Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Βηθλεέμ / Bethlehem City / Επεισόδιο 32 ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Άγιοι Τόποι: Εκεί όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου. Γνωρίζουμε την Ιερά πόλη της Βηθλεέμ και την ιστορία της μέσα στο χρόνο


Βηθλεέμ / Bethlehem City / Επεισόδιο 32 ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Άγιοι Τόποι: 

Εκεί όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου.
Γνωρίζουμε την Ιερά πόλη της Βηθλεέμ και την ιστορία της μέσα στο χρόνο.


Στην εκπομπή φιλοξενείται ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ τέως Σκευοφύλαξ του Ναού της Γεννήσεως του Κυρίου μας στη Βηθλεέμ και νυν Πατριαρχικός Επίτροπος στην πόλη Ίρμπετ της Ιορδανίας. Η συνέντευξη (06:43-28:51) πραγματοποιήθηκε για την εκπομπή Άγιοι Τόποι:

Εκεί όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου, από τον κ. Γεώργιο Αλβανό, τ. Λαμπαδάριο του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως του Κυρίου στα Ιεροσόλυμα και τ. Καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής στην Πατριαρχική Σχολή Σιών Ιεροσολύμων. 

Υπεύθυνος των υποτίτλων του βίντεο στην Ελληνική γλώσσα και συγχρονισμού π. Ιωάννης Νικολάου.

Κάνε δωρεάν την εγγραφή σου στο κανάλι ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ πατώντας εδώ: 

https://bit.ly/2FuabWw

Διαδικτυακή αναμετάδοση της ομώνυμης εκπομπής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης "Το Φως". Πρώτη μετάδοση στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 09:40 π.μ. Επιμέλεια - παρουσίαση εκπομπής, δημιουργία βίντεο και μοντάζ: Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Νικολάου

Φωτογραφικό υλικό: α) Προσωπικό αρχείο Πανοσ. Αρχιμανδρίτου Ιγνατίου Καζάκου Ηγουμένου Ιεράς Μονής των Ποιμένων (περιοχή Βηθλεέμ της Ιουδαίας, Παλαιστίνη) και της πόλεως Μπετζάλλας, β) Samieh Castro Mukarker δομέστικος του Ναού της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, γ) Προσωπικό αρχείο Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννη Νικολάου, δ) Εικόνα Γεννήσεως Ιησού Χριστού (10:17 - 10:52 και 17:55 - 20:26) απο αγιογράφο κ. Ξενοφώντα Φλώκο, και ε) από διαδίκτυο.

Η μουσική που ακούγεται είναι: α) για σήμα εκπομπής: Η ομπρέλα του Βοσπόρου/Ευανθία Ρεμπούτσικα. β) για επένδυση εκπομπής: Σταμάτης Σπανουδάκης 1. ΗΦΑΙΣΤΙΩΝ απο cd ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και 2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΗ απο το cd Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ. Την επιλογή της μουσικής έκανε η Πρεσβυτέρα Ειρήνη Νικολάου.Την επιλογή της μουσικής έκανε η Πρεσβυτέρα Ειρήνη Νικολάου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου