκράτες» στη Γάζα βομβάρδισαν το νοσοκομείο al-Alhi και ότι δεν ευθύνεται ο στρατός του Ισραήλ.

Ο ισραηλινός στρατός είπε, αρχικά, ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως η έκρηξη στο νοσοκομείο προκλήθηκε από αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλου της Χαμάς. Αργότερα, ο στρατός ανακοίνωσε ότι η λανθασμένη εκτόξευση έγινε από την Ισλαμική Τζιχάντ.

Όπως αναφέρουν βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο:

«Το νοσοκομείο χτυπήθηκε με πολύ πιθανώς από βόμβα JDAM. Αυτό σημαίνει ότι ήταν η ισραηλινή αεροπορία. Αυτό σημαίνει ότι ήταν μια στοχευμένη επίθεση».

Δείτε στο βίντεο σύγκριση των ήχων πυραύλων! Συγκρίνουν τον ήχο ενός παλαιστινιακού πυραύλου κι ενός ισραηλινού… ο ήχος φέρεται να είναι ίδιος με τον ισραηλινό πύραυλο:

το είδα http://oimaskespeftoun.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου