Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

«Στην Ελλάδα του 2040 θα υπάρχει η Ορθόδοξη εκκλησία και οι άλλοι»!

ekklisia_intime-1024x614
Πετάνε τις ρουκέτες εκεί που κανείς δεν το περιμένει!!!

«Η Ελλάδα μέχρι το 2040 θα έχει και άλλους μαζί της»!

Τάδε έφη ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, επικαλούμενος την Επιτροπή για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, η οποία επιδιώκει την δημιουργία μιας νέας πολυπολιτισμικής Ελλάδας με βάση την Λευκή Βίβλο, προσθέτοντας πως υπάρχει «η Ορθόδοξη Εκκλησία και οι άλλοι»!

Ποιούς άλλους εννοεί ο κ. Ιγνάτιος;;;

Η απάντηση έρχεται στο επόμενο βίντεο!

«Αν αυτός ο τόπος δεν μπορεί να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει ανθρώπους, δεν θα μπορεί να ζήσει», είπε ο Μητροπολίτης, μεταξύ άλλων.

Μια νέα Ελλάδα δημιουργείται λοιπόν, δυστυχώς με τις «ευλογίες» επίσημων κύκλων της Εκκλησίας! πηγη

             

            

6 σχόλια:

  1. Τι περιμένατε από ένα αιρετικό σούργελο, νοημοσύνης βοδιού, ανθέλληνα και γλυφτάρι της σατανιστικής νέας τάξης?
    Μήπως τελικά η ευθύνη απόκειται σε όσους περιμέναμε - περίμεναν ότι ο Χριστός θα φωτίσει τέτοιου είδους βλάσφημους???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ευθύνη ακριβώς; Δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν κάποιοι ποιμένες αντί για παράδειγμα προς μίμηση αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή...

      Διαγραφή
  2. Πιστεύω ότι για το μεγάλο μέρος του Λαού που δεν λαμβάνει υπ' όψιν του τη φωνή των Ποιμένων του, ισχύει το "5 ἀλλοτρίω δὲ ου μὴ ακολουθήσωσιν, αλλὰ φεύξονται απ' αὐτου, οτι ουκ οίδασι των αλλοτρίων τὴν φωνήν." (Ιωάν. Ι).

    Διότι για τον Ελλαδικό χώρο τουλάχιστον, κατά το μακρύ μνημονιακό διάστημα που προηγήθηκε της Πανδημίας, η σπατάλη, η χλιδή, η ματαιοδοξία, η εγωπάθεια, η προπέτεια, η φιλαρχία και η φιλαργυρία του κλήρου που ταυτίστηκε με τους ισχυρούς, τον ευτέλισε στα μάτια του εμπεριστάτου Λαού και κατέστησε το λόγο του εξίσου ανυπόληπτο με αυτό των υποκριτές πολιτικών δυναστών του.

    Αυτή η μερίς του Κλήρου που εμετρήθη και εζυγίσθη θεωρώντας αναφαίρετο το δικαίωμά της στις δημόσιες πολυτελείς πρωτοκλισίες με έξοδα τρίτων και όχι με δικά της έξοδα εκ του ιδρώτος του προσώπου της, δεν έπεισε ότι θεωρούσε εύλογη την αξίωση του Ποιμνίου της σε μία δίκαιη και όχι αιματηρή και εθνοκτόνο φορολογία.

    Ποιός λογικός άνθρωπος υπολήπτεται στ' αλήθεια μία τέτοια φωνή;

    Βέβαιον είναι ότι ο Κύριος έβαλε έμπροσθεν των ανθρώπων και των εκκλησιαστικών και κοσμικών θεσμών έναν καθρέπτη, για να δεί έκαστος τον εαυτόν του, όπως ακριβώς είναι.

    Έτσι νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας,είναι όλα τα παραπάνω που αναφέρατε όμως σημαντικός παράγοντας είναι και το θέμα του οικουμενισμού.

      Για όσους δεν το γνωρίζανε η δεν έδιναν την σημασία που έπρεπε ήρθε ο covid19 και ενώ βάλανε μάσκες, στην πραγματικότητα πέσανε οι μάσκες και όλοι μας είδαμε τα πραγματικά τους πρόσωπα.'Ολοι πλήρη υπακοή στον Καίσαρα,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.Ποιός θα ξεχάσει το πρώτο Πάσχα του εγκλεισμού η το δεύτερο;Το ότι είμαστε 1.5 χρόνο εκτός εκκλησίας λόγω μάσκας και όλες τις φορές που απογοήτευσαν το Χριστό και εμάς.Ότι και να πούμε είναι λίγο,μόνο θλίψη μας προκαλεί.

      Σίγουρα το: Κατά τον λαό και οι άρχοντες ισχύει...

      Διαγραφή
  3. Τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει "Και τον αγαπώ πολύ ΠΛΕΟΝ"; 2ο βίντεο, λεπτό 0:28-0:31

    ΑπάντησηΔιαγραφή