Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Το σφράγισμα του χαράγματος.

Καλά και άσχημα νέα.

Τα καλά νέα είναι ότι η Βασιλεία του Θεού, είναι επί θύραις.

Τα άσχημα νέα, είναι ότι μπαίνουμε στην τελική και πλέον επώδυνη δοκιμασία, όπου αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία των up date, των ενημερώσεων λογισμικού του ανθρώπινου DNA με τις δόσεις, ετοιμάζεται η ενεργοποίηση σύνδεσης των ατόμων με το σύννεφο, με σκανάρισμα του σώματος και καταχώρηση των δεδομένων σε τερματικό με την μορφή κάρτας, η οποία ενεργοποιούμενη θα πιστώνεται με ψηφιακό νόμισμα.

Τι θα συμβεί με όσους δεν έχουν κάνει update, είναι προφανές.

Δεν θα μπορεί να ενεργοποιηθεί η κάρτα τερματικό, και δεν θα μπορεί να πιστωθεί σε αυτήν ψηφιακό χρήμα.

Τα δεδομένα:

Ο  Δημήτρης Καζάκης του ΕΠΑΜ, σε πρόσφατο άρθρο του, μίλησε ευθέως για επικείμενη κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=181769471428397&id=100087860353050

Ο  Γιάνης Βαρουφάκης επίσης σε πρόσφατη συνέντευξη του, μίλησε για το σχέδιο Δήμητρα που θα αντιμετωπίσει την κατάρρευση των τραπεζών με ψηφιακό ευρώ. Αποκάλυψε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το έχει ήδη έτοιμο.

Μάλιστα επικαλέστηκε τον Πιερακακη και την τεχνολογική δυνατοτητα που διαθέτει για την εφαρμογή του.

https://youtu.be/ofKQV1mm2yE

Τέλος όλα αυτά, τα ευαγγελίζονται ως δήθεν σωτηρία οι (Τραμπ)αρίφες. 

Ο  Δημήτρης Γάκης , σε πρόσφατη εκπομπή του, αποκάλυψε ότι με παγκόσμια συνθήκη, η οποία αναμένεται να κυρωθεί μέσα στις εκλογές, χωρίς καμία ενημέρωση, εκχωρείται η αρμοδιότητα λήψης μέτρων, για περιπτώσεις πανδημιων, από τα κράτη, σε έναν υπερεθνικό οργανισμό, ο οποίος θα δεσμεύει υποχρεωτικά τα κράτη με αναστολή του διεθνους δικαίου.

Θεσπίζονται λοκ ντάουν, υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, ψώνια σε απόσταση δύο χιλιομέτρων, απαγόρευση αντιθετης έκφρασης, και κυρώσεις για οποιαδήποτε άρνηση ή αντίσταση με βαριές ποινές.

Απώλεια στοιχειωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

https://m.youtube.com/watch?v=I6EKCy0Knh4&feature=youtu.be

Το δίκτυο δορυφόρων της Tesla, που πολλοί αφελείς πίστεψαν ότι κατασκευαστηκε για να έχουν ταχύτερο ίντερνετ, είναι προφανές ότι θα διαχειρίζεται έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών, στον ρόλο ενός παράλληλου τραπεζικού συστήματος, και ελέγχου, με δυνατοτητα απενεργοποίησης των ανυπάκουων, που θα αντικαταστήσει το παλιό κατεστημένο των τραπεζών που πλέον δεν θα υπάρχει.

Κι έτσι επιτυγχάνεται η κατάργηση της Θεόδοτης ελευθερίας της βούλησης, που είναι το κύριο χαρακτηριστικό του ανθρώπινου όντος.

Αυτά, τα σχέδια δεν θα ολοκληρωθούν, όμως, καθώς "...ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ παρέλθῃ ἡ γενεὰ αὕτη ἕως ἂν πάντα ταῦτα γένηται. 35 ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ παρελεύσονται, οἱ δὲ λόγοι μου οὐ μὴ παρέλθωσι...." Ματθαίος 24.

Δηλαδή αυτή, η γενιά των ανθρώπων δεν θα χαθεί, έστω κι ένας αρνητής να μείνει, και δυστυχώς γι αυτούς, δεν είναι ένας, είμαστε πολλοί, παρά πολλοί!

 Ιάκωβος Τίγκας

σχολιο:Παραμύθια της χαλιμάς για ψεκασμένους ή όχι; Που κρύβεται η υπερβολή ;Τελικά όσοι μιλούσαν για τα σκευάσματα τρία  χρόνια τώρα επιβεβαιώθηκαν οι μπαγάσηδες στο ακέραιο  και ψεύτες και απατεώνες αποδείχθηκαν οι ..ειδικοί με χιλιάδες θανάτους και αναπηρίες. "Αναμένεται στο ακουστικό σας λοιπόν.."

https://trelogiannis.blogspot.com/2023/05/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου