Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020

Γέροντας Θαδδαίος της Βιτόβνιτσα: Σήμερα ετοιμάζονται έξυπνοι άνθρωποι και διανοούμενοι να δεχθούν τον Αντίχριστο


Για τους έσχατους καιρούς

Από καιρό θα είχε έρθει η Αποκάλυψη και η Δευτέρα Παρουσία, αν δεν υπήρχαν ειλικρινείς πιστοί που προσεύχονταν ν' αναβληθεί αυτή η ώρα.

Υπάρχει η παράδοση ότι ήδη ο 6ος αιώνας μ.Χ. ήταν κρίσιμος.Και τότε οι προσευχές αγίων ανθρώπων ανέβαλαν το τέλος.Όσο όμως ο χρόνος απομακρύνεται, τόσο λιγότεροι θα είναι οι πραγματικοί χριστιανοί, όλο και λιγότερες οι εγκάρδιες προσευχές, όλο και λιγότερες δυνατότητες ν' αναβληθεί το τέλος.

Το άπιστο κύμα της εποχής μας δεν θα λυπηθεί καμία χώρα...

Σήμερα ετοιμάζονται έξυπνοι άνθρωποι και διανοούμενοι να δεχθούν τον Αντίχριστο.

Σήμερα ολόκληρος ο πολιτισμός τείνει στο να αποσπάσει την προσοχή του ανθρώπου, ιδιαίτερα των νέων από τον εαυτό τους, από το να δουν μέσα τους, τον εαυτό τους, προτείνοντάς τους ασταμάτητες διασκεδάσεις και εξωτερικές ανησυχίες.Έτσι λοιπόν οι πνευματικές αξίες συρρικνώνονται.

Αυτοί είναι οι έσχατοι καιροί, μόνο που ο χρόνος συντόμευσε, επιταχύνθηκε, ολόκληρη η ζωή γίνεται ταχύτερη! 

Για παράδειγμα, κάποτε από τη Βιτόβνιτσα μέχρι το Βελιγράδι ταξίδευες τρεις ημέρες, σήμερα θέλεις δυο ώρες...

Ο Αντίχριστος ως μεσσίας θα βασιλεύσει στον Ισραήλ, αφού ο Ισραήλ δεν αναγνωρίζει τον Χριστό κι αναμένει ακόμη τον συνήθη επίγειο βασιλιά που θα έχει το χρίσμα, τον οποίο θα βρει στο πρόσωπο του Αντιχρίστου.

Απόσπασμα από το βιβλίο: Όποιον σκέπτεσαι, σε εκείνον ανήκεις (κλικ εδώ)
Εκδόσεις Πορφύρα

Αντιγραφή για Παναγία Ιεροσολυμίτισσα


https://toperivoli.gr/product/%cf%8c%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%cf%83%ce%ba%ce%ad%cf%80%cf%84%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%84-%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%ae%ce%ba%ce%b5%ce%b9%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου