Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Φέρνουν νέα πανδημία για καθυπόταξη! Σε πανικό η Παγκοσμιοκρατία από την Εξέγερση στο Παρίσι. Νέα συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Pfizer: 325 εκατομμύρια εμβόλια για μια «μελλοντική πανδημία».


Φέρνουν νέα πανδημία για καθυπόταξη ! Σε πανικό η Παγκοσμιοκρατία από την Εξέγερση στο Παρίσι. Νέα συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Pfizer: 325 εκατομμύρια εμβόλια για μια «μελλοντική πανδημία». Bιολογικά όπλα….βιολογικός πόλεμος βίος αβίωτος...

Νέα συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Pfizer: 325 εκατομμύρια εμβόλια για μια «μελλοντική πανδημία».

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε χθες ότι κατέληξε σε συμφωνία με την Pfizer και πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες να διατηρήσει την ικανότητα παραγωγής έως και 325 εκατομμυρίων εμβολίων ετησίως σε περίπτωση «μελλοντικής παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης για την υγεία».

Η συμφωνία, που αναφέρθηκε χθες από το Reuters, καλύπτει εμβόλια mRNA, φορείς και πρωτεΐνες και δεν έχει καμία σχέση με τις συμφωνίες εμβολίων COVID19 μεταξύ της ΕΕ και των κατασκευαστών εμβολίων, συμπεριλαμβανομένης της Pfizer.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέφερε σε δήλωσή της ότι η πανδημία του COVID έδειξε ότι η Ευρώπη πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένη για μελλοντικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στον τομέα της υγείας. Η συμφωνία διασφαλίζει ότι οι εταιρείες είναι έτοιμες «να ανταποκριθούν σε μια κρίση» διατηρώντας τις εγκαταστάσεις τους ενημερωμένες και παρακολουθώντας τις αλυσίδες εφοδιασμού τους, «συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας αποθέματος εάν είναι απαραίτητο», ανέφερε η Επιτροπή. Εάν κηρυχθεί νέα έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία, οι εταιρείες «θα αρχίσουν να παράγουν γρήγορα», πρόσθεσε η Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου