Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

«Δεν θα κάνουμε διαλογο, ή βάλτε μάσκα ή περάστε έξω. Αλλιώς καλέστε την αστυνομία να πάρει τον κύριο»

Ένταση σημειώθηκε ατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας 24 Δεκεμβρίου 2020 Παραμονή Χριστουγέννων ο Πρωτοσύγκελος Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς ήρθε σε αντιπαράθεση με πιστό που δεν φορούσε τη μάσκα του εντός της Εκκλησίας.Ο ιερέας διέκοψε την Θεία Λειτουργία, με έντονο τόνο και έκανε επανειλημμένες παρατηρήσεις στον πιστό και στο τέλος φωνάζοντας τον απείλησε ότι θα κληθεί η αστυνομία, αν δεν συμμορφωθεί..

Δεν θα ανοιξουμε διαλογο, όσοι δεν φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω. Όσοι δεν φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω σεβόμενοι και τους συνανθρώπους σας και τη νομοθεσία. Οι ιερείς και οι ψαλτες με βάση το νόμο εξαιρουνται.

Διαβάστε το Νόμο. Περάστε έξω χωρίς μάσκα, αυτο που σας λέω, το λόγο του Θεού τον ξέρω καλύτερα από εσάς. Ή θα φορεσετε μασκα ή θα βγείτε έξω , σας παρακαλω πολύ, με ωραιο τρόπο, περάστε έξω.

Σας προσβάλλουμε ενώπιον όλων λοιπον αφού δεν καταλαβαινετε με ωραιο τρόπο, ή φορεστε μάσκα ή περάστε έξω.

Αντιρρησίες θα είστε στο σπίτι σας όχι εδώ. Εδώ θα είστε υπακουοι και σεβαστικοί, αυτό που σας λέω. Κουμάντο και αντιρρησίες στο σπιτι σας, εδω κανω εγω κουμαντο είμαι προεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλιου το καταλαβατε;

Δεν θα κάνουμε διαλογο, ή βάλτε μασκα ή περαστε έξω. Αλλιως καλεστε την αστυνομία να παρει τον κυριο.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας.


Επιμέλεια άρθρου: Χώρα του Αχωρήτου

2 σχόλια:

  1. ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΩΝ Ο ΤΡΙΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΟΧΙ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλλειψη ορθής πίστεως, εκκοσμίκευση (καριέρα), διάφορες στρεβλώσεις....αποτελέσματα της απομάκρυνσης (και) των ρασοφόρων από την πνευματική ζωή της εκκλησίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή