Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Είμαστε κοντά στο σφράγισμα;

ΠΑΤΕΡ ,είμαστε κοντά στο σφράγισμα;

-Το δικό μας σφραγισμα το ξέρουμε;

- Δηλαδή;

-Αντί να μεταλαμβάνουμε της Αναστάσιμης χαράς και γαλήνης,μαστίζουμε ολοένα την ψυχή μας με κινδυνοφοβίες και ταραχή γεμίζοντας την καρδιά  με άγχος.

Το άγχος φέρει μετά τα ψυχοσωματικά....έπειτα έρχονται τα αυτοάνοσα και οι καρκίνοι και ύστερα ο τάφος όπου σε σφραγίζει ο νεκροθάφτης κάτω από την Ταφόπλακα,αμετανόητο και ατακτοποίητο πνευματικά ,αφού ποτέ δεν κοιτάξαμε με ηρεμία  μέσα μας πως να διορθωθούμε ,παρά σαν την σύζυγο του Λωτ είμασταν μία ζωή  κάτω από τον ζυγό των ζοφερών ειδήσεων και των πληροφοριών.

Ενώ μας παραγγέλει ο Χριστός να κηρύττουμε πως ΗΓΓΙΚΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ,εμείς τουναντίον αρεσκόμαστε να  κηρύττουμε πως ΗΓΓΙΚΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Ζήσε σαν αρχοντόπουλο ,ευτυχισμένο και ελεύθερο χελιδόνι στους ουρανούς και άμα επιτρέψει  ο Θεός να έρθουνε κάποτε δεινά τουλάχιστον να μας βρουν όρθιους και λεβεντόψυχους και όχι κυρτωμένους και χαμένους απο φόβους και τρόμους .

Όπως πριν από  την σφράγιση του Αγίου Πνεύματος προηγείται η κατήχηση,έτσι και πριν το σφράγισμα του εξαπωδίτη προηγείται η δική του κατήχηση .

Οι άνθρωποι από πριν θα φλερτάρουν  και θα εξοικειωθούν με το δαιμονικό πνεύμα για να φτάσουν κατόπιν και στο τελικό σφράγισμα.

Ας μην καταγονόμαστε λοιπόν στην κατήχηση και απήχηση των δαιμόνων αλλά τον νουν και την καρδιά μας να τα φυλάμε μόνον για Τον Σωτήρα μας Ιησού Χριστό.

π. Διονύσιος Ταμπάκης

apantaortodoxias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου