Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν υγειονομικούς που διαμαρτυρήθηκαν στην ΠτΔ για τις αναστολές

 

Με συνθήματα όπως «Αίσχος και ντροπή η κάθε αναστολή και η Πρόεδρος σιωπή», υποδέχτηκαν υγειονομικοί σε αναστολή την Πρόεδρο της Δημοκρατίας που πήγε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις υγειονομικών, συγκεκριμένα δύο γυναίκες, υπό τις αποδοκιμασίες των συναδέλφων τους κατά των αστυνομικών. Αργότερα αφέθηκαν ελεύθερες.

Στο μεταξύ υγειονομικοί σε αναστολή που παραμένουν όλο αυτό το διάστημα συγκεντρωμένοι έξω από το Υπουργείο, διαμαρτυρόμενοι για το αυταρχικό μέτρο της Κυβέρνησης να τους στερεί τη δουλειά τους, αποδοκίμασαν έντονα και τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.


πηγη: focusfm.gr , orthodoxostypos.gr

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΤΣΑ, ΖΑΛΟΓΓΟ.....
    ΝΑ ΣΗΚΩΝΩΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ ΜΑΣ. ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα αυτό είναι το σωστό και το ιδανικό, όμως δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση όλοι οι άνθρωποι σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού και στιγματισμού, με τεράστια ψυχική πίεση να ανταποκριθούν λογικά. Διότι αν ίσχυε αυτό δεν θα είχαμε ούτε αυτοκτονίες ούτε δολοφονίες.Όσοι άνθρωποι οδηγούνται στην απόγνωση λόγω ενός ανάλγητου καθεστώτος διώκονται από μια πιο σύγχρονη, ύπουλη, σκληρή, έξυπνη δικτατορία παγκόσμιου τύπου που είναι ο έμμεσος ηθικός αυτουργός.

      Διαγραφή