Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωση του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης για ψευδή δημοσιεύματα

Έπειτα από ψευδείς και ανακριβεις αναφορές οι οποίες έχουν ανεβεί στο διαδίκτυο, ανακοινώνουμε:

Η αδελφότητα του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίου Νεκταρίου, όντως ασθενεί από τον ιό του COVID, 13 στον αριθμό μοναχές, οι οποίες βρισκόμαστε ήδη σε καραντίνα από τις 8 του μηνός, επίσημα δηλωμένες στο σύστημα, έχοντας πλήρη απομόνωση σε οίκημα απομακρυσμένο από τον ιερό χώρο του προσκυνήματος, τηρώντας επακριβώς τους κανόνες υγιεινής.

Έχει γίνει απολύμανση σε όλο τον χώρο της Ιερας Μονής, και οι ξενώνες είναι ήδη κλειστοί από την πρώτη στιγμή της καραντίνας.

Το προσκύνημα εξυπηρετείται από προσωπικό το οποίο είναι αρνητικό με πολλαπλά συνεχόμενα Ράπιντ τεστ, από τους ειδικούς του Νοσοκομείου Αιγινης. Ιερές Ακολουθίες, παρακλησεις κ Θειες Λειτουργιες δεν γίνονται από την ημέρα της καραντίνας έως το πέρας αυτής.

Με την βοήθεια και την προστασία του Αγίου μας Νεκτάριου, συντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας! Εκφράζουμε την άπειρη ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς που προσεύχεστε για την γρήγορη ανάρρωση μας.

Η Παναγία μας να σας χαριτώνει και να σας έχει υπό την προστασία της!

Με πολλή αγάπη Χριστού και σεβασμό

Τιμοθέη μοναχή και αι συν εμοί αδελφαί!

πηγη: https://orthodoxostypos.gr

2 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΑΣ ΓΕΡΟΝΤΗΣΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟ Κ Η
    ΠΑΝΑΓΙΑ Κ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΥΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΗ Κ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ Κ Η ΜΟΝΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΤΗΣ ΑΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή ανάρρωση. Καλή Δύναμη. Η Παναγία μας Μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή