Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ – Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων & τρόποι παρακολούθησης.

Π.Ι. blog: Αξίζει να ακούσετε όλη την συνέντευξη. Θα δημιουργήσουν ένα κράτος ηλεκτρονικής σκλαβιάς & σκληρής επιτήρησης των ανθρώπων. Για πιο λόγο θέλουν τόσο πολύ να έχουν τα προσωπικά δεδομένα του κόσμου? Γιατί μετά μπορείς να σχηματίσεις για τον άλλον το ψυχολογικό του προφίλ. Μπορείς να δεις πως σκέπτεται και μπορείς να προχωρήσεις στην χειραγώγηση μέσα από διάφορα υποσυνείδητα μηνύματα. Άρα ο στόχος τους είναι η χειραγώγηση. Μπορείς να προχωρήσεις σε mind control έλεγχο του νού. Βέβαια μπορείς να προχωρήσεις σε έλεγχο του νου. Διότι γνωρίζεις τις συνήθειες του, τις δραστηριότητες του και μπορείς με υποσυνείδητα μηνύματα να τον επηρεάσεις... 

Ένας διάσημος και παράλληλα “Ηθικος χάκερ” ο Γεράσιμος Μαρχαμπας μίλησε σήμερα στον FocusFM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον Γρηγόρη Σερέτη με θέμα κυρίως την ασφάλεια προσωπικών δεδομένων.

«Υπάρχουν πολλές κατηγορίες χάκερ. Εγώ είμαι ηθικός χάκερ» είπε. « Ηθικός χάκερ είναι αυτός που βρίσκει κενά ασφαλείας και τα δημοσιοποιεί, προειδοποιεί».

Για τις υπό έκδοση νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες τόνισε:

«Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος γιατί όσο περισσότερα στοιχεία μαζεύονται κάπου, όταν γίνει μια κυβενροεπίθεση τόσο μεγαλύτερη είναι και η ζημιά. Σε σχέση με την “κάρτα του πολίτη” υπάρχουν κενά ασφαλείας και η μέθοδος για να χτυπηθούν αυτές οι κάρτες είναι η μέθοδος της κλωνοποίησης. Δεν χρειάζεται καν να σπάσουμε κάτι ακόμα κι αν είναι κρυπτογραφημένο. η κυβέρνηση έβγαλε ένα ΦΕΚ και μιλάει για RFID τσιπ. Πρέπει να ξέρουμε το ακριβές μοντέλο του τσιπ για να ξέρουμε τις λειτουργίες του. Άν θα είναι μόνο για ανάγνωση, δηλαδή θα εγγράφονται μόνο μια φορά δεδομένα και stop ή αν θα είναι επανεγγραφής δηλαδή θα εγγράφονται συνεχώς νέα δεδομένα με κίνδυνο σε βάθος χρόνου να πάμε σ ένα μοντέλο Κίνας. Επίσης πόσο χώρο θα διαθέτει. Όσο περισσότερο χώρο θα διαθέτει τόσο περισσότερες επικίνδυνες επεκτάσεις θα εφαρμοστούν στο μέλλον. Θα εφαρμοστεί ενδεχομένως και ψηφιακό νόμισμα».

Στο ερώτημα πως θα μπορούσαν οι πολίτες να προστατευτούν απάντησε: «Άν εφαρμοστεί αυτό δεν γίνεται να υπάρχει προστασία γιατί ένας κακόβουλος μ ένα καλό εξοπλισμό μπορεί να κάνει τη ζημιά. Στην πληροφορική δεν υπάρχει ασφάλεια είμαστε εκτεθειμένοι».

Αναφορικά με του κινδύνους που αντιμετωπίζουν όλοι αλλά κυρίως οι ανήλικοι από το διαδίκτυο επισήμανε:

«Είναι καθαρά θέμα πολιτείας που σε συνεργασία με το υπουργείο προστασίας του πολίτη αν θέλανε να φιλτράρουν και να κόψουν κάποια πράγματα θα μπορούσαν να τα κόψουν αλλά δεν θέλουν Θέλουν να δημιουργήσουν μια χαοτική κοινωνία». 

Αναφορικά με το πως μπορεί να λειτουργήσει ένα λογισμικό παρακολούθησης ο Γεράσιμος είπε:

«Συνήθως τα λογισμικά παρακολούθησης από κρατικές υπηρεσίες είναι πιο ανεπτυγμένα όπως το Pretador. Συνήθως αποστέλλεται ένα Link που σε παραπέμπει σε μια σελίδα και γίνεται download χωρίς να μπορείς να το δεις κι από εκεί και μετά λειτουργεί και στέλνονται τα δεδομένα σε κάποιο cloud. Αυτό δεν περνιέται μόνο με ένα Link. Στις πιο παλιές εκδόσεις μπορεί να περαστεί και με μια αναπάντητη κλήση που σου κάνουν και περνιέται μέσα το λογισμικό». 

Στο ερώτημα για πιο λόγο θέλουν τα προσωπικά δεδομένα του κόσμου η απάντηση του ήταν σοκαριστική: «Γιατί έτσι μπορείς να σχηματίσεις το ψυχολογικό προφίλ του κάθε ανθρώπου και να προχωρήσεις στη χειραγώγηση του μέσα από διάφορα υποσυνείδητα μηνύματα». 

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο ηχητικό παρακάτω:


πηγη: https://focusfm.gr , https://choratouaxoritou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου