Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Το Όρος των Ομολογητών χαρακτηρίζεται Όρος αρνητών έφτασαν στο σημείο να βεβηλώνουν με την πρόστυχη ορολογία τους γλωσσικό κατάλοιπο του Β Παγκοσμίου ως και το Άγιον Όρος…

Το ”Πρώτο Θέμα” κάνει θέμα ότι στο Άγιον Όρος στα 2 χρόνια από τους 2000 πέθαναν με ή από κορωνοιό 4 Μοναχοί..Χαρακτηρίζει το Όρος των Ομολογητών όρος αρνητών.Για τον Ηγούμενο Μεγίστης Λαύρας να γίνουν δεκτοί στο πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου αποκλειστικά εμβολιασμένοι μοναχοί!!!!

”Στο όρος των… αρνητών μόλις το 20% των μοναχών έχει εμβολιαστεί – Περίπου 1.000 έχουν νοσήσει και τέσσερις πέθαναν” Το Όρος των Ομολογητών χαρακτηρίζεται Όρος αρνητών έφτασαν στο σημείο να βεβηλώνουν με την πρόστυχη ορολογία τους γλωσσικό κατάλοιπο του Β Παγκοσμίου ως και το Άγιον Όρος… Η επίθεση τους είναι καθολική.

ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ

Ο όρος αρνητής στη νεώτερη ιστορία χρησιμοποιήθηκε για να ορίσει τους ρεβιζιονιστές αναθεωρητές που δεν αναγνώριζαν ή μείωναν το Ολοκαύτωμα. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση οι Νοσταλγοί του Ναζισμού είναι οι λάτρεις του υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού επί συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων όπως έκαναν οι ναζί. Που χρησιμοποιούν τις ίδιες τακτικές και μεθοδολογία: γκετοποίηση, πειραματικά εμβόλια υποχρεωτικού χαρακτήρα, λογοκρισία, προπαγάνδα, κοινωνικό αποκλεισμό και περιθωριοποίηση συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, ρατσιστική αντιμετώπιση-διακρίσεις, εφαρμογή εγκληματικών βασανιστηρίων μη σίτιση μη στέγη μη ασφάλιση τιμωρητικές επιχειρήσεις, ακούσιο εγκλεισμό πληθυσμού στρατιωτικό νόμο, απαγόρευσης κυκλοφορίας, απαγόρευση διαδηλώσεων…..Οπότε οι αρνητές της Ιστορίας είναι αυτοί……

Στα 2 χρόνια πέθαναν 4 μοναχοί από τους 2000 στο Άγιον Όρος από ή με κορωνοιό και το Πρώτο Θέμα το κάνει θέμα αν και το κατ΄εξοχήν θέμα είναι ότι το προπύργιο της Ορθοδοξίας απορρίπτει το σχέδιο τους για υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό επί πληθυσμών..Kαι επίσης η στάση αυτή των μοναχών αποδεικνύει έμπρακτα ότι το θέμα εκτός από ιατρικό και πολιτικό και νομικό είναι και πνευματικό κι αυτή η παράμετρος δεν πρέπει ν’ αποσιωπείται ούτε να παραθεωρείται..

Για 2 χρόνια βίασαν λεηλάτησαν τη θρησκευτική συνείδηση και τις θρησκευτικές ελευθερίες κονιορτοποιώντας κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Και με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό έρχονται για μια ακόμη φορά να ποδοπατήσουν ότι πιο ιερό έχει ο άνθρωπος την θρησκευτική του συνείδηση. Με βάση το Αμερικάνικο Σύνταγμα το να επικαλεστείς λόγους θρησκευτικής συνείδησης είναι λόγος εξαίρεσης από ιατρική πράξη και εμβολιασμό. Στην Ελλάδα τι προβλέπεται;; Mάλιστα με βάση τα προβλεπόμενα αυτά καλύφθηκαν φοιτητές σε πανεπιστήμιο που είχε διατάξει υποχρεωτικό εμβολιασμό χωρίς ν’ απομακρυνθούν. Εδώ σέβεται κανείς τη θρησκευτική διαφορετικότητα, ταυτότητα, θρησκευτική συνείδηση ή ζούμε στο Μεσαίωνα;;;;; Yγειονομικοί φοιτητές εκπαιδευτικοί έχουν κι αυτή την εναλλακτική και μπορούν να φτάσουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων...Υπάρχει δικαίωμα θρησκευτικού αυτοκαθορισμού ή όχι;;; Η Πολιτεία οφείλει να το σέβεται ή όχι;;;; Oφείλει να εξασφαλίζει στους πολίτες ανεξαρτήτως θρησκεύματος τα ίδια και ίσα δικαιώματα ή όχι;;;;;

Στην Ελληνική Βουλή υπάρχουν και καλώς ως μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες ή άθεοι και καλώς που δίνουν πολιτικό όρκο. Αυτή είναι η Δημοκρατία αγκαλιάζει δεν αποκλείει αγκαλιάζει δεν είναι φοβική ψυχωτική μονομανής η Δημοκρατία.Δεν αποκλείει δεν διχάζει συσπειρώνει.. Οι Ορθόδοξοι χριστιανοί πολίτες που αρνούνται να υποβληθούν σε υποχρεωτικό πειραματικό ψευδεπίγραφο εμβολιασμό επικαλούμενοι λόγους θρησκευτικής συνείδησης θα εκπαραθυρωθούν από το νοσοκομείο από το γηροκομείο από το σχολείο από το πανεπιστήμιο κι αύριο από όλο το δημόσιο τομέα και διοίκηση και ιδιωτικό φάσμα;; Θα πρέπει να επιστρέψουν στις κατακόμβες;; Μήπως τελικά εκεί πραγματικά στοχεύετε στο ν’ ανοίξουν τα σχολεία και τα νοσοκομεία χωρίς αυτούς μήπως ολοκληρώνεται ότι έχει αρχίσει από καιρό στην Ευρώπη και στη χώρα μας με διατάγματα της ΕΕ η αποχριστιανοποίηση πλέον όχι της κοινωνίας αλλά και των υπηρεσιών της διοίκησης. Γιατί αυτό θα γίνει στη πράξη. Αν το τολμήσετε η Ιστορία θα σας θυμάται ναι αλλά ως Παραβάτη κι αν εντείνετε τους διωγμούς και κάνετε πράξη τις απειλές σας ως Νέρωνα και Διοκλητιανό.. Σας παρακαλώ σταματήστε……..σας καλώ να σταματήσετε και να σεβαστείτε τον αυτοκαθορισμό και τον αυτοπροσδιορισμό την κοινή λογική και την Ιστορία…Δείτε πιο καθαρά σε ποιά πλευρά της Ιστορίας βρίσκεστε αν είστε εσείς με τους Αρνητές!!!!!!

Ενστάσεις ηθικών ενδοιασμών που προκύπτουν από την αποδεδειγμένη πειραματικότητα εμβολίων επί πληθυσμών με καταναγκαστικό εκβιαστικό υποχρεωτικό χαρακτήρα. Θέματα βιοηθικής που έχουν να κάνουν με το ότι τα εμβόλια Covid-19 που χρησιμοποίησαν κυτταρικές σειρές από αμβλωμένα έμβρυα στη διαδικασία έρευνας και παραγωγής τους..” Η συσχέτιση της επιβολής εμβολιασμού με την επικαιροποίηση του εκβιαστικού διλήμματος του θηρίου….κ.α

Το δε ποσοστό εμβολιασμών στο Άγιον Όρος μετά βίας φτάνει ή ξεπερνά το 20%, ενώ εσχάτως έχει γίνει εμφανής και μια εμφύλια διαμάχη, καθώς ηγούμενοι που τάσσονται υπέρ του εμβολίου αντιμετωπίζονται επικριτικά, ακόμα και με περιπαικτικά, από άλλους που επιμένουν στην απόρριψή του.

Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ ΚΡΙΤΗΣ

Ενδεικτικά της διχόνοιας είναι και τα αρνητικά σχόλια που διατυπώνονται ακόμα και δημοσίως, μέσω ιστοσελίδων σχετικών με το Αγιον Ορος, για την απόφαση του ηγουμένου της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας να γίνουν δεκτοί στο πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου (γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο) αποκλειστικά εμβολιασμένοι μοναχοί και να αποκλειστούν επιπλέον και οι λαϊκοί προσκυνητές!

Δηλ. ο αυτοκαθοδηγούμενος ή κι ετεροκινούμενος ηγούμενος μετατρέπει τη θεία λειτουργία σε μια πριβέ κορωνοτελετή της Pfizer και την εκκλησία την μεταβάλει σε παράρτημα της εταιρίας για τη διεξαγωγή της γ΄φάσης κλινικών δοκιμών που είναι σ΄εξέλιξη...Μπαίνει αυθαίρετα σε θέση Κριτή και διαχωρίζει τα ερίφια από τους αμνούς με κριτήριο μοναδικό την Pfizer…ανιστόρητο αντιβιβλικό σκοταδισμός…Αλαζονεία εις το έπακρον. Μετατρέπει την εκκλησία σε γκέτο με γκετοποίηση μη εμβολιασμένων μοναχών…Αναθεματίζει, (Σκοταδισμός) στην πράξη τους μοναχούς που δεν δέχθηκαν να γίνουν από εικόνα Θεού πειραματόζωα μιας μεγαλοφαρμακευτικής βιομηχανίας και πελάτες της.. καθώς το ψευδεπίγραφο εμβόλιο δεν παύει να είναι ένα προϊόν που προωθείται με τους χειρότερους όρους marketing όπως είναι η υποχρεωτικότητα και η εξαγορά συνείδησης ή ο εκβιασμός…Το να χρησιμοποιεί η εκκλησία εκβιαστικούς μηχανισμούς για να πετύχει τους όποιους στόχους της είναι αθέμιτο κι απαράδεκτο…Είναι οδυνηρό ο μοναχός να κάνει αποταγή του κόσμου και να τον διώκει ο κόσμος ( τα εκκοσμικευμένα κριτήρια) μέσα στη μονή της μετανοίας του..να μην βρίσκει ησυχία ο ερώμενος της ησυχίας..

Στο Αγιον Ορος οι υπέρμαχοι του εμβολιασμού είναι μειοψηφία.( ναι γιατί είναι και πνευματικό ζήτημα) Και πιθανόν τίποτα δεν μπορεί να πείσει τους μοναχούς που μέχρι τώρα δεν έχουν προσέλθει στο Κέντρο Υγείας στις Καρυές, όπου έχει στηθεί το εμβολιαστικό κέντρο, να το πράξουν στη συνέχεια. Με δεδομένη βέβαια την αρνητική διάθεση των περισσότερων μοναχών στο εμβόλιο

Οι αρνητές ( σύμφωνα με ορολογία της εφημερίδας) επικαλούνται, καταρχάς, ότι «σημαίνουσες πνευματικές προσωπικότητες του Αγίου Ορους, όπως ο Γέροντες Παρθένιος της Μονής Αγίου Παύλου, Ευθύμιος της Ιεράς Καλύβης Αναστάσεως του Χριστού στην Καψάλα, ο Γαβριήλ του Ιερού Κουτλουμουσιανού Κελλίου Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω», αλλά και ο Γέρων Παύλος από τα Βουλευτήρια, κάτοχος MD Μοριακής Βιολογίας και Βιοϊατρικής, «έχουν καλύψει το θέμα πνευματικά και ιατρικά με απαρέγκλιτη έως σήμερα αρνητική στάση στον εμβολιασμό», όπως αναφέρεται.Το δεύτερο επιχείρημα πολλών μοναχών είναι ότι «δεν θέλουν να γίνουν πειραματόζωα». Τρίτος λόγος άρνησης και ουσιαστικά υπεκφυγής από τον εμβολιασμό είναι «οι παρενέργειες που προκύπτουν στους εμβολιασμένους».

Ο τέταρτος λόγος σχετίζεται με τα στοιχεία που επικαλούνται πολλές μονές και αφορούν τον αριθμό των όσων έχουν μολυνθεί στο μεταξύ από τον ιό, αλλά και στον τρόπο που πέρασαν τη δοκιμασία. «Πολλές ιερές μονές έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό με μηδαμινές ανάγκες ιατρικής περίθαλψης (Καρακάλλου, Δοχειαρίου, Κωνσταμονίτου, Ζωγράφου κ.α.) και δεν συμφωνούν με το μέγεθος τρομοκρατίας που παρουσιάζεται», αναφέρουν οι αρνητές.

Στις 21 Μαρτίου μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας στις Καρυές 400 δόσεις από το εμβόλιο της Pfizer και ξεκίνησαν αμέσως οι εμβολιασμοί, υπό την εποπτεία του διευθυντή Κωνσταντίνου Δοκουσλή. Ανταποκρίθηκαν σε εκείνη τη φάση λιγότεροι από 300 μοναχοί, ποσοστό δηλαδή 15% από τους 2.000 που διαβιούν στις 20 μονές της Αθωνικής Πολιτείας. Μόλις ολοκληρώθηκε ο κύκλος αυτών των εμβολιασμών, στη συνέχεια υπήρξαν στασιμότητα και έλλειψη ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Οι ρυθμοί είναι απελπιστικά χαμηλοί όλο αυτό το διάστημα και οι εκτιμήσεις λένε ότι ίσως μέχρι τώρα να έχουν φτάσει οι εμβολιασμοί λίγο πάνω από το 20%. Σημειωτέον ότι το Αγιον Ορος έκλεισε για τους επισκέπτες από τον περασμένο Δεκέμβριο και άνοιξε μετά τις 11 Μαΐου. Ολους αυτούς τους μήνες και κυρίως αφότου άνοιξε και πάλι στους προσκυνητές, διενεργούνται για την ασφαλή μετακίνηση rapid tests.

Διάφορες εκτιμήσεις που διατυπώνονται, αλλά δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν λένε ότι έχουν νοσήσει περί τους 800-1.000, δηλαδή περίπου οι μισοί μοναχοί, μέχρι τώρα και άρα έχει φτιαχτεί ένα υποτυπώδες τείχος φυσικής ανοσίας. Αν είναι έτσι δεν συντρέχει κανένας λόγος να εμβολιαστούν οι νοσήσαντες αφού σύμφωνα με Υπουργείο Υγείας Ισραήλ οι εμβολιασμένοι είναι 7 φορές πιθανότερο να νοσήσουν από covid19 συγκριτικά με όσους απέκτησαν φυσική ανοσία!!!

2 σχόλια:

  1. Πιστεύω δὲν θὰ περάσει ἡ πανδημία ὅσο τὸ κράτος εἶναι μὲ τὸν διάβολο!
    Διότι δὲν καταργεῖ τοὺς ἀντιχριστιανικοὺς νόμους καὶ ἡ ἀχαρνῶν ἔχει λόγο σὲ ἀποφασιστικὰ ζητήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας.Αυτοί αν ήταν δυνατόν με χαρά θα θέσπιζαν άνετα και ότι άλλο παρακμιακό και σάπιο υπάρχει.Πρέπει να επέλθει Νέμεσις διαφορετικά θα δούμε πολλά ακόμα...

      Διαγραφή