Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

“Η ποινικοποίηση μιας οποιασδήποτε ειρηνικής διαμαρτυρίας, οδηγεί σε ατραπούς πολύ σκοτεινές.Δεν εξαίρεσαν ούτε τις συναδέλφισσες που είχαν ανήλικα παιδιά”.

✔️ Αργύρης Νταλιάνης, επεμβατικός καρδιολόγος και πολύτεκνος πατέρας 5 παιδιών... 
✅ Ήθελε να διαμαρτυρηθεί επειδή πεινάνε τα παιδιά του...
🆘 Μα, αυτό είναι έγκλημα πια, αγαπητοί συμπατριώτες κι έτσι τού πέρασαν χειροπέδες...
 
“Η ποινικοποίηση μιας οποιασδήποτε ειρηνικής διαμαρτυρίας, οδηγεί σε ατραπούς πολύ σκοτεινές”,δήλωσε στον Focus FM 103.6 και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο επεμβατικός καρδιολόγος, Αργύρης Νταλιάνης.

“Πηγαίνουμε σε ένα σύστημα διαμαρτυρίας ala carte, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της εκάστοτε κυβέρνησης”.

“Δεν εξαίρεσαν ούτε τις συναδέλφισσες που είχαν ανήλικα παιδιά. Δεν πρόκειται για μέτρο σωφρονισμού ή προστασίας πολιτικών προσώπων, είναι ένα μέτρο ακραιφνούς σοφρωνισμού μέχρι σημείο εξόντωσης μανάδων και μικρών παιδιών”.

Αποφασίστηκε να γίνει μία δράση στο σπίτι του Πρωθυπουργού, όχι για να ενοχληθεί η οικογένειά του.Κάναμε ότι μπορέσαμε αυτούς του 11 μήνες, δεν έχουμε το δίκαιο αποτέλεσμα που θα έπρεπε. Ας μας πουν οι ΄Ελληνες πολίτες έναν διαφορετικό τρόπο για να κάνουμε τη φωνή μας πιο δυνατή. Με νόμιμο τρόπο και χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα νομικής φυσεως. Στην Αυστρία για παράδειγμα, είναι απολύτως νόμιμο να συγκεντρώνονται οι υγειονομικοί έξω από το σπίτι του υπουργού υγείας, ο οποίος και παραιτήθηκε”.

“Ενώ μας προσήγαγαν για εξακρίβωση στοιχείων, ξαφνικά εφευρίσκουν 2 κατηγορίες να μας προσάψουν και  η προσαγωγή μετατρέπεται σε ποινική δίωξη για απείθεια και για παρακώλυση των συγκοινωνιών. 12 από εμάς πηγαίνουμε στον Εισαγγελέα”.

focusfm.gr , orthodoxostypos.gr , trelogiannis.blogspot.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου