Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Μιχαήλ Κοβάλτσουκ: Πως η παγκόσμια ελίτ που αποτελείται απο ευγονιστές, μέσω γονιδιακού προγραμματισμού θέλουν να φτιάξουν τον νέο άνθρωπο/σκλάβο


Ο Μιχαηλ Κοβαλτσουκ είναι ένας πρώην Σοβιετικός κ Ρώσος αξιωματούχος Επιστημονικός Γραμματέας του Συμβουλίου Επιστήμης και Υψηλών Τεχνολογιών.

Στο παρακάτω απόσπασμα που προέρχεται από την ομιλία του στο Στρογγυλό Τραπέζι, που διοργάνωσε το Υπουργείο Αμύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στα πλαίσια του φόρουμ: «Στρατός 2020: Αγώνας υπέρ της Ιστορίας – Αγώνας υπέρ του Μέλλοντος».

Μας εξηγεί πως εξελίχθηκαν κάποιες ατζέντες για την δημιουργία μεταανθρώπισμού δηλαδή του νέου ανθρώπου – σκλάβου.

Όπως θα ακούσουμε να λέει στο βίντεο, αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, προέρχεται απο πολλά χρόνια σχεδιασμού και ως Σοβιετικοί γνώριζαν τις ατζέντες της ελίτ απο την εποχή που ο Χίτλερ προσπάθησε να τους αρπάξει την γη και τον πλούτο στη προσπάθεια του να φτιάξει την άρια φυλή.

Η ευγονική είναι ένα σύνολο πεποιθήσεων και πρακτικών που στοχεύουν στη «βελτίωση» της γενετικής ποιότητας του ανθρώπινου πληθυσμού. Ιστορικά, οι ευγονιστές προσπάθησαν να αλλάξουν τα ανθρώπινα γονίδια αποκλείοντας άτομα και ομάδες που έκριναν ως κατώτερες ή προωθώντας τα δικά τους γονίδια που έκριναν ως ανώτερα. (Περισσότερα γιαυτό μπορείτε να δείτε στο άρθρo: Μετανθρωπισμός η νέα ευγονική της ελίτ – Πως υποτιθέμενες αντίπαλες δυνάμεις οδηγούνται απο την ίδια ατζέντα.)

Σήμερα, όπως εξηγεί ο Μιχαηλ Κοβαλτσουκ με την δυνατότητα της τεχνολογίας αυτό έχει γίνει πιο εύκολο και μέσω γονιδιακού προγραμματισμού μπορούν να δημιουργησουν τον νέο άθρωπος/σκλάβος. Τα χαρακτηριστικά του οποίου, θα είναι περιορισμένη συνείδηση, η φτηνή τροφή και η ελεγχόμενη γεννητικότητα.

Εξηγεί ακόμα πως οι ΗΠΑ με την βοήθεια της CIA και την οικονομική στήριξη του Ροκφέλερ, δημιούργησαν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), για να καταφέρουν να ελέγξουν την παγκόσμια υγεία και να φέρουν εις πέρας τα σχεδιά τους.

Δείτε το βίντεο μεταφρασμένο στα ελληνικά απο την Ξένια Στεφανίδου και κάντε εγγραφή στο νέο κανάλι του youtube anazitiseis.


πηγη: https://anazitiseis.gr/ ,https://choratouaxoritou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου