Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Αφρολέξ προδότες, Τσίπρες και Κούληδες· ξεκληρίζουν συστηματικά τους Έλληνες νοικοκυραίους από την γη τους.

Το συγκλονιστικό βίντεο και η κραυγή αγανάκτησης και απελπισίας είναι του φίλου μου…

6 Αυγούστου στις 12:51 μ.μ.  · Αυτό για μερικούς εξυπνάκηδες που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν για το έγκλημα που έχει συντελεστεί στην Εύβοια! Το συγκλονιστικό βίντεο και η κραυγή αγανάκτησης και απελπισίας είναι του φίλου μου Αντώνη Αγγέλου από την Κερασιά, του οποίου κάηκε όλο το κοπάδι του αδερφού του και του πατέρα του. Και όχι μόνο αυτό καθώς παράλληλα ήταν και ρητινοκαλλιεργητής ο ίδιος και καταστράφηκε ο βιός του. Δεν έχει πλέον μέλλον στον τόπο αυτό! Τα λόγια περιττεύουν…

Ανυπολόγιστες είναι οι απώλειες σε ζώα, οικόσιτα αλλά και άγρια, που δεν είχαν καμία έξοδο διαφυγής από τις φονικές πυρκαγιές.

Οι εικόνες από την Εύβοια πολύ σκληρές.Κτηνοτρόφος περπατά στις καμένες εκτάσεις του νησιού και με το κινητό του τραβά εικόνες που δείχνουν δεκάδες καμένα ζώα, τα οποία βρήκαν μαρτυρικό θάνατο μέσα στις φλόγες.Το κλάμα και η κραυγή απόγνωσης του κτηνοτρόφου, που είδε το βιός του και τη γη του να καταστρέφεται προκαλεί ανατριχίλα.Τραυματισμένα ελάφια και στα Βασιλικά Κτήματα. Κυκλοφορούν στο καμένο δάσος γδαρμένα και ματωμένα.Τραυματισμένα γατάκια μέσα στα καμένα, εκλιπαρούν για βοήθεια.Την ίδια ώρα δεκάδες πελαργοί είτε έχουν βρει τραγικό θάνατο είτε έχουν τραυματιστεί μετά από πρόσκρουση σε ηλεκτροφόρα καλώδια ή σε πυλώνες διανομής μέσης τάσης σε περιοχές της Αττικής.Από τις πύρινες γλώσσες δεν ξέφυγαν και οι χελώνες.Ο σύλλογος προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής έχει εντοπίσει δεκάδες χελώνες που έχει καεί το καβούκι τους και χρειάζεται να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Κάποιες από αυτές είναι σε σοβαρή κατάσταση και δεν θα επιζήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου