Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Μεγάλη η πίστη στη χάρη του Ταξιάρχη Mανταμάδου που πανηγυρίζει στη Μυτιλήνη! Ξυπόλητη από το λιμάνι πήγε ως τη μονή κουβαλώντας στην πλάτη την εικόνα του!

Μεγάλη η πίστη στη χάρη του Ταξιάρχη Mανταμάδου που πανηγυρίζει στη Μυτιλήνη! Ξυπόλητη από το λιμάνι πήγε ως τη μονή κουβαλώντας στην πλάτη την εικόνα του! ‘‘Η γυναίκα αυτή κατέβηκε σήμερα απ’το πλοίο που ήρθε από Αθήνα και ξεκίνησε απ’το λιμάνι ξυπόλητη με κάλτσες μόνο και την εικόνα του Αρχαγγέλου να κρέμεται στη πλάτη της.

Πραγματικά με έπιασε ρίγος και συγκίνηση όταν την είδα” αναφέρει μια χρήστρια στο τοπικό site ”στο Νησί” που έχει την ανάρτηση. Ανυπόδητη…..προσκυνήτρια…..

”Στον δρόμο για τη χάρη του Ταξιάρχη από όλη την Ελλάδα.

Από χτες Παρασκευή 28 Απριλίου, χιλιάδες είναι οι προσκυνητές που φτάνουν στον Ταξιάρχη Μανταμάδου με τα πόδια από την Μυτιλήνη. Σήμερα Σάββατο, ιδιαίτερη εμφάνιση στους δρόμους έκαναν τα πολλά άλογα με τους αναβάτες τους, που φτάνουν στο μοναστήρι για το τάμα τους”

”Έχουμε Αρχιστράτηγο Μιχαήλ ο οποίος είναι πλασμένος από χώμα και αίμα σφαγιασθέντων μοναχών και αυτή η εικόνα θαυματουργή από τότε μέχρι σήμερα» λέει ο εφημέριος. …

Aπευθείας μετάδοση του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού από τον Ταξιάρχη Mανταμάδου από την πανέμορφη Μυτιλήνη!

πηγη: https://dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου