Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Έκλεψαν 10 τρισ. δολ. ακριβώς κάτω από τη μύτη μας με την απάτη των εμβολίων και τον covid-19..

Πάνω από 10 τρισεκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν αλόγιστα εξαιτίας της υπερβολικής αντίδρασης κατά του κορωνοϊού.

Όταν κάποιος βιώνει μια απευθείας κλοπή —ακόμα κι αν είναι μόνο το περιεχόμενο της τσάντας ή του πορτοφολιού του— αισθάνεται αγανάκτηση και θυμό και αποζητά την τιμωρία τους δράστη… Οι άνθρωποι νιώθουν το ίδιο, έντονα αρνητικό συναίσθημα όταν κάποιος τους εξαπατά σε μια επιχειρηματική συναλλαγή.
Το χρηματικό ποσό δεν χρειάζεται καν να είναι πολύ υψηλό για να δημιουργήσει αυτά τα αρνητικά συναισθήματα στο θύμα…
Τι λέγατε όμως για ένα υπέρογκο ποσό που ξεπερνά κάθε φαντασία;;
Πάνω από 10 τρισεκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν αλόγιστα εξαιτίας της υπερβολικής αντίδρασης κατά του κορωνοϊού.
Η κρίση που προκλήθηκε την εποχή των νέων εμβολίων θα μείνει χαραγμένη στην ανθρώπινη ιστορία…

Ο Biden &… Company πρόσθεσε 4 τρισεκατομμύρια δολάρια επιπλέον χρέους σε αυτό, συν το ότι έδωσε εντολή για την επιβολή των εμβολιασμών κατά του covid γράφει σε σχετική ανάλυση του το Brownstone Institute.
Στα χνάρια του βάδισαν και οι λοιπές κυβερνήσεις….με την υποχρεωτικότητα στα εμβόλια και τα lockdown.

Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτηκαν πονηρά εκείνη την περίοδο… ακολούθησαν πιστά τις εντολές με κλειστά τα μάτια και δικαιολογημένα καθώς οι κυβερνήσεις τους είχαν τρομοκρατήσει…
Ήταν επίσης πολύ απασχολημένοι πλένοντας τα χέρια τους, παρήγγειλαν χιλιάδες κρεμοσάπουνα, αγόραζαν μάσκες και περίμεναν σε ουρές για τα πανάκριβα τεστ PCR.

Ξεσάλωσαν…

Για πολλούς, τα πανικόβλητα και πολιτικά κίνητρα ξεφαντώματα δαπανών των κυβερνήσεων αλλά και της δικής μας δεν καταγράφηκαν.
Φαίνονταν εξωπραγματικά και διάχυτα. Τα κεφάλαια δημιουργήθηκαν και διανεμήθηκαν ηλεκτρονικά. Εξάλλου, οι περισσότεροι από εμάς πήραμε, φαινομενικά… δωρεάν χρήματα μέσω επιδομάτων λόγω αναστολών εργασίας εκείνης της περιόδου στα lockdowns…
Στην Αμερική σχεδόν το 90 τοις εκατό των 800 δισεκατομμυρίων δολαρίων των «δανείων» δεν αποπληρώθηκαν ποτέ.

Επιπλέον, τουλάχιστον 600 δισεκατομμύρια δολάρια από χρήματα «στήριξης για ανακούφιση λόγω Covid» κλάπηκαν μέσω απάτης ή υπεξαίρεσης.
Οι περισσότεροι από εκείνους που βύθισαν κρυφά τους κουβάδες τους σε αυτόν τον ποταμό δολαρίων στο στάδιο της πλημμύρας του Αμαζονίου δεν θα πιαστούν ποτέ ούτε θα διωχθούν.

Τα δώρα συνεχίζονται. Για παράδειγμα, εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως διαφημιζόμενη πίστωση φόρου για τη διατήρηση υπαλλήλων Covid. Αυτό το πρόγραμμα, το οποίο εκτιμήθηκε ότι, τον Μάρτιο του 2020, θα κοστίσει στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ 50 δισεκατομμύρια δολάρια, μέχρι τον Μάιο του 2023 είχε ήδη κοστίσει 152 δισεκατομμύρια δολάρια. Σχεδόν κανείς δεν ξέρει ότι συμβαίνει αυτό. παρατηρούν μόνο όταν αυξάνονται οι δικοί τους φόροι.
Όλοι οι αριθμοί για τα προγράμματα «Covid» είναι πολύ μεγάλοι για να κατανοηθούν.

Σώστε τη γιαγιά, εξαντλήστε τους νέους…

Οι άνθρωποι σκέφτηκαν ότι ήταν καλή ιδέα να ξοδεύουν απεριόριστα και μάταια για τη γιαγιά χωρίς να υπολογίζουν το κόστος για τα ενήλικα παιδιά και τα εγγόνια της, συνεχίζει το Brownstone Institute.


Ενώ οι δημαγωγοί κορόιδεψαν τους ανθρώπους για τη γιαγιά, όσοι εξαθλιώθηκαν από τη μαζική υπερκατανάλωση δαπανών Covid θα πρέπει να εργαστούν πολλές περισσότερες ώρες για πολλά χρόνια για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Κατά συνέπεια, κάποιοι θα ζήσουν λιγότερο.
Το Forbes ανέφερε ότι δημιουργήθηκαν ρεκόρ 493 νέων δισεκατομμυριούχων το 2020-21.


Υποστηρίζοντας τα προγράμματα «Covid», οι άνθρωποι έπεσαν τα χειρότερα θύματα απάτης και κλοπής. Στην πραγματικότητα καλωσόρισαν τους ληστές στους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα σπίτια τους.

bankingnews.gr , https://orthodoxostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου