Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Δ. Θανάσουλας: “Αυτοί που είναι αποφασισμένοι να μείνουν ανεμβολίαστοι, να μείνουν στη θέση τους, να μη φοβηθούν την επιβολή του προστίμου”

 
Ο Δήμος Θανάσουλας για τον αγώνα τον υγειονομικών σε αναστολή και τα πρόστιμα για τους πολίτες άνω των 60 ετών!
 
“Το σφάλλειν ανθρώπινον, το εμμένειν δαιμονικόν” τόνισε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο νομικός Δήμος Θανάσουλας.

Ο κύριος Θανάσουλας μίλησε για “εμμονική επιμονή της κυβέρνησης να κρατά έξω από τα νοσοκομεία τους υγειονομικούς, δαιμονική εμμονή”.

“Σε πρόσφατη μελέτη του Lancet, αναφέρεται ότι οι εμβολιασμένοι νοσουν και μεταδίδουν εξίσου, ως προς το ιικό φορτίο, με τους υπόλοιπους. Όταν έχουμε τους διπλοεμβολιασμένους που πηγαίνουν στη δουλειά με rapid και ο “απροστάτευτος” δεν μπορεί να δουλέψει, ή με 5 μέρες ακόμα και με συμπτώματα ένας εμβολιασμένος που νοσεί να πηγαίνει στη δουλεια, είναι πράγματα απαράδεκτα”, σημείωσε.

“Οι μάσκες έχουν πέσει. Στην Αγγλία ακόμα κι αν νοσείς αλλά είσαι καλά στην υγεία σου, εργάζεσαι κανονικά. Και αυτή τη στιγμή ανακοινώνονται αυτά τα μέτρα και στην Ιταλία”, συνέχισε ο κος Θανάσουλας.

“Από χθες που η ανθρωπότητα κρατάει την ανάσα της, ανησυχούν ακόμα και τα μικρά παιδιά μη γίνει πόλεμος, οι άνθρωποι αυτοί βγήκαν και βεβαίωσαν τα 50αρια στους ηλικιωμένους. Αυτός είναι ο καημός τους; Όταν όλη η ανθρωπότητα κρατιέται με νύχια και με δόντια να μην εμπλακεί σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, η εμμονή τους είναι να βεβαιώσουν τα πρόστιμα;”, αναρωτήθηκε ο ίδιος.

Σε ερώτηση εάν υπάρχει τρόπος κάποιος να προσβάλλει αυτή τη διαδικασία, ο κος Θανάσουλας απάντησε:

“Πραγματικά πολύς κόσμος έχει αγωνία. Μπορεί κάποιος να το προσβάλλει. Πρέπει να κάνει μια ενδικοφανή προσφυγή στην ΑΑΔΕ και στη συνέχεια κατά της απορριπτικής που συνήθως δεν πρόκειται να απαντήσει, ή της σιωπηρής αρνήσεως, να προσφύγει εντός 30 ημερών στο διοικητικό Πρωτοδικείο. Και όλα αυτά,πληρώνοντας παράβολα και με αμφίβολο αποτέλεσμα. Είναι μία διαδικασία η οποία δεν θα παγώσει το πρόστιμο. Θα πρέπει να κάνεις αίτηση αναστολής. Είναι εξτρα έξοδα. Αν θα κάνεις την αίτηση θα πρέπει να αποδείξεις ότι θα πάθεις ανεπανόρθωτη βλάβη. Αυτή τη στιγμη τα δικαστήρια έχουν πει ότι δεν έχει πάθει ανεπανόρθωτη βλάβη αυτός ο οποίος στερείται το μισθό του. Άνοιξε μία χαραμάδα μόνο από το ΣΤΕ που είπε ότι αυτός που έχει μηδενικά έξοδα θα πρέπει να παίρνει το μισό μισθό του. Είναι πολύ δύσκολα να αρθούν οι αναστολές. Άρα στη μεγάλη μερίδα των ανθρώπων θα είναι ένας δικαστικός αγώνας που θα έχει βάθος χρόνου 2,5-3 χρόνια, θα κάνει κι άλλα έξοδα, στην ουσία θα δώσει κι άλλα λεφτά στο δημόσιο και το αποτέλεσμα ενδεχομένως να είναι κατι που θα καθυστερήσει πάρα πολύ, αν θα είναι θετικό. Άρα στον πολύ το κόσμο δεν το συστήνω. Έχουμε κάνει κινήσεις στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προσβάλλαμε τις δύο συγκεκριμένες Υπουργικες αποφάσεις, έχουν κατατεθεί και αιτήσεις αναστολών, είμαστε σε αναμονή να δικαστούν αυτές οι υποθέσεις.”

Απαντώντας σε ερώτηση του τι θα συμβεί εάν ο οφειλέτης δεν πληρωσει το προστιμο, ο κος Θανάσουλας ανέφερε ότι “η εφορία με τα μικρά αυτά ποσά, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάτι”.

“Απειλές και εκφοβισμοί που ακούγονται στην τηλεόραση, οτι θα χαθούν σπίτια ή θα κατασχεθούν λογαριασμοί, δεν ισχύουν. Εκτός αν δοθεί ξεχωριστή και ειδική εντολή. Να μην τους κάνουν τη χάρη. Είναι ένα προδήλως παράνομο πρόστιμο, πληρωνοντας το είναι σα να συναινείς σε αυτή τη κατάσταση. Εγώ αυτό που θα πρότεινα είναι, εάν μαζευτεί κάποιο ποσό, να πάνε και να κάνουν κάποια ρύθμιση στην εφορία. Αυτό θα είναι σε ένα βάθος 5-6 μηνών και δεν πιστεύω ότι θα εξακολουθήσει να υφίσταται κάτι τέτοιο μέχρι τότε. Θα πρότεινα στον κόσμο να περιμένει. Αυτοι που είναι αποφασισμένοι να μείνουν ανεμβολίαστοι, να μείνουν στη θέση τους, να μη φοβηθούν την επιβολή του προστίμου. Απέναντι στην ανέντιμη στάση του κράτους για την υποχρεωτικότητα, οφείλουμε να δείξουμε μία στοιχειώδη αντίσταση”, σημείωσε.
 
ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM 

 

πηγη: http://logia-tou-aera.blogspot.com , https://focusfm.gr

1 σχόλιο:

  1. τό "ἐμβόλιον" εἶναι τροποποιητής DNA!
    καί ἐάν περιέχει ὁτιδήποτε ἀπό ἔμβρυο ὄσοι τό κάνουν εἶναι συνένοχοι φόνου στίς ἐκτρώσεις!
    Ἑπίσης σέ προάστιο τῶν Ἁθηνῶν ἐλάχιστοι φοροῦσαν μάσκα νά τί φταίει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή