Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Θα αρχίσει ο πόλεμος και θα υπάρξει μεγάλη μετακίνηση λαών.

«Θα αρχίσει ο πόλεμος και θα υπάρξει μεγάλη μετακίνηση λαών.  Δεν θα υπάρχουν σύνορα, θα αφαιρεθούν για να περάσει με ασφάλεια ο αντίχριστος.  Οι άνθρωποι θα εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και θα τρέχουν από μέρος σε μέρος φοβισμένοι.  Οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στις φυσικές συνθήκες ύπαρξης.  Θα ζουν σε σπηλιές και θα μαγειρεύουν φαγητό πάνω στη φωτιά.  Η άνεση θα εξαφανιστεί και θα πρέπει να ζήσουμε όπως έζησαν οι πρόγονοί μας.

Το φυσικό αέριο και το ρεύμα θα είναι κλειστά, δεν θα υπάρχει βενζίνη.  Ο χρυσός θα πεταχτεί στο δρόμο σαν σκουπίδια.  Θα υπάρξει πείνα, αλλά ο Κύριος θα βοηθήσει αυτούς που νηστεύουν.  Θα είναι έτσι ώστε να πάρεις ένα κομμάτι γης, να κάνεις τον Τίμιο Σταυρό πάνω του και να χορτάσεις.  Ο Κύριος θα κρατήσει τους πιστούς στη μία πλευρά.

"Θυμάμαι μια σύντομη συνομιλία με τον ιερέα το φθινόπωρο του 1999. Ήταν στην εκκλησία Vasilyevsky της ενορίας Kiril. Ο ιερέας λέει: "Ξέρεις ότι το τέλος έρχεται σύντομα;" Και σκέφτομαι τόσο αδιάφορα: "Να Ξέρω τι λείπει; Κάπου, ίσως πάνω από 100 χρόνια.» Σωστά;

Ο Μπατιούσκα, μετά από μια παύση, λέει πένθιμα: «Το τέλος πλησιάζει, αλλά ο θρόνος είναι ήδη έτοιμος.  Ο Κύριος κρατά τα ηνία λίγο περισσότερο τώρα.  Και μόλις τα αφήσει  όλα θα γίνουν αστραπιαία.  Δεν χρειάζεται να φύγουμε από το Κίεβο, υπάρχει αγιότητα εδώ, υπάρχουν τα Ιερά Λείψανα.  Το Ορθόδοξο Κίεβο θα σωθεί.

"Ο Μπατιούσκα μίλησε πολύ για τις τελευταίες φορές. Για το γεγονός ότι ο αδερφός θα πάει ενάντια στον αδελφό. Και ότι αυτό δεν είναι μόνο αυτό που συνέβη ήδη το 1918, αλλά θα υπάρξει ένας άλλος πόλεμος μεταξύ των αδελφών λαών της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Θα είναι πριν από εκείνον τον τρομερό πόλεμο, όταν όλα θα καούν, και μετά ο βασιλιάς.

Πρώτα θα γίνει πόλεμος, όπως είναι γραμμένο στο Ευαγγέλιο: αδελφός εναντίον αδελφού.  Και πού αλλού υπάρχουν τόσο αδελφικοί λαοί όπως η Ρωσία, η Ουκρανία και η Λευκορωσία;  Και τότε θα αρχίσει ο μεγάλος πόλεμος.  Όλοι θα είναι σε αυτόν τον πόλεμο.  Ας πούμε όμως ότι δεν θα πολεμήσουν 30 χώρες, αλλά 2 ή 3, όπως λέγαμε, συνασπισμοί.  Ο πόλεμος θα είναι εξουθενωτικός, θα γίνεται για δεκαετίες.

 Η γη θα καεί...

Ιερομόναχος Ανατολίας (1957-2002)

Πηγή: Милостивые да помилованы будут.  Иеромонах Анатолий», Киев, 2007 год.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου