Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Συγκίνηση: Ακτινολόγος μπαίνει σε αξονικό τομογράφο μαζί με εγκαταλελειμμένο βρέφος! Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας.

Συγκίνηση: Ακτινολόγος μπαίνει σε αξονικό τομογράφο μαζί με εγκαταλελειμμένο βρέφος!

Δεν θεώρησε ότι κάνει κάτι σπουδαίο γιατί το κάνουν κάθε μέρα

Συγκίνηση προκάλεσε η κίνηση μιας ακτινολόγου της «Ογκολογικής Μονάδας Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» η οποία μπήκε μέσα στον αξονικό τομογράφο μαζί με ένα εγκαταλελειμμένο βρέφος το οποίο υποβαλλόταν σε εξέταση.

Δείτε βίντεο:


Μιλώντας στο OPEN η ακτινολόγος ανέφερε:

«Εγώ έκανα μια ανάρτηση που δεν περίμενα πως θα έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο γιατί αποτελεί καθημερινότητα όλων μας, πρώτα των συναδέλφων μου. Δεν ένιωσα πως έκανα κάτι διαφορετικό, το κάνουμε κάθε μέρα. Μπορεί να έρθει μια μητέρα έγκυος που δεν μπορεί να μπει μέσα, θα το κρατήσω το παιδί, και οι συνεργάτες μου και εγώ».

Για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη η ακτινολόγος ανέφερε πως «είχε τα τηλέφωνα όλων των ογκολογικών παιδιών, προσέφερε κάθε μέρα, έδωσε αρκετά λεφτά για να γίνουν έρευνες για τον καρκίνο. Είναι τιμή μου που εργάζομαι εκεί, δεν νιώθω ότι δουλεύω».

Η ανάρτηση της ακτινολόγου

«Όταν δουλεύεις μέσα στο πόνο, όλα τα άλλα προβλήματα σου φαίνονται σαχλά και μαθαίνεις κάθε μέρα να χαμογελάς από καρδιάς!!

Η φωτογραφία είναι από εξέταση εγκαταλελειμμένου βρέφους, δεν είχε συνοδό να το ακινητοποιήσει και δεν μπορούσα από ενσυναίσθηση να το αφήσω με μια αποτυχημένη εξέταση στην αξονική τομογραφία.

Θεώρησα σωστό [τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη] να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε & η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει, ένας Θεός ξέρει γιατί…!!

Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας.

Να μάθουμε ότι η καρδιά γεμίζει δίνοντας …και ότι αν δεν υπάρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, ότι άλλο και να κάνουμε είναι ανώφελο».

Δείτε την ανάρτηση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου