Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Γάζα: Μαζική βάπτιση παιδιών στη Μονή Αγίου Πορφυρίου εν μέσω πολέμου. ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ: ”Υποστηρίξτε μας να σταματήσει η ΚΑΤΟΧΗ”!

Τα παιδιά της Γάζας αφού έλαβαν το βάπτισμα πυρός βαπτίστηκαν ομαδικά στη Μονή Αγίου Πορφυρίου που βομβάρδισαν οι Ισραηλινοί.. Ομαδική βάπτιση των παιδιών της Γάζας πραγματοποιήθηκε από την Ορθόδοξη Εκκλησία στη Μονή του Αγίου Πορφυρίου που βομβάρδισαν οι Ισραηλινοί σκότωσαν 33 ανθρώπους.

Η ομαδική βάπτιση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες καθώς οι γονείς έκριναν για τις ιδιάζουσες συνθήκες στις οποίες εκτίθενται τα παιδιά τους έπρεπε να επισπεύσουν τη βάπτιση…




ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ.”Υποστηρίξτε μας να σταματήσει η ΚΑΤΟΧΗ”!

Ο Αρχιεπίσκοπος Σεβάστειας της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας Atallah Hanah απευθύνει μια επείγουσα έκκληση «Καλούμε τους ανθρώπους όλων των θρησκειών να στηρίξουν αδιάλειπτα τους Παλαιστίνιους, τους νόμιμους ιδιοκτήτες της ευλογημένης γης».

Απευθύνομαι ”σε όλους τους υποστηρικτές του Παλαιστινιακού που το υπερασπίζονται ανά τον κόσμο Oι Παλαιστίνιοι είναι οι ιδιοκτήτες των δικαιωμάτων τους οι ιδιοκτήτες του δίκιου και των Αγίων Τόπων. Κάνω κάλεσμα για την Ιερή Πόλη σε όλους τους λαούς της γης κάθε θρησκείας ράτσας και κουλτούρας να προστεθούν μαζί μας στην υποστήριξη του Παλαιστινιακού λαού και του Παλαιστινιακού δίκιου. Το keffiyeh είναι η Παλαιστινιακή σημαία κι αντιπροσωπεύει το λαό μας και το δίκιο μας, Σας χαιρετώ από την Ιερουσαλήμ και σας λέω ότι περιμένουμε τη θέση σας περιμένουμε τη φωνή σας να σταματήσει η κατοχή έτσι ώστε ο λαός μας να μπορεί να βιώνει την ελευθερία που αξίζει. ”

πηγη: https://dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου