Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Έτσι θα αλλάξουν την καθημερινότητα! Καυχώνται για την “Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση”, για την τεχνολογία “Βlockchain”

Ο Κόρι Μπερνάρντι είναι Αυστραλός συντηρητικός πολιτικός σχολιαστής και πρώην πολιτικός. Ήταν γερουσιαστής για τη Νότια Αυστραλία από το 2006 έως το 2020 και ήταν ο ηγέτης των Αυστραλιανών Συντηρητικών!

Ενώνει την φωνή του με εκείνους που προειδοποιούν για όσα έρχονται αναφέροντας:

«Καυχώνται για την “Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση”, για την τεχνολογία “Βlockchain”, -που πιθανότατα θα ενσωματωθεί με τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας για να παρακολουθούν όλα όσα κάνουμε.

Αλλά όλα αυτά γίνονται για να σωθεί ο πλανήτης, φυσικά (σ.σ. ειρωνικά).

Γι’ αυτό τους βλέπετε να υποστηρίζουν το αυξημένο κόστος εντατικών δραστηριοτήτων του άνθρακα. Αυτές οι δραστηριότητες αφορούν όπως τις μεταφορές, τις κατασκευές, την ηλεκτρική ενέργεια και άλλα παρόμοια.

Θέλουν επίσης να μειώσουν την ζήτηση για ορισμένα απροσδιόριστα πράγματα, αλλά υποθέτω ότι εννοούν βασικούς τομείς καθημερινότητας, οι οποίοι απαρτίζουν μια πολιτισμένη κοινωνία. Θα μπορούσε να εννοούν το κρέας, τα αεροπορικά ταξίδια, πόσα παιδιά μπορείς να κάνεις και ποιος ξέρει πόσο μακριά θέλουν να φτάσουν αυτή την μείωση ζήτησης, στο όνομα της μείωσης εκπομπών άνθρακα του πλανήτη (σ.σ. ΕΔΩ τι ισχύει)».

Δείτε την συνέχεια:

το είδα https://oimaskespeftoun.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου