Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Luc Montagnier, Νόμπελ Ιατρικής: Για να εισαχθεί η ακολουθία του HIV στο γονιδίωμα του Covid-19 χρειάστηκαν μοριακά εργαλεία και αυτό μπορεί να γίνει μόνο στο εργαστήριο



Ο κορωνοϊός δεν προήλθε από την αγορά της Ουχάν. Αυτός μπορεί να είναι ένας ωραίος μύθος, αλλά δεν μπορεί να γίνει .Ο κορωνοϊός προήλθε από το βιοεργαστήριο της Ουχάν».

Τα λόγια αυτά δεν ανήκουν σε κάποιο τυχαίο ερευνητή ή δημοσιογράφο ή πολιτικό. Ανήκουν στο Γάλλο νομπελίστα Luc Montagnier ο οποίος τιμήθηκε το 2008 με το βραβείο Νόμπελ της ιατρικής για την έρευνά του στην άλλη θανατηφόρα ασθένεια το AIDS.

Σε συνέντευξή του στις 16 Απριλίου , ο Γάλλος ιατρός εξήγησε γιατί δεν πιστεύει ότι ο Covid-19 δεν προέρχεται από μόλυνση που συνέβη στην ιχθυαγορά Huanan της Ουχάν . «Είναι ένας “όμορφος” μύθος αλλά δεν είναι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι προήλθε από το εργαστήριο βιοερευνών της Ουχάν», λέει ο Γάλλος νομπελίστας για να συνεχίσει:

«Το εργαστήριο της Ουχάν ασχολείται με τέτοιου είδους έρευνες σχετικά με την οικογένεια των κορωνοειδών ιώσεων από τις αρχές του 2000. Έχουν μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα ερευνών» λέει ακόμη ο Montagnier και εξηγεί ότι έχει αναλύσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της ακολουθίας των γονιδιωμάτων του ιού με τον, μαθηματικό, συνάδελφό του Jean-Claude Perr.

«Δεν είμαστε οι πρώτοι που το λέμε αυτό. Μια ομάδα Ινδών ερευνητών δημοσίευσε επίσης μια εργασία στην οποία αποδεικνύεται ότι το πλήρως γονιδίωμα του κορωνοϊού έχει ακολουθίες ενός άλλου ιού του γνωστού HIV δηλαδή του AIDS».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η ομάδα των Ινδών ερευνητών αναγκάστηκε στη συνέχεια να αποσύρει τη δημοσίευσή της, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες για ποιο λόγο και ποιοι την ανάγκασαν να την αποσύρει υπογραμμίζοντας: «Η επιστημονική αλήθεια πάντα όμως επικρατεί στο τέλος».



Μάλιστα ο Γάλλος γιατρός αναφέρει ότι ο κορωνοϊός COVID-19 προήλθε από την προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν εμβόλιο κατά του AIDS!

Σύμφωνα με τον Montagnier στοιχεία από το DNA του AIDS εισήχθηκαν από τους Κινέζους ερευνητές στο γονιδίωμα του κορωνοϊού με μοριακά εργαλεία προκειμένου να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο κατά του AIDS. «Πρόκειται για έργο ενός μαθητευόμενου μάγου και όχι ενός επιστήμονα», πρόσθεσε.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του αυτών,ο Γάλλος νομπελίστας καθηγητής,τόνισε ότι κατά την εκτιμησή του ο κορωνοιός ως εκ της ιδιότητας του θα εξαφανιστεί σε λίγους μήνες, δυστυχώς μετά από αρκετούς θανάτους θέση που υποστηρίζει και ο γνωστός στη Γαλλία συναδελφός του καθηγητής Ντιντιέ Ραούλτ.

Από την εποχή της βράβευσής του με το νόμπελ ιατρικής μαζί με τον ερευνητή Françoise Barré-Sinoussi, ο Luc Montagnier έχει κατηγορηθεί για ορισμένες θέσεις του. Το 2009 ανέπτυξε κάποιες θεωρίες έξω από την πεπατημένη αναφορικά με την προέλευση του AIDS και τον τρόπο μετάδοσής του, ενώ το 2017 100 Γάλλοι ακαδημαϊκοί ζήτησαν την αποπομπή του από το «ιατρικό κολέγιο» εξαιτίας θέσεων που πήρε κατά του εμβολιασμού.

Σημειώνουμε επίσης ότι τις σημερινές θέσεις και εκτιμήσεις του Γάλλου καθηγητή απέρριψε επισήμως και το Ινστιτούτο Παστέρ,που ασχολείται με έρευνες για τον κορωνοιό τονίζοντας ότι υπάρχουν επαρκή επιστημονικά στοιχεία και ευρήματα για την ζωική προέλευση του κορωνοιού.Επισης, το Ινστιτούτο εμφανίζεται αισιόδοξο για την πορεία των ερευνών του αναφορικά με την εύρεση εμβολίου,που ισως γίνει πραγματικότητα πρόβλημα της παρελεύσεως 18 μηνών.


Υπογραμμίζουμε πάντως,ότι παραπλήσια με την τοποθέτηση Μοντανιέ είναι και η αντίστοιχη αμερικανική προσέγγιση για την ύπαρξη του κορωνοιού,γεγονός με μεγάλη γεωπολιτική σημασία.



πηγη Synaxaria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου