Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα όραμα της Χριστιανής Άννας για τους πειρασμούς του τέλους του κόσμου:


☦️ Ένα όραμα της Χριστιανής Άννας για τους πειρασμούς του τέλους του κόσμου: έκτρωση, χρήμα και η σφραγίδα του αντίχριστου: ☦️

Ήταν σαν να περνούσα από πολλά δωμάτια, το ένα μετά το άλλο, συνοδευόμενος από έναν άγγελο που μου έδειξε το δρόμο και μου εξήγησε τι έβλεπα.

Το πρώτο δωμάτιο ήταν ταυτόχρονα μαιευτήριο και κλινική εκτρώσεων.  Μπήκα εκεί μαζί με τις φίλες και τα ξαδέρφια μου (που ζουν στον κόσμο και με τα οποία συνόδευα πριν λίγο καιρό).  Παρέμειναν ακόμα σε αυτό το δωμάτιο.  Ο άγγελος μου είπε να προχωρήσω.

Μπήκα στο δεύτερο δωμάτιο και είδα ότι εκεί το παζάρι ήταν σε πλήρη εξέλιξη.  Τα πιο διαφορετικά αγαθά πουλήθηκαν και αγοράστηκαν.  Υπήρχε πολύς κόσμος και όλοι έδειχναν απορροφημένοι στα παζάρια τους, να μετρούν τα λεφτά τους, να εξετάζουν τα εμπορεύματα - σαν σε πανηγύρι.  Κοίταξα σε έναν από τους τοίχους αυτού του δωματίου και είδα ότι είχε ένα παράθυρο που άνοιγε σε ένα καταπράσινο λιβάδι με έναν καθαρό γαλάζιο ουρανό και τον ήλιο να έλαμπε - ήταν ένα πολύ όμορφο θέαμα.  Έβλεπα να απολαμβάνω τον εαυτό μου, αλλά ο κόσμος ήταν τόσο απασχολημένος με τις αγοραπωλησίες τους που δεν έβλεπαν αυτή τη θεϊκή ομορφιά.  Απορώ πώς δεν παρατηρούν αυτό το θέαμα!  Αλλά ο άγγελος με παρότρυνε: «Συνέχισε».

Μπήκα στο τρίτο δωμάτιο, στους τοίχους του οποίου ήταν ζωγραφισμένα πρόσωπα θηρίων (δράκων) διαφόρων μεγεθών.  Κάτω, στη βάση του τοίχου, είδα μια τεράστια χελώνα, τρομακτική να την κοιτάς, από την οποία το φαρδύ ανοιχτό στόμα προεξείχε δύο δόντια σαν δύο αιχμηρά ξίφη.  Από κάτω, στο πάτωμα, φαινόταν το κεφάλι ενός άνδρα του οποίου το σώμα ήταν κάτω από το πάτωμα.  Ο άγγελος μου είπε: «Άγγιξέ τους».  (Δηλαδή να αγγίξεις τους δράκους που είναι ζωγραφισμένοι στον τοίχο).  Άπλωσα το χέρι μου, αν και δεν ήθελα, γιατί φοβόμουν πολύ.  Και ιδού, ο δράκος που άγγιξα άρχισε ξαφνικά να κινείται.  Η κίνηση μεταδιδόταν σε άλλο δράκο, που ήταν δίπλα του, και πιο πέρα, από δράκο σε δράκο, όπως στον μηχανισμό ενός ρολογιού.  Έτσι όλα αυτά τα θηρία άρχισαν να κινούνται, φτάνοντας μέχρι τη χελώνα, η οποία επίσης άρχισε να κινείται απειλητικά.

Ξαφνικά τα δύο αιχμηρά ξίφη κόλλησαν κατευθείαν στο κεφάλι αυτού του άνδρα, ο οποίος πέθανε επί τόπου.  Ο άγγελος μου εξήγησε: «Με το παραμικρό άγγιγμα αυτού του συστήματος, ο άνθρωπος χάνεται... Συνέχισε».

Βγήκα από εκείνο το τρίχωρο και είδα ότι ήμουν σε ένα δάσος, ανάμεσα στα δέντρα.  Στο δάσος υπήρχε ένα ξύλινο σπίτι, καπνισμένο σαν μετά από φωτιά, αλλά ακόμα κατοικήσιμο, ο άγγελος μου είπε: «Εδώ θα μπορέσεις να σωθείς».  Κατάλαβα ότι το τέλος αυτού του κόσμου ήταν κοντά (μετά το σπίτι που ήταν σαν μετά τη φωτιά) και μετά ρώτησα τον άγγελο: «Σημαίνει ότι το τέλος είναι κοντά, και συνεχίζουν να πουλάνε και να αγοράζουν;»  «Ναι», απάντησε ο άγγελος, «είναι το τέλος, και συνεχίζουν να πουλάνε και να αγοράζουν».

 Εδώ τελείωσε το όραμα.

Μετά από λίγο έφτασα στον πατέρα Ιερώνυμο και του είπα για το όραμα.  Του είπα πώς είχα ρωτήσει τον άγγελο, "Σημαίνει ότι το τέλος πλησιάζει και συνεχίζουν να πουλάνε και να αγοράζουν;"  Τότε ο πατέρας,  απάντησε ο ίδιος με τα λόγια του αγγέλου: «Ναι, είναι το τέλος, και πουλάνε και αγοράζουν.  Αυτό δεν είναι απλώς ένα όνειρο, πρόσθεσε, αλλά έτσι θα είναι πραγματικά».  Ο πατέρας Ιερώνυμος επανέλαβε τα ίδια λόγια που έλεγε ο άγγελος στο όνειρό μου!  Κατάλαβα ότι ο ηγούμενος γνώριζε για το όραμά μου, του αποκαλύφθηκε δηλαδή και σε αυτόν.

 ☦️ Σύντομη ερμηνεία αυτού του οράματος, σύμφωνα με την Αγία Γραφή: ☦️

1.Πρώτα απ' όλα, τα δύο δωμάτια από τα οποία πέρασε η δούλη του Θεού Άννα αντιστοιχούν ακριβώς με τα ακόλουθα λόγια του Ευαγγελίου για τους τελευταίους καιρούς: «Και όπως ήταν στις ημέρες του Νώε, έτσι θα είναι και στις ημέρες του Υιού. του Ανθρώπου: έφαγαν, ήπιαν, παντρεύτηκαν μοιχευσαν μέχρι τη μέρα που ο Νώε μπήκε στην κιβωτό και ήρθε ο κατακλυσμός και τους κατέστρεψε όλους.  Όπως ήταν στις ημέρες του Λωτ: έφαγαν, ήπιαν, αγόρασαν, πούλησαν, φύτεψαν και έχτισαν, και την ημέρα που ο Λωτ έφυγε από τα Σόδομα, φωτιά και θειάφι έβρεξε από τον ουρανό και τους κατέστρεψε όλους, έτσι θα γίνει και στο ημέρα κατά την οποία ο Υιός του Ανθρώπου θα αποκαλυφθεί» (Λουκάς 17, 26-30).  Άλλωστε η Άννα πέρασε από αυτά τα δωμάτια όπως γράφεται στο Ευαγγέλιο, όπου οι λέξεις «αγόρασαν και πούλησαν» είναι μετά τις λέξεις «παντρεύτηκαν και έδωσαν σε γάμο».

2. Επομένως, η πρώτη αίθουσα (μαιευτήριο - ιατρείο εκτρώσεων) δείχνει τη διάδοση μεταξύ των ανθρώπων στις μέρες μας του αισθησιασμού.  Όλοι τρέχουν πίσω από αισθησιακές απολαύσεις.  Το αμάρτημα της πορνείας είναι ευρέως διαδεδομένο.  (όλοι οι φίλοι και οι φίλες της Άννα έμειναν στο πρώτο δωμάτιο).  Μερικά παιδιά επιτρέπεται να γεννηθούν (μητρότητα) και άλλα σκοτώνονται στη μήτρα (ιατρείο εκτρώσεων).

3. Η δεύτερη αίθουσα, όπου «όλοι αγοράζουν και πουλάνε», μας δείχνει ότι οι άνθρωποι της εποχής μας είναι σκλαβωμένοι από την καταναλωτική κοινωνία, όταν ολόκληρη η ζωή είναι αφιερωμένη σε έναν και μόνο σκοπό - την αγορά καταναλωτικών αγαθών και την απόκτηση αγαθών (το λατρεία του χρήματος, του πλούτου).  Για τους αγίους Πατέρες το πανηγύρι (η αγορά) ήταν πάντα το σύμβολο του «κόσμου αυτού» του διεφθαρμένου.  Έτσι το δωμάτιο σηματοδοτεί την εμβάθυνση του σημερινού κόσμου στο λάκκο των ματαιοτήτων.  Ως αποτέλεσμα, στις καρδιές τους δεν υπάρχει πλέον χώρος ή θέληση να ζήσουν μια πνευματική ζωή.

Ως αποτέλεσμα της ματαιοδοξίας της περιβάλλουσας ζωής, του σκοταδισμού του μυαλού τους, δεν είναι πλέον σε θέση να παρατηρήσουν τα θαύματα του πνευματικού κόσμου, τα οποία είναι ορατά μόνο σε όσους, σύμφωνα με τα λόγια του Αγίου Εφραίμ του Σύρου, «δεν είναι πάντα δεμένοι με τις υποθέσεις της ζωής», αλλά «απέρριψαν κάθε εγκόσμια μέριμνα» (από τον Λόγο κατά την Έλευση του Κυρίου, στο τέλος του κόσμου και στην έξοδο του αντίχριστου).  Αυτός είναι ο λόγος που όλοι όσοι έκαναν εμπόριο στο δεύτερο δωμάτιο δεν παρατήρησαν την υπέροχη θέα που φαινόταν πέρα ​​από το παράθυρο.

4. Το τρίτο δωμάτιο δείχνει ότι πριν από το τέλος του κόσμου θα χτιστεί ένα σύστημα του θηρίου, που θα έχει στόχο να σφάξει ανθρώπους.  Το γεγονός ότι στους τοίχους αυτού του δωματίου παριστάνονταν δράκοι (δηλαδή θηρία, τέρατα) βρίσκεται σε άμεση συσχέτιση με τα «θηρία» από την Αποκάλυψη του Αγίου Αποστόλου Ιωάννη του Θεολόγου (βλ. Αποκάλυψη 13, 1-11, 17, 8 κλπ.).  Όλα αυτά τα θηρία (που αναπαρίστανται στους τοίχους), μικρότερα και μεγαλύτερα, είναι ουσιαστικά συστατικά του μοναδικού ολοκληρωτικού συστήματος του «θηρίου», αυτού του ανθρωποκτονικού εξοπλισμού - της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης».  Το άγγιγμα οποιουδήποτε από τα συστατικά μέρη (για παράδειγμα, αποδοχή από αυτό το σύστημα, δηλ. από το "θηρίο", τον αριθμό αναγνώρισης [CNP] - τον αριθμό του ονόματος του θηρίου από την Αποκάλυψη 13, 17 ή τα νέα ηλεκτρονικά έγγραφα) σημαίνει για τη συμμετοχή του ανθρώπου σε αυτό το σύστημα, στην πραγματικότητα τη συν-συμμετοχή στον φυσικό και πνευματικό θάνατο εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

5. Τι συμβολίζει η χελώνα;  Είναι μια εικόνα που σηματοδοτεί τη σταδιακή εγκατάσταση του συστήματος που, όπως ακριβώς μια γιγάντια χελώνα, κινείται προς τους κατοίκους του πλανήτη.  Με τον ίδιο τρόπο, στην Αποκάλυψη βλέπουμε το «θηρίο» να βγαίνει από τη θάλασσα, στο οποίο θα προσκυνήσουν όλοι όσοι ζουν στη γη, του οποίου τα ονόματα δεν είναι γραμμένα, από την ίδρυση του κόσμου, στο Βιβλίο της ζωής, του Αρνίου (Αποκ. 13,8).  Πολυάριθμοι ερμηνευτές της Αποκάλυψης με το πρόσχημα του «θηρίου από τη θάλασσα» εννοούν ακριβώς το σύστημα των αρχών που πολεμούν τον Θεό.
 
6.  Αυτό το σύστημα επιτίθεται στον άνθρωπο κατευθείαν στο κεφάλι, γεγονός που δείχνει ότι ο καταστροφικός εξοπλισμός στρέφεται πάνω απ' όλα στον αφανισμό της ανθρώπινης προσωπικότητας, είναι δηλαδή ένα σύστημα αποπροσωποποίησης του ανθρώπου.  Στον άνθρωπο η προσωπικότητα (πνεύμα) είναι ουσιαστική, είναι η εικόνα του Θεού μέσα του, καταρχήν είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.  Αν ο άνθρωπος πάψει να ζει ως πνευματική, θεόμορφη προσωπικότητα, τότε πνευματικά γίνεται πτώμα.  Η καταστροφή της ίδιας της ανθρώπινης φύσης που χτίστηκε από τον Θεό, δηλαδή η μεταμόρφωση του ανθρώπου σε θηρίο, η πνευματική του αγριότητα - αυτός είναι ο πρωταρχικός μυστικός στόχος αυτού του αντιχριστικού συστήματος.
 
7. Το γεγονός ότι η Άννα βγήκε από το οικοδόμημα με τρία δωμάτια ταιριάζει με τα λόγια του Σωτήρα στην Αποκάλυψη σχετικά με το πώς οι Χριστιανοί των εσχάτων ημερών πρέπει να σχετίζονται με αυτό που προτείνει ο σύγχρονος πολιτισμός στους τελευταίους χριστιανούς που βρίσκονται στη νέα πορνική Βαβυλώνα (σύγχρονος πολιτισμένος κοινωνία) - «η μεγάλη πόρνη», «κάθεται μπροστά σε ένα κόκκινο θηρίο, γεμάτο ονόματα βλασφημίας, που έχει επτά κεφάλια και δέκα κέρατα» (Αποκ. 17,3).

Ο Κύριος τους διατάζει: «Βγείτε από αυτήν, λαέ μου, για να μη γίνετε μέτοχοι των αμαρτιών της και να μη σας χτυπήσουν οι προβλεπόμενες τιμωρίες της.  Γιατί οι αμαρτίες της έφτασαν στον ουρανό και θυμήθηκε ο Θεός τις ανομίες τους» (Αποκ. 18,4-5).  Και ο Άγιος Απόστολος Παύλος λέει: «Μη συνδέεστε με ξένο ζυγό με τους απίστους, γιατί ποια συντροφιά έχει η δικαιοσύνη με την ανομία;  Ή τι σχέση έχει το φως με το σκοτάδι;  Και τι δεσμός υπάρχει ανάμεσα στον Χριστό και τον διάβολο.  Ή τι μέρος έχει ένας πιστός με έναν άπιστο;  Ή ποια συμφωνία υπάρχει μεταξύ του ναού του Θεού και των ειδώλων;  Γιατί είμαστε ο ναός του ζωντανού Θεού, όπως είπε ο Θεός: «Θα κατοικήσω μέσα τους και θα περπατήσω μαζί τους και θα είμαι ο Θεός τους και αυτοί θα είναι λαός μου».  Επομένως: «Βγείτε από ανάμεσά τους και χωριστείτε, λέει ο Κύριος. Και εγώ θα είμαι Πατέρας σας, και εσείς θα είστε γιοι και κόρες Μου», λέει ο Κύριος ο Παντοκράτωρ (Β Κορ. 6, 14-18).

☦️ Το όραμα αυτού του δούλου του Θεού είναι παρόμοιο με ένα από τα οράματα του προφήτη Ιεζεκιήλ: «Και ο Κύριος μου είπε: «Πήγαινε και δες τις αηδίες που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι εδώ».  Και μπήκα μέσα και κοίταξα, και ιδού, υπήρχαν κάθε είδους εικόνες ερπετών, ακάθαρτων ζώων και κάθε είδους είδωλα του οίκου Ισραήλ, ζωγραφισμένες στους τοίχους ολόγυρα» (Ιεζ. 8, 9-10).  Ζώα όπως φίδια, σαύρες, σαύρες παρακολούθησης, χελώνες, κροκόδειλοι, καθώς και ζώα πριν από τον κατακλυσμό, όπως δεινόσαυροι, πτεροδάκτυλοι κ.λπ., ανήκουν στα είδη των ερπετών.  Έτσι ερμηνεύει το όραμα του Ιεζεκιήλ σε ένα κήρυγμά του ο Άγιος Ιεράρχης Θεοφάνης «... ενώ καθόμουν στο σπίτι μου και οι πρεσβύτεροι του Ιούδα κάθονταν μπροστά μου, το χέρι του Κυρίου του Θεού στηριζόταν πάνω μου. .

Και κοιτάζοντας, είδα ένα πρόσωπο σαν άνθρωπος, σαν φωτιά και από τη μέση του κάτω υπήρχε φωτιά, και από τη μέση του επάνω υπήρχε μια λάμψη, σαν από μέταλλο που καίει.  Και άπλωσε, σαν να λέγαμε, αυτό το χέρι, και με έπιασε από τα μαλλιά του κεφαλιού μου, και το Πνεύμα με σήκωσε ανάμεσα στη γη και τον ουρανό, και με πήρε, σε θεία οράματα, στην Ιερουσαλήμ, στην είσοδο της εσωτερικής πύλης, που βλέπει προς τον βορρά, όπου ήταν τοποθετημένο το είδωλο της ζήλιας που ξεσηκώνουν τοβ  Φθόνο.Και υπήρχε η δόξα του Θεού του Ισραήλ όπως αυτή που είχα δει στον αγρό.  Τότε ο Κύριος μου είπε: «Γιέ ανθρώπου, σήκωσε τα μάτια σου προς τον Βορρά!»  Και σήκωσα τα μάτια μου προς τον βορρά, και ιδού, εκείνο το είδωλο της ζηλοτυπίας ήταν στη βόρεια πόρτα του θυσιαστηρίου, στην είσοδο.  Και ο Κύριος μου είπε: «Γιέ ανθρώπου, βλέπεις τι κάνουν;  Βλέπεις τι μεγάλες αηδίες διαπράττει εδώ ο οίκος του Ισραήλ, για να απομακρυνθώ από τον άγιό Μου;  Αλλά γυρίστε πίσω και θα δείτε ακόμη μεγαλύτερες αηδίες!».

Μετά με πήγε μέσα από την πύλη στην αυλή και κοιτάζοντας, είδα μια ρωγμή στον τοίχο.  Και ο Κύριος μου είπε: "Γιέ ανθρώπου, σκάψε στον τοίχο!"  Και έσκαψα στον τοίχο και ιδού, βρήκα ένα είδος πόρτας.  Και ο Κύριος μου είπε: «Πήγαινε μέσα και δες τις αηδίες που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι εδώ».  Και μπήκα μέσα και κοίταξα, και ιδού, υπήρχαν κάθε είδους εικόνες ερπετών, ακάθαρτων ζώων και κάθε είδους είδωλα του οίκου Ισραήλ, ζωγραφισμένες στους τοίχους γύρω-γύρω.  Μπροστά τους στέκονταν εβδομήντα άνδρες από τους πρεσβύτερους του οίκου Ισραήλ, με τον Ιααζάνια, τον γιο του Σαφάν, στη μέση.  καθένας από αυτούς είχε ένα θυμιατήρι στα χέρια του και ένα πυκνό σύννεφο καπνού θυμιάματος σηκώθηκε» (Ιεζ. 8, 1-11).

☦️Τι σημαίνει αυτό?  Έγινε αυτό στην πραγματικότητα;  - ρωτά ο Άγιος Ιεράρχης Θεοφάνης και απαντά κι αυτός: «Όχι.  Μέσα από όλα αυτά φαντάζονται οι σκέψεις του καθενός στα κρεβάτια του να λένε στον εαυτό τους: μη βλέπεις τον Κύριο.  Με τα θηρία φαντάζονταν τα πάθη από τα οποία ήταν γεμάτα η καρδιά τους, και από το θυμίαμα τη σκλαβιά τους σε αυτά τα πάθη».  (𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑎𝑟𝑡𝑒𝑎 𝑉𝑖𝑎𝑡̧𝑎 𝑙𝑎̆𝑢𝑛𝑡𝑟𝑖𝑐𝑎̆ 𝑙𝑎̆𝑢𝑛𝑡𝑟𝑖𝑐𝑎̆ 𝐶𝑢𝑣𝑖𝑛𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑒𝑝𝑖𝑠𝑐𝑜𝑝𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑇𝑒𝑜𝑓𝑎𝑛 𝑇𝑒𝑜𝑓𝑎𝑛.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το όραμα παρουσιάστηκε στον προφήτη Ιεζεκιήλ πριν από την κατάκτηση της Ιερουσαλήμ από τις ορδές των Χαλδαίων.  Τότε σκοτώθηκαν πολλοί ηλικιωμένοι, νέοι, παρθένες, παιδιά, γυναίκες, αλλά δεν άγγιξαν ούτε ένα άτομο, που είχε το σημάδι του σταυρού «Χ» στο μέτωπό του!  (9:6), επίσης στους καιρούς μας πριν από το τέλος, η «σφραγίδα του ζώντος Θεού» θα τεθεί στο μέτωπο εκείνων των Χριστιανών που υποφέρουν και θρηνούν εξαιτίας αυτού του αποστατικού κόσμου, θλίβονται από την απόρριψη της πίστης στους ημέρες, χωρίς να αγγίξουμε τα «αηδιαστικά αηδίες», ούτε το αντίθετο σημάδι του θηρίου (ο αριθμός του ονόματος του θηρίου).  Ακριβώς αυτούς τους Χριστιανούς, σύμφωνα με την Αποκάλυψη (7,2-3, 9,4), ο Κύριος θα τους προστατεύσει από τις μεγάλες σωματικές και πνευματικές δοκιμασίες που θα βρεθούν στην ανθρωπότητα.

Πράγματι, για να κατανοήσουμε την ουσία αυτού του φαινομένου - την ανάθεση προσωπικών αριθμητικών κωδικών - πρέπει να το ερευνήσουμε στο πλαίσιο της τρέχουσας κατασκευής του παγκόσμιου συστήματος - του βασιλείου του «θηρίου».  Ακριβώς στο πλαίσιο της οικοδόμησης της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης», πολλά από τα γεγονότα και τα φαινόμενα της σημερινής ζωής που εκ πρώτης όψεως φαίνονται χαοτικά και παράλογα, αποκτούν ξαφνικά μια «λογική».  Τέτοια φαινόμενα όπως η διάδοση της ιδεολογίας της καταναλωτικής κοινωνίας και της πρωτόγονης «μαζικής κουλτούρας», η διαφήμιση, η ροκ και η ποπ μουσική, η καταστροφή της οικογένειας (μέσω του οικογενειακού προγραμματισμού), η λατρεία των απολαύσεων , η προπαγάνδα της πορνείας, αμβλώσεις, αντισύλληψη, σοδομισμός και άλλη βρωμιά, φανερή ή κρυφή προπαγάνδα ναρκωτικών και σατανισμού, προγράμματα σεξουαλικής «εκπαίδευσης» στα σχολεία, μαζικοί εμβολιασμοί, «θαυματουργά» φάρμακα με τις παρενέργειές τους, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τρόφιμα που περιέχουν καρκινογόνα στοιχεία
Χημικά και βιολογικα εμβρυϊκή θεραπεία (χρήση εμβρυϊκών οργάνων στη φαρμακευτική παραγωγή), τεχνολογία τεχνητής γονιμοποίησης, διάδοση εικονικής πραγματικότητας, ηλεκτρονικών παιχνιδιών που καταστρέφουν την ψυχή και την υγεία, η διατάραξη της κοινωνικο-ανθρώπινης συνείδησης μέσω της μάζας μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της ψυχοτρονικής δράσης στους ανθρώπους, της αποπροσωποποιημένης κωδικοποίησης και της εισαγωγής των πιο πρόσφατων βιοτεχνολογιών με σκοπό την ταυτοποίηση του ανθρώπου (το biochip), η διοργάνωση ένοπλων συγκρούσεων, κρίσεων και πολέμων, ο εμβολιασμός του μύθου της «διεθνούς τρομοκρατίας» στο συνείδηση ​​των μαζών, γεωφυσικά όπλα (με πλάσμα) και, τέλος, συγκέντρωση της παγκόσμιας δύναμης στα χέρια μιας παραμασονικής ελίτ της ίδιας εθνότητας (Εβραϊκής).

 𝑖𝑛 𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐𝑎𝑡̧𝑖𝑎 𝑈𝑠𝑚𝑎𝑛 𝝝👑  4, 2005
 
πηγη: apantaortodoxias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου