Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Calvin Tickle: Ο Καναδός που εκφώνησε συγκινητική φιλελληνική ομιλία στο προχθεσινό συλλαλητήριο (8/3) κατά της παράνομης μετανάστευσης στην Θεσσαλονίκη και βούρκωσε όταν...


Ήταν λίγο πριν το τέλος των ομιλιών – χαιρετισμών στην συγκέντρωση τής πλατείας Αριστοτέλους κατά τής μαζικής παράνομης ισλαμικής μετανάστευσης.
Όσοι είμασταν κοντά στην μικρή εξέδρα με το μικρόφωνο παρατηρήσαμε τον κύριο τής φωτογραφίας να κάθεται κάτω από μια ομπρέλα…(καθώς ψιχάλιζε) και να συννενοείται με την καλή συνάδελφο και πατριώτισσα από την Κατερίνη Μαρία Νικολαΐδου (που συντόνιζε τούς ομιλητές).

Η οποία αμέσως μετά άρχισε να διαβάζει μεταφρασμένη την ομιλία τού φιλέλληνα Καναδού, ονόματι Calvin Tickle, που ταξίδεψε χιλιάδες μίλια για να έρθει στην πρωτεύουσα τής Μακεδονίας και να συμπαρασταθεί στην Ελλάδα και στούς Έλληνες.



Η ομιλία του ήταν συγκλονιστική, και αξίζει να την διαβάσετε ολόκληρη:

“Γεια σας.
Σίγουρα μερικοί θα αναρωτιέστε γιατί κάποιος που δεν είναι Έλληνας, και ούτε γεννήθηκε στην Ελλάδα, θα ερχόταν από την άλλη πλευρά τού Ατλαντικού για να ζήσει και αυτός τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες μίας χώρας ξένη προς αυτόν.
Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα ιδανικά με τα οποία μεγάλωσα.

Ιδανικά που πρώτα εδραιωθηκαν στην Ελλάδα και διαμόρφωσαν τον πολιτισμό τού κόσμου.
Άφησα πίσω μου όλα και όλους, την όποια ζωή είχα, αλλά με δεχτήκατε εδώ ως έναν φίλο σας, ως έναν σύμμαχό σας και ανοίξατε τις καρδιές και τα σπίτια σας.
Γιατί οι Έλληνες έχετε κάτι μοναδικό, μία ξεχωριστή αρετή που λέγεται ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
Και αυτό το φιλότιμο μού επιτρέπει σήμερα και πάντοτε να μοιράζομαι τις ίδιες αξίες με εσάς.
Όλοι, όμως, δεν συμμερίζονται αυτές τις αξίες, αντιθέτως διασπείρουν φόβο και καταστροφή.

Καθημερινά ακούμε για βιοπραγίες και εγκλήματα κατά τού Ελληνικού λαού. Εγκλήματα που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν τα βίωνε ο λαός σας. Μια κλιμακούμενη εγληματικότητα που γίνεται όλο και πιο βίαιη, όλο και πιο συχνή.
Καθημερινοί βανδαλισμοί, ιεροσυλίες, ληστείες, βιασμοί και δολοφονίες. Εγκλήματα που στην πλειοψηφία τους διαπραττονται από τους παράνομους μετανάστες, πολίτες που ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται εδώ.

Δυστυχώς, πολλές από αυτές τις παραβατικές συμπεριφορές μένουν ατιμώρητες, ή αντιμετωπίζονται χαλαρά για λόγους ακατανόητους!.. Σε μία χώρα δημοκρατική, ευνομούμενη και σύγχρονη, όπου η ασφάλεια τού πολίτη είναι αναφαίρετο δικαίωμά του.
Το σύστημα που προστατεύει αυτά τα παραβατικά στοιχεία δεν είναι πρωτίστως εγχώριο…
Είναι διάφορες διεθνείς οργανώσεις, ΜΚΟ, και “αλληλέγγυοι”, που υπό τον μανδύα τού “ανθρωπισμού” και με μεγάλα οικονομικά οφέλη, παρέχουν προστασία στους παραβάτες πελάτες τους.

Είτε με νομική κάλυψη, είτε με προπαγανδιστικές κραυγές περί “ρατσιστικής” και “ξενοφοβικής” αντιμετώπισης των παραβατών.

Οι σκοποί τους είναι σκοτεινοί.
Πρέπει άμεσα αυτές οι διάφορες “ακτιβιστικές” οργανώσεις να διαλυθούν, να ελεγχθούν, και όπου διαπιστωνονται παρατυπίες να τιμωρηθούν αυστηρώς όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία.

Βλέπω απόπειρα αλλοίωσης των αρχών και αξιών σας, διάλυση τής κοινωνικής σας συνοχής και φίμωση κάθε αντίθετης άποψης που δεν αποδέχεται έναν τρόπο ζωής που αυτοί προσπαθούν να επιβάλλουν. Για τούς λόγους αυτούς, για την διασφάλιση τού τρόπου ζωής σας και όλων των ιδανικών σας, ως Έλληνες πρέπει να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σάς αποκαλεί “ρατσιστές”, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σάς αποκαλεί “φασίστες”.

Φασίστες και ρατσιστές είναι αυτοί που με την βία επιβάλλουν τις δικές τους πρακτικές πάνω στον λαό σας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος είπε : “Μάς ενώνει η γλώσσα, το Ελληνικό μας αίμα και το όραμά μας”.
Ως Έλληνες οφείλετε να τιμήσετε την κληρονομιά που σάς άφησε.

Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να ξαναγίνει μεγάλη, δυνατή, το κέντρο τού κόσμου!!!”.



Είπε, δηλαδή, όλα τα αυτονόητα και δίκαια – τού ελληνισμού, και όχι μόνο – που δεν τολμούν να εκστομίσουν ούτε στο ελάχιστο οι ελληνόφωνοι εθνομηδενιστές των ανοιχτών συνόρων…

Οι οποίοι προπαγανδίζουν ακριβώς τα αντίθετα, “λασπολογώντας” και ενοχοποιώντας ως δήθεν “ρατσιστή” τον ίδιο τον λαό στον οποίο υποτίθεται ότι ανήκουν!..
Αυτούς πρωτίστως κατακεραύνωσε ο Καναδός.
Κι έχει τεράστια σημασία που το έκανε ένας ξένος.
Με την ολοκλήρωση τής εκφώνησης τής ομιλίας του ήμουν ο πρώτος που τον πλησίασα και τον ευχαρίστησα.

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τον προσέγγισαν και άλλοι διαδηλωτές για να πράξουν το ίδιο.
Ο Calvin, συναισθανόμενος την αγάπη, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη που εισέπραττε από έναν ένδοξο και φιλόξενο λαό που αγωνίζεται για να παραμείνει έθνος και να διατηρήσει τις παραδοσιακές του αξίες που φώτισαν την Ανθρωπότητα, συγκινήθηκε και βούρκωσε διακριτικά…

Δεν θα την ξεχάσω αυτή την εικόνα…
Τον ευχαριστώ και από αυτό εδώ το δημόσιο βήμα, όπως πιστεύω ότι κάνουν και όλοι οι Έλληνες πατριώτες και λογικοί άνθρωποι.
THANK YOU VERY MUCH CALVIN!

YOU ARE ALREADY GREEK…

πηγη http://omothimadon.gr , https://agiapisti.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου