Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Η συμμετοχή για τον τερματισμό στον μαραθώνιο «τον αυθεντικό» και η άρνηση τερματισμού του μαραθωνίου «του κτηνώδικου»

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης, τέως Αναπλ. Καθηγητής Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ.

Ο ενιαύσιος μαραθώνιος της Αθήνας απεδείχθη ότι ήταν μια ακόμη νεοταξίτικη προπόνηση για την ειδωλολατρία της υγείας: να αγαπάμε το σώμα μας τόσο πολύ, ώστε να γίνουμε δούλοι του.
Πάνω σε αυτήν την σωματική δουλοπρέπεια πάτησαν οι σχεδιαστές της υγειονομικής κτηνωδίας, για να μπορέσουν να επιβάλουν άνευ κραδασμών την έξυπνη δικτατορία τους!
Ομοιόμορφα πρόβατα τρέχουν το ένα δίπλα ή πίσω από το άλλο βελάζοντας τα… κρεμαστάρια του συστήματος. Κοινωνική μηχανική για μία ακόμη φορά!

Οι διοργανωτές μικρών και μεγάλων μαραθωνίων ανά τον κόσμο σε τακτά χρονικά διαστήματα δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να εκγυμνάζουν και να εθίζουν την αγέλη στην ιδέα της γυμναστικής. Εδώ υπάρχει μια θαυμαστή αυτοαναφορικότητα: Η εκγύμναση στην γυμναστική!
Περιττό να ειπωθεί βεβαίως ότι, όπως πάντα, το σύστημα φροντίζει να συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου: Βάζει τα πρόβατα να τρέχουν και, ταυτοχρόνως, μαζεύει και τον οβολόν τους!

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας για τους μιαρούς οδηγούς και πάλι το άκρον άωτον της εσκεμμένης ανοργανωσιάς, ώστε οι βιοεξουσιαστές μας, μέσω της τεχνικής του nudging, δηλ. της θεωρίας του σκουντήματος (*), να μας φέρουν στα βρόμικα νερά τους, αφού μας κάνουν την ζωή πατίνι, αν όχι κόλαση:

Είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε, μας λένε υπορρήτως, ότι μετά τον κορωνοϊό, έχουμε να αντιμετωπίσουμε την φοβερή και τρομερή κλιματική αλλαγή (εχθρός μας είναι η Φύση! – ε ρε, κάτι ψυχοπαθείς που μας κυβερνούν!), οπότε αφήστε στην άκρη τα ρυπογόνα αυτοκίνητα, που συνευθύνονται για την κλιματική αλλαγή, και αρχίστε να αξιοποιείτε τα ποδαράκια σας.
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και στους αστυνομικούς, οι οποίοι σε τέτοιες περιπτώσεις μοιάζουν με φωσφοριζέ καρικατούρες, που όταν τους πλησιάζεις και τους ρωτάς εξοργισμένος «Συγγνώμη, πώς θα πάω σπίτι μου;», σου απαντάνε:

«Α, τώρα δεν μπορείτε να πάτε, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να τελειώσει ο μαραθώνιος «ο αυθεντικός» [sic]. Εκτός κι αν κάνετε τον γύρο του κόσμου και καταφέρετε να φθάσετε τελικά στον προορισμό σας μέσω Καπερναούμ».

Αν τολμήσεις να ξανακάνεις ερώτηση, σκοντάφτεις στο «επιχείρημα Άιχμαν», που ήταν η απαντητική καραμέλα κάθε υπαλλήλου στον οποίο δυσανασχετούσες για την απάνθρωπη μασκοφορία:

«Τι να σας πω κύριε, εμείς δεν φταίμε. Ε ν τ ο λ έ ς εκτελούμε. Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο».

Μαραθώνιος προβλέπεται να είναι ο βασανισμός των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι έχουν αποχαυνωθεί πλήρως και δεν μπορούν να αντιληφθούν το υπερπροφανές:

Μέσω των αλλεπάλληλων κρίσεων, οι μισάνθρωποι Νεοταξίτες θα μας ρουφήξουν το αίμα.
Είναι πραγματικά αδιανόητο ότι, μετά από όσα μας έχουν επιβάλει στα σώματά και προπάντων στις ψυχές μας, η πλειοψηφία κοιμάται τον ύπνο της αδιαφορίας, ενδιαφερόμενη ακόμη να τρέχει στον μαραθώνιο τον… αυθεντικό αντί να κοιτάξει να βάλει χειρόφρενο στον μαραθώνιο τον… κτηνώδικο, δηλ. τον ενορχηστρωμένο νεοεποχίτικο πόλεμο εναντίον της πατρίδας, της οικογένειας, των φύλων και των φίλων, των παιδιών, της ορθοδοξίας, και πάει (κ)λέγοντας.
Όποιος νομικός θέλει να αποκτήσει αντανακλαστικά ήρωα ή μαζοχιστή, για να ακούσει μια εισήγηση με τίτλο «Βιασμός μέσω παραπλάνησης;», μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του, Κυριακή 13/11 μετά τις 12.00 στο 23ο συνέδριο της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, η οποία, σε αντίθεση με άλλες Ενώσεις που έχουν επιβάλει στον γράφοντα έναν ιδιότυπο νομικοκοινωνικό αποκλεισμό, μου έδωσε βήμα.
Την ευχαριστώ ολόψυχα!

(*) Επιφυλάσσομαι να εξηγήσω πόσο μαεστρικά εφαρμόσθηκε αυτή η θεωρία στην εποχή του κορωνοϊού και ειδικότερα κατά το στήσιμο της «επιχείρησης ελευθερίας», που βεβαίως στην γλώσσα του ανάποδου κόσμου ήταν «επιχείρηση σκλαβιά»· για μια πρώτη προσέγγιση βλ. Βαθιώτη, «Από την τρομοκρατία στην πανδημία. Υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού», εκδ. Αλφειός, Αθήνα 2021, σελ. 118.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου