Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Έκκληση σε εθελοντές αιμοδότες - Αίμα χρειάζεται η Μαρία που μαχαιρώθηκε χθες


Μάχη για να αντιμετωπίσουν τη σοβαρή κατάσταση της Μαρίας που μαχαιρώθηκε χθες στο σπίτι της φίλης της στην οδό Υψηλάντη, δίνουν από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του Νοσοκομείου Λαμίας.

Η άτυχη κοπέλα έχασε πολύ αίμα μέχρι τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο ενώ αμέσως μετά υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση που ευτυχώς ήταν επιτυχής. Οι δικοί της άνθρωποι κάνουν έκκληση σε εθελοντές αιμοδότες, να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους για να την βοηθήσουν στις κρίσιμες αυτές ώρες για την αντιμετώπιση των σοβαρών τραυμάτων που της προκάλεσε ο δράστης.

Να σημειωθεί πως απαιτείται αίμα 0 Αρνητικό και Α Αρνητικό, αφού η κοπέλα έχει σπάνια ομάδα αίματος.

Αν διαθέτετε την κατάλληλη ομάδα αίματος που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Μαρίας, απευθυνθείτε ΠΡΩΤΑ στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λαμίας (Τηλέφωνο νοσοκομείου: 2231356000) για να δείτε αν συμπληρώθηκε η ποσότητα που χρειάζεται ώστε να μην ταλαιπωρείστε.

Εάν δεν βρίσκεστε στη πόλη της Λαμίας και είστε Εθελοντές Αιμοδότες μπορείτε να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο Νοσοκομείο στο Τμήμα Αιμοδοσίας για να στείλετε η να δώσετε αίμα για τη Μαρία που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.


πηγη: http://radio-net.gr/v1/lamia-aima-chreiazetai-i-maria-poy-machairothike-chthes-ekklisi-se-ethelontes-aimodotes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου