Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Νεκτάριος Δαπέργολας: «Το ποιος είναι πατριώτης και ποιος όχι μένει να αποδειχθεί και κυρίως ποιος έχει πραγματικά τη διάθεση να σπάσει αυγά»

«Είναι ξεκάθαρο ότι η μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας είναι ευχαριστημένη με όσα έζησε με την τετραετία αυτή. Και γι αυτό υπερψήφισε τον κατεξοχήν άνθρωπο που μπορεί να εγγυηθεί η συνέχισή της, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ ήταν δυσαρεστημένοι» σχολίασε  μιλώντας στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη ο Διδάκτωρ Βυζαντινής Ιστορίας, Νεκτάριος Δαπέργολας.

«Η ουσία είναι πως και οι 3 αυτοί, είχαν πανομοιότυπη στάση απέναντι στα μεγάλα προβλήματα που μας ταλαιπώρησαν όλα αυτά τα χρόνια πράγμα που έθεσε ευθέως το ερώτημα σε πολλούς γιατί να ψηφίζουμε τους κλώνους, ή μάλλον τα κακέκτυπα και όχι τον αυθεντικό σωτήρα. Έχοντας λοιπόν καταπιεί αμάσητο το παραμύθι `του ψευτοκινδύνου και ανίκανη να αφυπνιστεί από την κλιμακούμενη γενοκτονία που ζούμε με την ξαφνικίτιδα και τις άλλες εμβολιαστικές παρενέργειες, η πλειονότητα του κόσμου στήριξε δια της ψήφου της εκείνον που εγγυάται καλύτερα από όλους ότι θα συνεχιστεί η δουλειά»

Ο κος Δαπέργολας ανέφερε και την έκδηλη απουσία της αντιπολίτευσης, ως αιτία που οδήγησε στο εκλογικό αποτέλεσμα,  ενώ αναφορικά με τις μελλοντικές προκλήσεις ο σημείωσε ότι πολλά απειλητικά σύννεφα πυκνώνουν στον ουρανό μας.

«Τίποτα δεν θα κριθεί μέσα στο κοινοβούλιο. Όσα γίνονται εκεί μέσα είναι γενικώς προδιαγεγραμμένα. Μιλάμε για πανομοιότυπα κόμματα μαριονέτες που εκτελούν όλα όσα διατάζουν τα έξωθεν και τα άνωθεν αφεντικά. Και υπάρχουν και τα μικρότερα δεκανίκια».

«Το ποιος είναι πατριώτης και ποιος όχι μένει να αποδειχθεί και κυρίως ποιος έχει πραγματικά τη διάθεση να σπάσει αυγά ειδικά τώρα, που οι λεγόμενες πατριωτικές δυνάμεις έχουν και τον απαιτούμενο αριθμό εδρών  ώστε να θέσουν κι  άλλα θέματα και να ανακινήσουν διάφορες διαδικασίες» τόνισε ο Διδάκτωρ Βυζαντινής Ιστορίας, αναφερόμενος στις λεγόμενες  νέες «πατριωτικές» δυνάμεις.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου