Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ

Πατήρ Αντώνιος Στυλιανάκης, Ένας ιερέας Που δεν φοβήθηκε από την αρχή του Κορονοϊού να εκφέρει Ελεύθερα Την διαφορετική Επιστημονική Άποψη για το θέμα ,Προστατεύοντας χιλιάδες κόσμου από την Συστηματική παραπληροφόρηση των ΜΜΕ της Λίστας Πέτσα!

Μετά από 2 αδόκητες αναβολές εκδικάστηκε 3/11/23 η περίπτωση του π.Αντωνίου Στυλιανάκη παιδοψυχιάτρου, που είχε βγει από το αρχείο από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας για αναψηλάφιση!

Οι κατηγορίες είχαν σχέση με τις ομιλίες του από το Ναό του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης την πρώτη περίοδο των μέτρων κατά του covid-19 και που σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες πιστών έδωσαν κουράγιο και ελπίδα σε χιλιάδες ανθρώπους που τον παρακολουθούσαν και μέσα από το διαδίκτυο στο κανάλι του synaxaria.

Πιο συγκεκριμένα οι κατηγορίες υποστήριξαν υποτιθέμενη διασπορά ψευδών ειδήσεων εκ μέρους του ιερέα και παρακίνηση του κόσμου σε ανυπακοή! Οι κατηγορίες αυτές κατέρρευσαν μετά από την βασανιστική ¬¬εξέταση αυτήκοων μαρτύρων αλλά και συμπληρωματικών ορκωτών καταθέσεων, σχετικά με την αλήθεια συγκεκριμένων γεγονότων που κατατέθηκαν στο δικαστήριο από έγκριτους δικηγόρους.

Στην απολογία του ο π. Αντώνιος υποστήριξε ότι όχι μόνον δεν υπήρχε διασπορά ψευδών ειδήσεων αλλά και ο σκοπός των ομιλιών ήταν η ανακούφιση των ανθρώπων από τον καταιγισμό ψευδών ειδήσεων της περιόδου εκείνης σχετικά με την επιδημία covid-19 και τα δυσανάλογα μέτρα που έπληξαν την ελληνική κοινωνία και μάλιστα τα παιδιά (υποχρεωτικές μάσκες στα σχολεία) και την Εκκλησία (κλειστοί Ναοί, Λειτουργίες μέχρι 9 άτομα, σίγαση της καμπάνας κλπ!). Υποστήριξε ότι θεολογικά είναι απαράδεκτη η επιβολή της μάσκας μέσα στους ναούς όπως συνέβη σε πολλές περιπτώσεις. Παρόλα αυτά ο ίδιος είπε ότι δεν επέβαλε σε κανέναν τον τρόπο προσέλευσης στο ναό! 

Ακόμα έδειξε με επίσημα στοιχεία ότι η μετέπειτα πραγματικότητα τον δικαίωσε από την εξέλιξη των γεγονότων μέχρι σήμερα αφού επώνυμοι επιστήμονες δέχτηκαν πλέον τη σχετικότητα μέχρι και αδυναμία των μέτρων. Κατέληξε ότι λόγοι θρησκευτικής συνείδησης αλλά και ιατρικής δεοντολογίας τον οδήγησαν στη ανοιχτή καταγγελία κάποιων παθογενειών στον τρόπο αντιμετώπισης της λεγόμενης υγειονομικής κρίσης.

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε το ακροατήριο τη θαρραλαία αγόρευση των δικηγόρων υπεράσπισης αλλά και την τελική αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Πλημελειοδικείου.

Ανεξάρτητος Ρεπόρτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου