Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Ιερά Σύνοδε Συ είπας!

Ιερά Σύνοδε Συ είπας!

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, στη δεύτερη Συνεδρία Της για τον μήνα Σεπτέμβριο, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 167ης Συνοδικής Περιόδου, τοποθετήθηκε για μια πρώτη επί ταυτοτήτων. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

”Επίσης παραθρησκευτική αφετηρία έχει η χρήση φράσεων περί «ηλεκτρονικού φακελώματος» που επιβάλλει η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» και η «παγκοσμιοποίηση», καθώς δεν στοχεύει στην προστασία των ατομικών ελευθεριών των πολιτών, αλλά υπονοεί ότι η Ελληνική Δημοκρατία, οι υπηρεσίες της και η εκάστοτε εκλεγμένη Κυβέρνηση είναι «όργανα του Αντιχρίστου»”. Ιερά Σύνοδε συ είπας!

Το ότι το κράτος κατά την πάγια μέθοδο του φακελώνει τον πολίτη το γνωρίζει ως και η Υψικάμινος της Χαλυβουργικής και το ότι το παρακράτος παρακολουθεί ως και ενεργεία πρωθυπουργούς για λογαριασμούς ξένης υπερδύναμης το γνωρίζει πολύ καλά ο Κώστας ο Καραμανλής και υπουργούς και αρχηγούς πολιτικών κομμάτων και αρχηγούς στρατού πολύ περισσότερο τον κάθε πολίτη. όλα αυτά είναι πλέον κοινός τόπος. Το ότι η ηλεκτρονική δημοκρατία δεν είναι είναι τίποτα άλλο παρά τελειοποίηση μέσων και προς αυτή την κατεύθυνση είναι αδιαμφισβήτητο.

Για ποιες ατομικές ελευθερίες.….. γι αυτές που σαρώθηκαν από τις κυβερνήσεις όλου του δυτικού κόσμου και όχι μόνο επί κοβιντοκρατιας..Η αρχή της αυτοδιάθεσης του σώματος και του ατόμου, η αρχή του συνέρχεσθαι η αρχή της ελεύθερης διακίνησης πολιτών οι θρησκευτικές ελευθερίες που πήγαν περίπατο η ελευθερία της έκφρασης κ.α Και ποιός είναι ο θεματοφύλακας αυτός που τις κατέλυσε.. Ο λύκος που τον βάλαμε να φυλάει τα πρόβατα..

Τη Νέα Εποχή ( η Νέα Τάξη είναι το μοντέλο εφαρμογής της) αυτοί την προανήγγειλαν οι πολιτικοί όχι κανένας συνωμοσιολόγος..Το ότι υπάρχει παγκοσμιοποίηση δεν υπάρχει διανοούμενος ή τεχνοκράτης που να μην παραδέχεται αυτή τη διάσταση της σημερινής κοινωνίας ..

Ως περί ΑντιχρίστουΚατ΄αρχήν οι ταγοί της Εκκλησίας θα πρέπει να επανατοποθετηθούν αν πιστεύουν στη θεωρία περί Αντιχρίστου ή τη θεωρούν συνωμοσιολογία. Αν όντως την αποδέχονται ας την οριοθετήσουν προς άρση παρεξηγήσεων την επόμενη φορά …για να μην κάνει παρερμηνείες ο αδαής λαός.

Μια κυβέρνηση ή μια Eκκλησία ή όποιος άλλος ή άγγελος εξ ουρανού απαγορεύει δια ροπάλου την Ανάσταση το Πάσχα κλείνει τις εκκλησίες απαγορεύει ή παρεμποδίζει λιτανείες και επιταφίους και Θεοφάνεια την προσκύνηση εικόνων τον εκκλησιασμό την άσκηση της θείας λατρείας την τέλεση μυστηρίων και καρναβαλίζει τη θεία λατρεία ως γιορτή μίσους κατά της Εκκλησίας ποιόν υπηρετεί το Χριστό; ή τον σωσία Του τον Σωτήρα ή το Σωσία Του;

Το ότι υπάρχουν παραθρησκευτικές οργανώσεις κλπ που επωφελούνται από το συγκεχυμένο κι ελλειμματικό λόγο της Εκκλησίας ως προς το θέμα και κάνουν σπέκουλα αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ και ευθύνη φέρει η Εκκλησία. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι επιφυλάξεις των πιστών και οι ανησυχίες τους είναι αβάσιμες ή παραθρησκευτικού τύπου.

Aυτή η παράγραφος είναι μια απολογητική στήριξης εξουσίας .. Η Εκκλησία γίνεται το δεκανίκι του καπιταλισμού και του κάθε -ισμού.. Πολιτικολογεί αντί να θεολογεί και μας βγάζει λάδι την κυβέρνηση προσφέροντας ως πολιτικός εταίρος στήριξη..”οι υπηρεσίες της και η εκάστοτε εκλεγμένη Κυβέρνηση είναι «όργανα του Αντιχρίστου»”.

Ζούμε εν δυνάμει σε δημοκρατία και δεν μπορεί η Εκκλησία να καπελώνει ούτε να υπαγορεύει τον πολιτικό προβληματισμό και αξιολόγηση της έκαστοτε εξουσίας ή κόμματος ή παράταξης.

”Σε κάθε περίπτωση η κρίση για τη νομιμότητα της αστυνομικής ταυτότητας ανήκει στη δικαιοδοσία της δικαστικής εξουσίας της χώρας, που ήδη αποφάνθηκε, και αφορά ένα διοικητικής φύσεως ζήτημα των σχέσεων Κράτους και πολίτη.”

Άρα που εμπλέκεστε εσείς. Σας ζήτησε κάποιος να τοποθετηθείτε κι αν ναι ποιός και γιατί αφού κρίνεται ότι το θέμα είναι αμιγώς πολιτικο-νομικό.

Επίσης η ΔΙΣ επιβάλει λογοκρισία όρων και ανάθεμα λέξεων οι όροι ”ηλεκτρονικό φακέλωμα. παγκοσμιοποίηση, Νέα Τάξη θεωρούνται κάτι σαν αιρετικοί, παραθρησκευτικούς τους χαρακτηρίζει..

”αλλά υπονοεί ότι η Ελληνική Δημοκρατία, οι υπηρεσίες της και η εκάστοτε εκλεγμένη Κυβέρνηση είναι «όργανα του Αντιχρίστου»”. Ιερά Σύνοδε συ είπας!

πηγη: https://dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου