Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

«Στους έσχατους καιρούς, η Κόλαση θα γεμίσει από νέους»


Θα υπάρξει μετάνοια πολύ σημαντική στη νεολαία όταν το κακό φτάσει στο απροχώρητο, έχει προφητευθεί και αυτό, αλλά γενικά θα έρθει αργά. Πολλοί νέοι θα έχουν χαθεί…

Ας ελπίσουμε εμείς οι Ορθόδοξοι, να λάβουμε από το Θεό τη δύναμη να αντισταθούμε στο κακό εγκαίρως.

Η υποστήριξή μας στη Νέα Τάξη πραγμάτων και το συνοθύλευμα των πνευματικών διαστροφών της, είναι γεγονός αποστασίας από το Θεό. Τότε είπαν οι Πατέρες οι άνθρωποι δεν θα ανέχονται να ακούσουν την υγειά διδασκαλία του Θεού, και θα εκτραπούν σε μύθους. Πολλοί μιλούν τώρα για Νέα Εποχή, για UFOs, για Κούφια Γη, για κόσμους στα άστρα με ανώτερους πολιτισμούς κλπ. Όλα αυτά όμως, αφήνουν πίσω τους ένα ίχνος αληθινό: Πίσω τους κρύβονται δαιμονικές επιρροές, οπότε θέλοντας και μη ο άνθρωπος των ημερών μας δεν μπορεί παρά να σκοντάψει πάνω σε μεθοδίες πονηρών δυνάμεων. Αν δεν ξέρει τίποτε σωστό γι’ αυτές, πως θα τις αντιμετωπίσει;

Όταν ασχοληθεί σύμφωνα με την Ορθόδοξη Χριστιανική διδασκαλία κάποιος γονιός ή νέος, για να αντιμετωπίσει το πραγματικά μεγάλο πρόβλημα της σύγχρονης σατανικής επιβολής, ενώ στην αρχή θα αντιμετωπίσει και την φοβίζουσα ορολογία περί πονηρών πνευμάτων κλπ, μετά εν τούτοις δεν επικεντρώνεται η προσοχή στο κακό. Διότι η Αλήθεια είναι ο Χριστός και η διδασκαλία του, ενώ το ψέμα και η απάτη έχουν πάρα πολλές μορφές, και όπως το σκοτάδι βρίσκεται όπου δεν υπάρχει φως, έτσι κι αυτά είναι οτιδήποτε αντιτίθεται στο λόγο και θέλημα του Θεού. Δεν συμφέρει λοιπόν να ψάχνει κανείς στα ατέλειωτα σκοτάδια του κακού. Συμφέρει μόνο να γνωρίσει καλά πια είναι η αλήθεια από το λόγο του Θεού, που είναι ο ήλιος της Δικαοσύνης, για να αρχίσει κατόπιν να διακρίνει τι είναι φωτεινό και τι είναι σκοτεινό, τι είναι σωστό και τι λάθος. Έτσι εξετάζουμε τα γεγονότα συγκρίνοντάς τα με τα λίγα και απλά λόγια της Γραφής, και τα επεξηγηματικά των Πατέρων της Εκκλησίας.

…Είναι ευκαιρία τώρα να παρατηρηθούν όλα τα πιόνια των σκοτεινών κύκλων, διότι σε άλλες εποχές κρύβονται. Τώρα όπως πριν το Θείο του Πάθος, ο ίδιος ο Κύριος, τους έδωσε την εξουσία να εμφανισθούν στο προσκήνιο. Αλλοιώς πως θα εμφανιζόταν ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, και για 30 αργύρια να μπορέσει να προδώσει τον Διδάσκαλό του και Θεό και Κύριο των πάντων; Οι σύγχρονοι Ιούδες λοιπόν βγαίνουν σιγά – σιγά στο προσκήνιο. Και το χρήμα, είναι αυτό που πάλι τους κινεί. Με τελική κατάληξη, όπου, καθώς ειπώθηκε και τότε για τον Ιούδα, θα ήταν καλύτερο γι’ αυτούς να μην είχαν γεννηθεί, παρά να πάνε εκεί που θα πάνε.

Γέροντας Παίσιος: «Σήμερα νομίζει η νεολαία ότι απολαμβάνει κάτι. Μοιάζει πολύ με τα παιδιά της πείνας που βρίσκανε αυτά που πετούσανε οι στρατιώτες της κατοχής και τα γλύφανε και νόμιζαν ότι απολάμβαναν κάτι, ενώ ήταν σάπιο». (Αθωνικό Ημερολόγιο, Δ. Τάτση, 1988)

πηγη: https://www.imdleo.gr/htm/nwo.htm     

 https://simeiakairwn.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου