Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Με ένα πάτημα θα σε πετούν εκτός κοινωνίας...

Θυμάστε όταν πρωτοβγηκαν τα μπόλια;"Έλα μωρέ, σιγά, καντο να ξεμπερδευουμε δεν είναι κάτι. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο, Ούτε στα μαγαζιά δεν θα μπορούμε να μπούμε, ούτε να ταξιδέψουμε. Θα μας, διώξουν από την δουλειά. Όλοι θα το κάνουν."

Μπήκαν τα qr codes στον άνθρωπο.

Τώρα έρχονται οι ψηφιακές ταυτότητες και μυαλό δεν έχουμε βάλει.

"Έλα μωρέ σιγά 40 κάρτες έχουμε, ας την πάρουμε να ξεμπερδευουμε ήδη μας παρακολουθούν από τα τηλέφωνα. Για την ευκολία μας είναι θα γλυτώσουμε και την γραφειοκρατία. Παντού θα γίνει είναι παγκόσμιο φαινόμενο, Όλοι θα τις πάρουμε. "

Δεν ξέρω, υπνωτισμενοι είστε; εθελοτυφλειτε; Είμαστε τελικά τόσο μα τόσο χαζοί;

Έρχεται ψηφιακή ταυτότητα με αυτή θα μπορούν να ελέγχουν κάθε κίνηση σας, που ξοδεύετε, τι τρώτε, που πηγαίνετε, ύστερα θα καταργήσουν το χρήμα και θα αρχίζουν να αντικαθιστουν τον άνθρωπο από την τεχνητή νοημοσύνη σε πολλούς επαγγελματικόυς κλάδους. Θα μπορούν απευθείας να σου τραβούν χρήματα, για δόσεις, δάνεια, να φορολογούν ότι θέλουν η οτιδήποτε άλλο χωρίς την συγκατάθεση σου και δεν θα τους νοιάζει εάν μετά εσύ θα είσαι με 0 μονάδες.

Ουσιαστικά θα έχουν τον έλεγχο σου στα οικονομικά σου. Εκείνοι θα αποφασίζουν για εσένα.

 Υστερα, αφού θα τα έχουν ψηφιοποιησει όλα, θα σου πουν ότι την κάρτα μπορεί να την χάσεις, οπότε κάτσε να σου βάλουμε και ένα τσιπ. Ξοδεύεις παραπάνω μονάδες απ όσες σου έχουμε υποδείξει. Ξοδεύεις παραπάνω άνθρακα. Κάτσε να κάνεις και ένα μπόλι.

Τι δεν θες;

Αντε γειά, με ένα πάτημα θα σε πετούν εκτός κοινωνίας. Δεν θα έχεις πρόσβαση πουθενά, χωρίς ενναλακτικη. Δεν θα υπάρχει ενναλακτικη. Θέλουν να μας στερησουν το αυτεξουσιο, δικαιώματα και ελεύθερη βούληση.

Αυτό θέλουν να καταφέρουν τον απόλυτο έλεγχο και μετανθρωπισμό.

Εάν εσύ πάρεις τώρα την κάρτα με ελαφριά για ακόμα μια φορά την καρδιά και την σκέψη, γυρισμός δεν θα υπάρχει.

Με την τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορείς να τα βάλεις!

Θα σε έχουν φυλακίσει με αόρατα δεσμά!

Γι αυτό καθίστε σκεφτείτε σοβαρά αν θα τις πάρετε γιατί πάλι θα σας εκβιάσουν με τα λεφτά σας.

Μία φορά δεχτήκατε τον εκβιασμό.. Θα έχετε για πάντα εκβιασμούς. Σας το είχα πει.. Με εκβιαστές δεν πρέπει ποτέ να κάνεις συμφωνίες.

Και αυτό θέλει συλλογική ενημέρωση και αντίσταση. Διότι αν το μεγαλύτερο μέρος συναινέσει εμείς απλά θα είμαστε όμηροι ενός ολοκληρωτικόυ και τυραννίκου καθεστώτος.

Βέβαια αυτό τώρα θέλει θυσίες. Θέλει αντίσταση, την ελευθερία μας θα πρέπει να την διεκδικήσουμε δεν θα μας την δώσει κανείς απλόχερα.

Γι αυτό σκεφτείτε το σοβαρά, σταματήστε να κοιτάτε το δέντρο και κοιτάξτε το δάσος.

Δείτε τι γίνεται στο ευρύτερο πλαίσιο όχι μόνο ότι σας πλασάρουν τα συστημικα μέσα.

# Λένα Ματσούκα

πηγη: https://proskynitis.blogspot.com , https://choratouaxoritou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου