Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Πέθανε ο Dr. Ζελένκο! Μεγάλη απώλεια για την ανθρωπότητα.

 

Ο Δρ. Vladimir “Zev” Zelenko

Μεγάλη απώλεια για την ανθρωπότητα και την ΕΝΤΙΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. O Δρ Ζελένκο έχασε τη μάχη απο σπάνια μορφή καρκίνου... Ο Δρ Ζελένκο ιατρός, επιστήμονας και ακτιβιστής για τα ιατρικά δικαιώματα, πολεμήθηκε και χλευάστηκε απο τα μίντια, κέρδισε όμως τον θαυμασμό απλών ανθρώπων αλλά και προσωπικοτήτων σε όλο τον κόσμο. Ο δημιουργός του «Πρωτοκόλλου Ζελένκο» του χάρισε υποψηφιότητα για το βραβείο Νόμπελ. Πέθανε μετά από τετραετή μάχη απο σπάνια μορφή καρκίνου. Ήταν μόλις 48 ετών.

Ο Δρ. Βλαντιμίρ Ζελένκο, ήταν Ορθόδοξος Εβραίος και μέλος του κινήματος Lubavitch γεννήθηκε στο Κίεβο (τότε, μέρος της Σοβιετικής Ουκρανίας), το 1973. Η οικογένειά του μετακόμισε στις ΗΠΑ όταν ήταν τριών ετών και εγκαταστάθηκε στην γειτονιά Sheepshead Bay του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Κέρδισε το πτυχίο Διδάκτωρ της Ιατρικής το 2000 από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Μπάφαλο και στην συνέχεια ειδικεύτηκε στην οικογενειακή ιατρική.

Εφηύρε το «Πρωτόκολλο Zelenko» ως θεραπεία για τον Co vi d-19, το οποίο αναφέρεται ότι έχει σώσει «εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως».

Είχε ιατρείο οικογενειακής ιατρικής στο Monroe της Νέας Υόρκης το 2020 κατά την έναρξη της πανδημίας Co vid-19. Ως ιατρός συνδύαζε αριστοτεχνικά τις δεξιότητες τόσο της κριτικής σκέψης όσο και της επιστημονικής μεθόδου, που πηγάζανε τόσο από την αγάπη του για τον Θεό όσο και για τους ασθενείς. Ο Zελένκο δεν αρκέστηκε να καθίσει και να περιμένει τους πολιτικούς ή τους αξιωματούχους της δημόσιας υγείας να καταλήξουν σε ένα καθορισμένο σχήμα θεραπείας. Άνθρωποι πέθαιναν. Άρχισε να ψάχνει σχεδόν αμέσως για μια μέθοδο θεραπείας. Με την πρωτοβουλία του, την καλή τύχη και από τη θεϊκή παρέμβασή, ανακάλυψε μια τέτοια θεραπεία συνδυάζοντας υδροξυχλωροκίνη (HCQ),αργότερα ιβερμεκτίνη, ψευδάργυρο, αζιθρομυκίνη και άλλα διάφορα φάρμακα, ειδικά στεροειδή, δημιουργώντας αυτό που έχει γίνει γνωστό ως «πρωτόκολλο Zelenko». Το κλειδί για το πρωτόκολλο ήταν η πολύ πρώιμη παρέμβαση για τη θεραπεία του ιού εντός του κυτταρικού επιπέδου προτού μπορέσει να χαλαρώσει και να εξελιχθεί σε πλήρη αναπνευστική νόσο.

Η χρήση του πρωτοκόλλου Zelenko έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως.

Ο Zελένκο αντιμετώπισε ως επί το πλείστον την λογοκρισία και δέχτηκε πόλεμο για την τολμηρή στάση του ενάντια στην επικρατούσα άποψη. Για όποια και αν είναι τα κίνητρά τους, πολιτικοί και αξιωματούχοι υγείας σε όλο τον κόσμο προσπάθησαν είτε να υποβαθμίσουν είτε να αρνηθούν κατηγορηματικά την αποτελεσματικότητα του πρωτοκόλλου Zelenko και την απλή, χαμηλού κόστους θεραπευτική οδό του. Πολυάριθμες μελέτες κατασκευάστηκαν για να κρύψουν σκόπιμα την αποτελεσματικότητα της. 

Οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συμμετείχαν στην προσπάθεια να φιμώσουν τον Zελένκο, με το Twitter να του απαγορεύει την χρήση της πλατφόρμας στα τέλη του 2020. Όπως είπε ο Βολταίρος, «είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο σε θέματα όπου οι κυβερνήσεις κάνουν λάθος». Παρά τις πολυάριθμες μελέτες τα τελευταία δύο χρόνια που υποστήριξαν την αποτελεσματικότητα του πρωτοκόλλου του, η πρόσβαση στη θεραπεία παραμένει απαγορευμένη σε σημαντικά τμήματα του πληθυσμού και απλώς αγνοείται από πολλούς γιατρούς. 

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο Zελένκο ήταν ειλικρινής επικριτής του εμ βο λίου m R N A, επισημαίνοντας τόσο τις σοβαρές παρενέργειές του όσο και την αλλαγή του γενετικού κώδικα. Ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τη χρήση του εμ βο λίου σε παιδιά που δεν είναι αρκετά μεγάλα για να δώσουν τη δική τους συγκατάθεση και που δεν αντιμετωπίζουν σχεδόν κανένα κίνδυνο σοβαρής ασθένειας από τον Co vi d-19. Έχει μοιραστεί τις απόψεις του σε ένα ευρύ φάσμα συνεντεύξεων (podcast) στο διαδίκτυο και σε πολλές ζωντανές εμφανίσεις του όπου τον υποδεχόντουσαν συνήθως με χειροκροτήματα. 

Όσον αφορά τη σπάνια μορφή καρκίνου με την οποία διαγνώστηκε στις αρχές του 2018 και είπε για την τελική πρόγνωσή του, ο Ζελένκο ανέφερε επανειλημμένα ότι ήταν δώρο από τον Θεό. «Ο καρκίνος μου είναι αυτός που με προετοίμασε για την πανδημία του Co vi d-19», έλεγε. «Χωρίς αυτό, δεν θα είχα αναπτύξει το πάθος μου για την αναζήτηση απαντήσεων που άλλοι έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να βρούν, και χωρίς αυτό δεν θα μπορούσα να αντέξω τη δίωξη και τη γελοιοποίηση που δεχόμουν επειδή τόλμησα να θεραπεύω ασθενείς. Κοίταξα τον θάνατο στα μάτια και έχω ετοιμαστεί να συναντήσω τον Θεό. Δεν φοβάμαι τίποτα σε αυτή τη γη». Άνθρωπος με βαθιά πίστη, πίστευε μέχρι το τέλος ότι ο Θεός είχε δημιουργήσει μια ειδική αποστολή γι' αυτόν σε αυτή τη γη και ότι οι προσευχές εκατομμυρίων τον είχαν κρατήσει ζωντανό αρκετό καιρό για να εκπληρώσει αυτή την αποστολή...

Ο Ζελένκο ανακοίνωσε πρόσφατα τη σύσταση του νέου Ιδρύματος Ζ Freedom Foundation, για την συνέχεια της δουλειάς του. Ανακοίνωσε επίσης ότι θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά του, με τίτλο Zelenko, που θα είναι διαθέσιμα στα τέλη του καλοκαιριού έως τις αρχές του φθινοπώρου του 2022. 

Το τελευταίο βίντεο του επιστήμονα Δρ Ζελένκο από το νοσοκομείο!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου