Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2001

Ἐγρήγορση – Τό 97% τῶν χριστιανῶν θὰ προσκυνήσουν τὸν Ἀντίχριστο. π Ἀθανασίου Μυτιληναίου

Απόσπασμα ομιλίας του Μακαριστού  Γέροντος  (1927 – 2006) πατρός Αθανασίου Μυτιληναίου.Σοφία Σειράχ  ΧΩΡΙΟΝ   21, 11 - 12 ημερομηνία πού διεξήχθη ἡ ὁμιλία 02-08-94


5 σχόλια:

  1. Τι φταίει που δεν ασπαζόμαστε πλέον Θαυματουργές και μη Εικόνες ή τα θαυματουργά και χαριτόβρυτα Άγια Λείψανα, στα οποία ανέκαθεν προσφεύγαμε για να θεραπευτούμε ακόμη και από τον καρκίνο; Αυτά που ανέκαθεν είχαν την Αγαθή Δύναμη να θεραπεύουν καρκίνους, που βρήκαν ξαφνικά την "πονηρή δύναμη" να μεταδώσουν γρίππη;
    Τελικά είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είπε ότι δεν ασπαζόμαστε τις εικόνες ?!
      Αλίμονο αν κάναμε αυτά που υπαγορεύουν
      Οι καίσαρες.
      Και τις εικόνες προσκυνάμε και μάσκες δεν
      Φοράμε..
      Κι αν έχουμε και ευλογία πολύ συχνά να
      Κοινωνάμε!

      Διαγραφή
    2. Φταίει το ότι θέλουνε να ανοίξουν το δρόμο για την πανθρησκεία.Αυτό φταίει...Κατάργηση όλων και ξεκινάμε με νέα δεδομένα.Ακόμα και στην Θρησκεία μας.Θα συμφωνήσω όμως με το σχόλιο του αδελφού που έγραψε ότι εμείς συνεχίζουμε να προσκυνούμε τις Άγιες εικόνες,επιλέγουμε να μην μπούμε στον ναό με μάσκα και ας μείνουμε εκτός και φυσικά όταν υπάρχει η δυνατότητα Κοινωνούμε.

      Διαγραφή
  2. η γρίπη υπάρχει και αυτή η πανδημία του κορωνοιου δεν είναι κατασκευασμενη ανά εκατό χρόνια βγαίνει μία αρρώστια. Παλιά είχαμε την Πανούκλα τη χολέρα την ισπανική γρίπη την ασιατική γρίπη τη λέπρα και τώρα τον κορωνοιο. Πολλοί αφελείς λένε ε καλά και άλλοι πεθαίνουν απο καρκίνο και από τροχαία δεν είναι το ίδιο ο καρκίνος δεν είναι κολλητικος. ο κορωνοιος κολλάει με την ανασα για αυτό έκλεισαν και οι εκκλησίες δυστυχώς λίγο να ανασάνει ο φορέας του υιού θα σε κολλήσει και είναι οι γύφτοι και λένε κανείς μας δεν κόλλησε κ πεθαίνουν από αυτούς καμία 50ρια. Θα πάμε λέει στην εικόνα στα λείψανα του Αγίου και θα γίνουμε καλά. Ο υιός είναι πιο γρήγορος μέχρι να πας στα λείψανα του Αγίου μέχρι να βρεις την εικόνα έχεις πεθάνει ήδη. Όπως πέθανε και ο κολλητός μου που πήγε να κάνει εγχείρηση και τον κόλλησε ένας νοσοκομος στον Ευαγγελισμό και ρωτάω δεν έχει ευθύνη το υπουργείο υγείας; δεν έχει ευθύνη το νοσοκομείο; δηλαδή οι Άρρωστοι από τον υιό θα εργάζονται χωρίς έλεγχο;Ο υιός εξαπλώθηκε από τη Βόρεια Ελλάδα που πηγαίνανε στην Αλβανία και στη Βουλγαρία και στα Βαλκάνια και μετά ήρθαν πίσω στην Ελλάδα. λες και αν δεν μάζευαν μία φορά ελιές οι εργάτες θα χάλαγε η μαγιονέζα. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και δεν υπάρχει περίπτωση να επέμβει ουδείς να μας σώσει. Αν δεν κάνουμε το εμβόλιο αν δεν φοράμε μάσκα θα πεθάνουμε όλοι σαν τα κοτόπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει η νόσος covid-19 και εμείς έχουμε φίλους μας που νόσησαν.Όταν όμως ένας Νομπελίστας ιολόγος ο Luc Montagnier (Νόμπελ της Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του AIDS) μας λέει ότι το πλήρες γονιδίωμα του κορωνοϊού έχει ακολουθίες ενός άλλου ιού του γνωστού HIV και αυτό γίνεται με "μοριακές μεθόδους" αυτό σημαίνει ότι έγινε σε εργαστήριο και δεν το λέει κάποιο τυχαίο άτομο.Φυσικά και θα πάμε στην Άγια εικόνα και στα Άγια Λείψανα και αν θέλει ο Θεός θα υπάρξει θεραπεία.Το πόσο θα ζήσει ο κάθε άνθρωπος το καθορίζει ο Θεός.

      Εφόσον πεθαίνει τόσο γρήγορα κάποιος, πως είναι δυνατόν να πηγαίνει στην δουλειά του και να εργάζεται κακονικά όπως ο νοσηλευτής που αναφέρατε!!!Και πως κολλάει εφόσον φοράνε την μάσκα τους?? Όταν φοράνε μάσκα δύο άτομα είναι ελάχιστο το ποσοστό να μεταδοθεί ο ιός.Ο νοσηλευτής που το πιο πιθανό είναι να νόσησε όσο έκανε το καθήκον του για να βοηθήσει τους ασθενείς,με μηδαμινά, φθηνά και όχι ποιοτικά μέτρα προστασίας που του παρέχουν, εάν τα δίνουν και αυτά.Οπότε καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε από τον καλό εξοπλισμό για την προστασία όσων εργάζονται και έρχονται σε επαφή με αρκετό κόσμο.Ξέρετε υπάρχουν παθήσεις πολύ χειρότερες από τον covid-19 που είναι μεταδοτικές.

      Μόνο στην εκκλησία και στις εικόνες μεταδίδεται ο κορωνοϊός?? Στο super market η οπουδήποτε αλλού δεν κολλάει ??
      Σχετικά με το εμβόλιο δεν ξέρουμε πόσο διαρκεί η ανοσία του.Γιατί δεν υπάρχουν μελέτες που να το αναφέρουν από ότι έχουμε διαβάσει, επίσης μελέτες δεν υπάρχουν ούτε για τις παρενέργειες.

      Στην ερώτηση εαν προκαλεί καρκινογένεση η απάντηση είναι δεν υπάρχουν μελέτες για να το γνωρίζουμε...Θα το μελετήσουν τώρα σε όσους το κάνουν!!!
      Θα βοηθούσε η θεραπεία...

      Διαγραφή