Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

«Αντώνη, συγγνώμη, μην τα πεις στον Θεό. Ο τόπος αυτός είχε κάποτε ανθρώπους...»

«Ο τόπος αυτός είχε κάποτε ανθρώπους...»

Η ανάρτηση του αντιεισαγγελέα με τα χιλιάδες σχόλια

Από το βράδυ της Τρίτης, τότε που μέλη του πληρώματος Blue Horizon έσπρωξαν τον Αντώνη Καρυώτη στη θάλασσα, όταν επιχείρησε να επιβιβαστεί στο πλοίο, πολλοί έχουν σπεύσει να γράψουν στα social media τις σκέψεις τους.

Άλλοι έγραψαν λόγια οργής, άλλοι πόνου, άλλοι μίλησαν για ντροπή.

Μία ανάρτηση όμως ξεχώρισε. Αυτή του αντιεισαγγελέα Ηρακλείου, κ. Στάθη Θεοφανίδη, ο οποίος διακρίνεται για τις ευαισθησίες του και το θάρρος της γνώμης του, ήθελε να μιλήσει δημόσια για τον τραγικό αυτό χαμό.

«Στα νερά αυτά, χτες βράδυ, πνιγήκαμε όλοι.. μαζί του.. πιθανόν να τους χαμογελούσε όταν έφευγε, η αγαθή καρδιά δεν γνωρίζει από την απανθρωπιά.. πνίγηκε η ψυχή μας, δεν ναυάγησε, βυθιστήκαμε...κι επειδή η μάνα του δεν ζει, ας τον θρηνήσουμε εμείς. Αυτόν και τους εαυτούς μας. Ο τόπος αυτός είχε κάποτε ανθρώπους.. τώρα μόνο ουρλιαχτά λύκων, κάθε είδους, παντού.. Αντώνη, συγγνώμη, μην τα πεις στον Θεό...για ακόμη μια φορά, δείξε μας πως είναι η ανθρωπιά…Θ.Σ» 

έγραψε ο αντιεισαγγελέας κ. Στάθης Θεοφανίδης σε ανάρτησή του στο Faceboook με αμέτρητους χρήστες να αναδημοσιεύουν και να σχολιάζουν τα λόγια του για τον θάνατο του Αντώνη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου