Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Συνέντευξη τύπου του καθηγητή ιολογίας Σουχαρίτ Μπαγκντί και του δικηγόρου Ράινερ Φούλμιχ στην Αθήνα!

Από το Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ, έδωσαν απαντήσεις σε ερωτήσεις για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια κατά αυτού

Σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις στο φλέγον θέμα των εμβολίων και του κορωνοϊού, ο κορυφαίος μικροβιολόγος, Σουχαρίτ Μπαγκντί, βρίσκεται στην Ελλάδα, και απαντά σε ερωτήσεις για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια κατά αυτού.

Ο Σουχαριτ Μπαγκντί είναι γιος Ταϊλανδών διπλωματών, με σπουδές (σ.σ. η μητέρα του) στο πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς της Βαλτιμόρης.

Πρόκειται για ομότιμο καθηγητή (Head of the Department) μικροβιολογίας και υγιεινής στο πανεπιστήμιο Μάιντζ της Γερμανίας από το 1991 έως το 2012.

Aπό το 1982 έως το 1990 ήταν καθηγητής στο πανεπιστήμιο Γκίσεν της Γερμανίας και το 1983 υπήρξε επίσης καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης (Δανία).

Από το 2016 έως σήμερα είναι επισκέπτης καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Κιέλου (Γερμανία) όπου και εκεί διαμένει. Ασχολήθηκε ειδικώς με την ανοσιολογία του ανοσοποιητικού συστήματος δηλαδή στο πώς συμπεριφέρεται το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου σε διάφορα παθογόνα μικρόβια, την βακτηριολογία και την αρτιοριοσκλήρυνση.

Είχε υποστηρίξει ότι οι θάνατοι από τον Covid είναι υπερεκτιμημένοι (0,00003 θάνατοι στους 100). Τονίζοντας ότι οι επιπλέον θάνατοι δεν οφείλονται στον Covid αλλά σε άλλα αίτια, μεταξύ των οποίων και η περιβαλλοντική ρύπανση. Το συγκεκριμένο βίντεο συγκέντρωσε 300.000 views μέσα σε πέντε μέρες.

O Σουχαριτ Μπαγκντί υπογράμμισε ότι μάσκες και καραντίνα δεν βοηθούν με ουσιαστικό τρόπο στην αντιμετώπιση της επιδημίας και ότι τα εμβόλια ενάντια στον Covid 19 είναι επικίνδυνα και θα οδηγήσουν σε μείωση του πληθυσμού παγκοσμίως.

Τον Μάρτιο του 2020 ο καθηγητής έστειλε γράμμα στην Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, σχετικά με τις κοινονικο-οικονομικές επιπτώσεις των μέτρων κατά του Covid, με πολλούς από τους φόβους του να επιβεβαιώνονται.

Ο ίδιος, μαζί με τον γνωστό δικηγόρο Ράινερ Φούλμιχ παρευρέθηκαν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα «Γεώργιος Καραντζάς» στον 1ο όροφο του Μεγάρου της ΕΣΗΕΑ, και έδωσαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

O Ράινερ Φούλμιχ έχει εντρυφήσει μεταξύ άλλων στο ιατρικό και φαρμακευτικό δίκαιο και έχει διδάξει ως καθηγητής και λέκτορας σε πανεπιστήμια της Γερμανίας και της Εσθονίας.

Με την επιβολή των υγειονομικών μέτρων στην Ευρώπη πρωτοστάτησε σε μια πρωτοβουλία με την συμμετοχή ερευνητικής επιτροπής για τον κορωνοϊό προκειμένου να κινηθεί νομική διαδικασία διερεύνησης της αξιοπιστίας των PCR Test, η μαζική χρήση των οποίων συνέβαλε καθοριστικά στην επιβολή των περιοριστικών μέτρων παγκοσμίως. Έκτοτε παρουσιάζει πλούσια ακτιβιστικού και νομικού τύπου δράση.

 

πηγη: primenews.press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου