Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Ενώ βρισκόταν σε κώμα άκουσε τον Άγιο Εφραίμ να της λέει: Μη στενοχωριέσαι, εγώ θα σε κάνω καλά


Όπως αναφέρει η κα Σ. Κ. από Θες/νίκη, σ’ επιστολή της προς την Ι. Μονή Του, κάποια χρονιά η νύφη της, εντελώς ξαφνικά, αρρώστησε κι ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΩΜΑ. Είχαν περάσει 3 μέρες αφ’ ότου βρισκόταν στο Νοσοκομείο και οι γιατροί δε μπορούσαν να βρουν τι έχει. Ήταν πολύ γερή γυναίκα και ποτέ δεν είχε πάθει τίποτα, ούτε έπινε φάρμακα, εκτός από καμμιά ασπιρίνη κι αυτό σπάνια. 


Την τρίτη μέρα κι ενώ βρισκόταν στο Νοσοκομείο πλάι της, απογοητευμένη και πολύ στενοχωρημένη, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΕΦΡΑΙΜ, που την είχε πάντα μαζί της και τον παρακαλούσε, με όλη τη δύναμη της ψυχής της, να την κάνει καλά. Και όντως, μετά από λίγο, άλλαξαν τα πράγματα από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι γιατροί βρήκαν τι είχε και σε 15 μέρες έγινε εντελώς καλά, σαν να μην είχε ποτέ τίποτε. 

Ο «ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ», ω! του θαύματος, είχε ανταποκριθεί άμεσα στην προσευχή της.

Όταν συνήλθε, της είπε από μόνη της, ότι ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΣΕ ΟΡΑΜΑ ΤΟΝ ΑΓ. ΕΦΡΑΙΜ, ενώ βρισκόταν σε κώμα και της έλεγε: « ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ». Ήταν την ώρα που εκείνη διάβαζε την Παράκλησή Του και τον παρακαλούσε για βοήθεια.
Τον ευχαριστεί από τα βάθη της ψυχής της, τον παρακαλεί να τους δίνει την υγειά τους και να τους αξιώνει να πηγαίνουν κάθε χρόνο στη Μονή Του, για να προσκυνούν το Ι. Σκήνωμά Του.

Μεγάλη η Χάρη Του και η δόξα Του στους αιώνες των αιώνων. Αμήν!

ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΜΗΝ!


πηγη: Φίλοι Αγίου Εφραίμ Νεοφανούς Νομού Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου