Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Υγειονομικοί απεργοί πείνας: «Θα το πάμε μέχρι τέλους και θα υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί»

 

H αναλγησία και η παλιανθρωπιά των μαριονετών της νεοταξικής λαίλαπας που κυβερνάνε εδώ και 2,5 χρόνια αυτόν τον άγιο τόπο δεν έχει τέλος. Κοντά στους 7.000 νοσοκομειακούς υπαλλήλους και γιατρούς που δεν δέχτηκαν να κάνουν την «θανατηφόρα» ένεση, εδώ και έξη μήνες βρίσκονται σε αναστολή υπηρεσίας για τον έναν και μόνο λόγο: Επειδή ΔΕΝ υπάκουσαν! Για κανέναν απολύτως άλλον λόγο, εφ’ όσον οι εμβολιασμένοι διπλά και τριπλά συνάδελφοί τους που έμειναν να εργάζονται, απλά μεταδίδουν αφειδώς τον ιό και νοσούν κανονικότατα.

Στον Focus Fm και τον Στέφανο Δαμιανίδη μίλησαν χτές οι τρεις από τους τέσσερις υγειονομικούς που έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας έξω από το Yπουργείο Yγείας.

“Κάποιοι επιλέγουν να κρύβονται και κάποιοι να εκτίθενται. Εμείς επιλέξαμε να εκτεθούμε, γιατί προσπαθούν να μας κάνουν αόρατους” τόνισε η κ. Ζωή Βαγιοπούλου. “Ανακοίνωσαν μια κανονικότητα, η οποία έχει αποκλεισμενη ολόκληρη κοινωνική ομάδα. Πότε στην ιστορία της Ελλάδας, υπήρξε κανονικότητα που δε χωράει ανθρώπους;”, αναρωτήθηκε.

“Οι άνθρωποι είναι στα κάγκελα, οι ψυχασθένειες έχουν ανέβει στο Θεό. Τι στοχεύουν; Ασχολούνται με την σωματική υγεία. Και με την πνευματική υγεία τι γίνεται; Δε γίνεται να καταργηθεί το αυτεξούσιο. Τι μέλλον θα έχουν τα παιδιά μας όταν ο οποιοσδήποτε εργολαβος του κοπανήσει μια υποχρεωτικότητα και τα πετάει έξω; 35 ημέρες είμαστε έξω από το υπουργείο υγείας, μέρα και νύχτα, με όλες τις συνθήκες. Θα αγωνιστούμε εδώ μέχρι τέλους”, σημείωσε.

“Είμαστε στη τρίτη εβδομάδα τώρα στο υπουργείο υγείας για τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, για το δικαίωμα στην εργασία, στην αξιοπρέπεια και για τις στοιχειώδεις ελευθερίες” ανέφερε ο κος Περικλής Καρολίδης. Και συνέχισε:

“Οι επιλογές της κυβέρνησης είναι σκόπιμες, αποβλέπουν στην καρατόμηση του ΕΣΥ. Χρησιμοποιούν ως άλλοθι και όχημα την επικινδυνότητα του ιού Θα το πάμε όσο αντέξουμε. Από δω και πέρα είναι ηθικοί αυτουργοί, έτσι κι αλλιώς μας έχουν καταδικάσει σε αργό θάνατο, το μόνο όπλο που μας απέμεινε, είναι αυτό. Έχουμε φτάσει στα όριά μας, θα τα ξεπεράσουμε εάν χρειαστεί”.

Στην απεργία πείνας συμμετέχει και ο κος Λάμπρος Τσάπαλης, ο υγειονομικός που πρόσφατα συνελήφθη ενώ βρισκόταν σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για την απόφαση της κυβέρνησης να βγάλει σε αναστολή τους υγειονομικούς που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν

“Με συνέλαβαν χωρίς εισαγγελική παραγγελία. Ο Πλεύρης θα έδωσε εντολή, δεν ενοχλούμε κάποιον άλλον. Και εχθές κρυβόταν σαν ποντίκι. Αυτή τη στιγμή δε με ανησυχεί ο υπουργός, με ανησυχεί η κοινωνια. Η υποκρισία έχει φτάσει μέχρι την Ουκρανία. Όλα τα κανάλια δείχνουν αυτό και μέσα στη χώρα τους πεθαίνουν τα παιδιά τους. Τα παιδιά της Ελλάδας δεν τους νοιάζουν”, είπε ο ίδιος.

Εμείς τι άλλο θα μπορούσαμε να προσθέσουμε;

Πληροφορίες από τον Focus FM, kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου