Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΜΟΝΟ…ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παρότρυνε τους ανθρώπους να σταματήσουν να χρησιμοποιούν μετρητά και κάλεσε τους πολίτες του κόσμου να εγκαταλείψουν την οικονομική και κοινωνική τους ελευθερία για να σταματήσουν τον ιό corona.

Σύμφωνα με αναφορές ότι το Πεκίνο «καραντίνασε» βρώμικα μετρητά, ο ΠΟΥ προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι ο ιός θα μπορούσε να επιβιώσει σε τραπεζογραμμάτια και πιθανώς να εξαπλωθεί το Covid-19 σε κοινότητες και σε όλο τον κόσμο.
Το ίδρυμα προτίθεται να τραβήξει τα χαρτονομίσματα εκτός κυκλοφορίας επειδή είναι ένα εργαλείο διάδοσης του ιού.

Για να μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης από χρήματα, η ΜΚΟ συνέστησε στους πολίτες των χωρών που αγωνίζονται με εστίες να προτιμούν τις ψηφιακές πληρωμές όπου είναι δυνατόν, ανέφερε ο Daily Telegraph.

Αναφορές του ZeroHedge: Το γεγονός ότι ο ΠΟΥ καλεί το κοινό να αποφύγει τα μετρητά δεν αποτελεί έκπληξη: Οι μελέτες έχουν δείξει ότι οι κοροναϊοί ζουν σε επιφάνειες για 9 ημέρες.
Κατά τη διάρκεια της δήλωσης, ένας εκπρόσωπος του ΠΟΥ ανέφερε σε μελέτη της Τράπεζας της Αγγλίας ότι τα τραπεζογραμμάτια μπορούν να «μεταδώσουν βακτήρια ή ιούς» και ζήτησαν από τους ανθρώπους να πλύνουν τα χέρια τους. Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι το 90% των λογαριασμών $ 1 περιέχει βακτήρια, και μια ελβετική μελέτη διαπίστωσε ότι οι ιοί είχαν επιβιώσει στα πρόσωπα των ελβετικών φράγκων για μέρες.

Οι προειδοποιήσεις του WHO ακολούθησαν την Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας του περασμένου μήνα, η οποία άρχισε να χρησιμοποιεί υπεριώδες φως για την απολύμανση των νομισμάτων που έχουν κατατεθεί στις κινεζικές τράπεζες πριν από την απομόνωση των λογαριασμών για μια εβδομάδα πριν την επαναφορά τους στην κυκλοφορία.
Οι Βρετανοί και οι ευρωπαίοι πολίτες τους θα πρέπει να γίνουν όλο και πιο προσεκτικοί εάν ο ιός εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη, ο ΠΟΥ προειδοποίησε μέσω του τηλεγράφου:
«Γνωρίζουμε ότι τα χρήματα αλλάζουν συχνά τα χέρια και μπορούν να κρατήσουν όλα τα είδη των βακτηρίων και των ιών», δήλωσε εκπρόσωπος στο Telegraph.

«Συνιστούμε στους ανθρώπους να πλένουν τα χέρια τους αφού χειρίζονται χαρτονομίσματα και δεν αγγίζουν τα πρόσωπά τους.Εάν είναι δυνατόν, θα ήταν επίσης σκόπιμο να χρησιμοποιηθούν πληρωμές χωρίς επαφή για να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης. »

Φυσικά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μία από τις μεγαλύτερες ΜΚΟ στον κόσμο εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να διακηρύξει τις αρετές των «χωρίς χαρτιά» χρημάτων: Η παγκοσμιοποίηση για μια «κοινωνία χωρίς μετρητά» συνεχίζεται εδώ και χρόνια και έχει επιτύχει τη μεγαλύτερη επιτυχία της στη Σκανδιναβία. Η Σουηδία έχει γίνει σχεδόν «χωρίς μετρητά» και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχουν αντιμετωπίσει τα πολλά μειονεκτήματα που στηρίζονται αποκλειστικά στο ψηφιακό χρήμα.
Όπως ήδη αναφέρθηκε, συμβαίνουν τα εξής:

… Ο ιός εξαπλώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη και οι κυβερνήσεις αντιδρούν όπως και η κινεζική κυβέρνηση. Πολεμικό δίκαιο και πλήρης φυλακή συγκέντρωσης. Αυτό θα οδηγούσε σε εμφύλιο πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού είμαστε ένοπλοι και πολλοί άνθρωποι θα πυροβολούν όποιον προσπαθεί να μας βάλει σε στρατόπεδα καραντίνας. Η Ευρώπη είναι συνήθως βιδωμένη.

Στη συνέχεια, η εγκατάσταση προτείνει την αφαίρεση χαρτονομισμάτων από το σύστημα, επειδή είναι ένας ιός διασποράς. Η Κίνα προωθεί ήδη αυτή τη λύση.

Μαγικά, θα είμαστε σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά μέσα σε ένα ή δύο χρόνια. Οι παγκοσμιοποιητές το απαιτούν εδώ και χρόνια. Όλα γίνονται ψηφιακά, οπότε ακόμη και η τοπική οικονομία είναι εντελώς συγκεντρωμένη όταν πεθάνει το ιδιωτικό εμπόριο.
Μια εστία ιού αποτελεί σοβαρή απειλή για όλους μας, αλλά η υποτιθέμενη θεραπεία είναι ακόμη μεγαλύτερη απειλή. Η οικονομική και κοινωνική μας ελευθερία ενεργεί στο όνομα της καταπολέμησης του ιού κορώνας; Ανεξάρτητα από το πόσο θανατηφόρα είναι το λάθος, δεν αξίζει τον κόπο.



Currency notes may be spreading coronavirus, World Health Organisation warns | Folk



ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ _ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ _ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666

S.O.S…S.O.S…S.O.S ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ CAPITAL CONTROL TOΥ 2015 ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ …



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

πηγη: http://nikosxeiladakis.gr , https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου