Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος : Τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα!

Ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος για τα επερχόμενα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ι. Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου (22-5-2019 μ.Χ.) στην Κύπρο.

Ο Πανιερώτατος ανέφερε ότι θα βλέπουμε πλέον τις Προφητείες στις Ειδήσεις! Πως το Ισραήλ θα χτυπήσει την Περσία!

Πως η Κύπρος θα περάσει ένα τριήμερο φόβου από την Τουρκία! Πως η Ελλάδα θα έχει θεομηνίες για τα αφύσικα νομοσχέδια που ψηφίζουν οι Βουλευτές! Πως η Κύπρος τελικά θα ελευθερωθεί χωρίς πόλεμο και πολλοί Τούρκοι θα βαπτιστούν Χριστιανοί, λύνοντας οριστικά το πρόβλημα της μεγαλονήσου! Ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε σε μυστικό ζώντα Άγιο της Κύπρου, ο οποίος του αποκάλυψε ότι οι Προφητείες πλέον ετελείωσαν. Οι Προφητείες πλέον είναι ειδήσεις. Θα τις βλέπουμε στην τηλεόραση και θα τις ακούμε στο ραδιόφωνο τις Προφητείες"!

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, ανέφερε ακόμη, όσον αφορά τον Παγκόσμιο Πόλεμο, ότι όλα θα ξεκινήσουν από το χτύπημα του Ισραήλ στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν! Τόνισε δε ότι αυτό του το είχε αποκαλύψει ο μακαριστός Γέροντας Θεόδωρος Αγιοφαραγγίτης της Κρήτης (+28-4-2016 μ.Χ.):

"Παιδιά μου θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι εχτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας! Τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα! Και την ίδιαν εποχήν, ή λίγον πιο πριν, θα πέσει ο Ερντογάν"!


πηγη: noiazomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου