Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Η “μετάληψη” του σατανά, θα έχει και συνέχειες...


Χαίρεται

Έχει ο Θεός την Θεία μετάληψη του ,την Θεία κοινωνία για τους πιστούς του .

Η  “μετάληψη” του σατανά ,θα έχει και συνέχειες ..

Απέκτησε και ο σατανάς την δική του “κοινωνία ” ,που την εγχέει και την εγγράφει ,την “χαράσσει”  εκεί που δεν μπορεί να σβήσει ,στο DNA ,πάντα με δική μας θέληση και υπαιτιότητα ,εμείς τον “καλέσαμε “

Μην νομίζετε ότι θα σταματήσει να πιέζει να  τον “μεταλάβουμε “ και να μεταλλαχτούμε…

 θα φέρει και άλλες  “ασθένειες” δικής του επινόησης ,που θα προτείνει την “μετάληψη “ νέας πιο ισχυρής δόσης της “ενέργειας “ του .

Οι μεταλλαγμένες τροφές ,τι νομίζετε πως είναι ,δική του “μετάληψη” αλλά τώρα την ισχυροποιεί ,απευθείας στο DNA μας .επιτρέπει ο Θεός λόγω της κατάστασης μας

 Σε  ποιους θα επιτρέψει ο Θεός να λάβουν αυτήν την δαιμονική  “μετάληψη” ;

Οι “αμετανόητοι”  θα χαραχτούν και τώρα και τότε .

 Σε αυτούς που αμετανόητοι ,ότι και να κάνει  ο Θεός ,το “φως” η “φώτιση” του ,δεν τους αγγίζει ,δεν θα θελήσουν να λάβουν την Θεία ,την αληθινή και θεραπευτική ,καυστική ,για την ψυχή και το σώμα του ασθενή ανθρώπου .

Αλλά θα προτιμήσουν  και λέω ήδη προτιμούν την “κοινωνία “ με τον σατανά και τα όργανα του,θολωμένοι από τον “μυρμηγκολέων”  .Τώρα και στην εποχή του αντιχρίστου ,τα ίδια θα γίνουν ,αλλά πολύ πιο έντονα .

Γιατί η πίστη και η “χάρις” του Θεού θα εξαφανιστεί και θα βασιλεύει το “κακό” το “πονηρό” Η δαιμονική “χαρά” δεν κρατά πολύ ..

Η πρώτη ισχυρή  “μετάληψη” του σατανά στο σώμα των δυστυχισμένων αυτών ανθρώπων ,είδατε τι χαρά και εμπιστοσύνη τους  “έφερε “.Είναι το ίδιο όταν κάνεις την αμαρτία , σε αφήνει να πιστεύεις ότι δεν τρέχει τίποτα έκανες το σωστό ,μετά αρχίζουν τα “όργανα” στο κεφάλι σου..

Είναι ο ” μυρμηγκολέων ” που λένε οι πατέρες της εκκλησίας

Μυρμήγκι ..

Στην αρχή σου παρουσιάζει το “μπόλι” σαν την σωτηρία ,σαν κάτι φυσιολογικό .

Το πολυδιαφημίζει ,στήνει ολόκληρο σχέδιο .

Δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό μας το επίπεδο του ψεύδους ,της πονηριάς ,της απάτης και ειδικά αν δεν έχουμε την “Χάρι” του Θεού να μας  “φωτίζει”  να μας εμπνέει με τον σωστό λογισμό ,σε κάθε ψεύτικο και πλάνο λογισμό που μας “φυτεύει “.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι μόνο ψέματα λέει και μόνο το κακό επιδιώκει  να μας απομακρύνει από τον Θεό πρώτα και έτσι απροστατευτοί μακριά από την προστασία του Θεού, μας ΑΡΠΑΖΕΙ …

Όταν μας αρπάξει τότε ..

 Το μυρμήγκι όταν αποκτήσει πάνω μας εξουσία ,μεταμορφώνεται σε βασανιστικό λέοντα ,σε  “κλειδοκράτορα” που μας έκλεισε σε μιά  σκοτεινή βασανιστική φυλακή ,λόγω της αμέλειας μας ,της άγνοιας μας ,της υπεροψίας μας ,να θεοποιήσουμε τον εαυτό μας ,μακριά από τον Θεό .Τι κάναμε ;  φύγαμε από τον Θεό ,μας έκανε να πιστεύουμε στις ανύπαρκτες δυνάμεις μας ..

Όταν διώξουμε την Θεία Χάρι..“Ενεδρεύει εν αποκρύφω, ως λέων…”

Η Βάπτιση σου δίνει πάντα το δικαίωμα να επιστρέψεις .

Όταν λείπει η “χάρις” του Θεού ,όταν με τις αμαρτίες μας την “απεκδυθούμε”  ,την “εκδιώξουμε” λείπει και ο “αντίλογος”  ενάντια στους λογισμούς που οδηγούν στην καταστροφή και έτσι μας σέρνει ο “μυρμηγκολέων ” στην παγίδα του ,απροστατεύτους .

 Σε αυτή την “δαιμονική καταιγίδα ” όσοι νοιώθετε αδύναμοι ,ανασφαλείς ,να θυμάστε

«Ὅσοι εἰς Χριστὸν ἐβαπτίσθητε, Χριστὸν ἐνεδύσασθε».

 Μυστηριακός ,αόρατος ο “καθαρισμός” του χιτώνα ,εκεί χρειάζεται ΠΙΣΤΗ σε αυτά που δεν βλέπεις 

Απλά ο πνευματικός  χιτώνας της Χάριτος που πήραμε στο βάπτισμα ,χρειάζεται επιδιόρθωση και καθαρισμό από τους ρύπους και τα λάθη της ζωής μας ..

Θέλεις ;να σου αποκαλυφθεί ο Θεός ή αλήθεια 

Θέλεις να καθαρίσεις τον “χιτώνα” σου ; θέλεις να δεις ποια τελικά είναι η αλήθεια ; θέλεις να διώξεις τον φόβο ;να επιστρέψει η γαλήνη και η ανασφάλεια μέσα σου ;θέλεις οτιδήποτε και να συμβεί να έχεις την σωστή και σίγουρη εσωτερική πληροφόρηση μέσα σου να σε οδηγεί .

Μία είναι η λύση ,το “Μυστήριο” της εξομολόγησης, η αρχή της επιστροφής ,στον αληθινό πραγματικό εαυτό σου …

Καλή φώτιση και αρχή μετάνοιας 

“Διδάξω ανόμους τας οδούς Σου και ασεβείς επί Σε επιστρέψουσιν“.

Γ.Μ 

πηγη: https://www.triklopodia.gr , https://choratouaxoritou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου