Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Ο Άγιος Εφραίμ τους απάλλαξε από τη Μαγεία


Όπως αναφέρει η κα Ε. Κ., σε επιστολή της προς την Ι. Μονή τού Αγίου Εφραίμ, Ο Σύζυγος της επό 7 ολόκληρα χρόνια είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα. Δε μπορούσε να κοιμηθεί, γιατί κάποιος που έμπαινε στο σπίτι τους σαν φίλος ήταν ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΟΣ και ήθελε να διαλύσει την οικογένειά τους για λόγους συμφεροντολογικούς. 

Σαν αποτέλεσμα, λοιπόν, των μαγικών ενεργειών του, ο σύζυγος της ούτε να ηρεμήσει μπορούσε, ούτε να κοιμηθείόταν βρισκόταν δίπλα του. Την ξυπνούσε κι απαιτούσε να πάει να κοιμηθεί αλλού, πιστεύοντας ότι εκείνη του χαλούσε τον ύπνο. Άλλες πάλι φορές, έφευγε εκείνος. Οι θερμές της προσευχές και οι εξορισμοί που του έγιναν ναι μεν βελτιώναν την κατάσταση, αλλά δεν τη θεράπευαν. Υποτροπίαζε τακτικά.

Εξαιτίας της κατάστασης αυτής, Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΒΙΩΤΟΣ, καθώς λέμε, γιατί δημιουργήθηκε και σ’ εκείνη σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, γι’ αυτό και πολύ συχνά σκεπτόταν τον χωρισμό.

Τρεις μέρες όμως αφότου επισκέφθηκαν την Ι. Μονή τού Αγίου και η αείμνηστη Μητέρα Μακαρία, στην οποία ανέφεραν το πρόβλημά τους, τους Σταύρωσε με Ιερό Λείψανο Του Αγίου Εφραίμ, θεραπεύτηκε τελείως και σώθηκε ο γάμος τους.

Ευγνωμονεί τον Άγιο και εύχεται ο Κύριος, με τις πρεσβείες Του, να ευλογεί και να προστατεύει όλο τον κόσμο.

Στα βιβλία με τα θαύματα του Αγίου Εφραίμ υπάρχουν και πολλές άλλες μαρτυρίες πιστών ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
Δοξασμένο να είναι τα’ όνομά Του στους αιώνες των αιώνων. Αμήν!

ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ.
Εν ζάλαις, βιοτικαίς ακλινώς, το πηδάλιον ψυχών κατευθύνεις, προς όρμον τής σωτηρίας κλεινέ, και ΠΑΓΙΔΑΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΝΗΡΑΣ, ΔΙΑΛΥΕΙΣ ΕΝ ΤΑΧΕΙ (ποίημα Κυριακού).

ΥΠΕΡ. ΘΕΟΤΟΚΕ, ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΟΣΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΚΑΡΙΑ, ΠΡΕΣΒΕΥΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΑΜΗΝ!

Από το βιβλίο Οπτασία και Θαύματα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ του Θαυματουργού
Εκδόσεις: Ιερά Μονή Ευαγγελισμός Θεοτόκου, Όρος Αμώμων Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου