Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος και το ΧΑΟΣ που θα επακολουθήσει θα είναι το Εφαλτήριο του Ανόμου Αντιχρίστου

του ΜΑΚΗ ΜΑΛΕΖΗ 

Είναι πολύ πιθανό, η δεύτερη περίοδος της δράσης του Αντίχριστου, να ξεκινήσει μέσα στις συνθήκες ενός νέου Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου, που θα εξαπολυθεί από τις σκοτεινές

δυνάμεις, όταν οι λαοί και τα έθνη, που θα υποφέρουν και θα δυστυχούν εξαιτίας των φρικιαστικών συνθηκών ενός πολέμου, δεν θα βρίσκουν καμία διέξοδο από το καταστροφικό αδιέξοδο, επειδή όλοι οι μυστικοί μοχλοί για την επίλυση της προκατασκευασμένης κρίσης θα βρίσκονται στα χέρια του μυστικού σατανικού συνασπισμού, ο οποίος και θα τον βοηθήσει. Πιθανόν, η χαοτική κρίση του πολέμου να είναι γενικευμένη, με προκατασκευασμένες και σκηνοθετημένες πανδημίες, φυσικές καταστροφές, οικονομική κατάρρευση, φτώχεια και πείνα.

.
Ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί από το πουθενά και θα προτείνει ένα πολύ ευοίωνο ειρηνοποιό σχέδιο, θα υποσχεθεί την μια καταπληκτική λύση με πολιτική και κοινωνική σοφία που θα λύσει ριζικά την παγκόσμια κρίση ― με την εγκαθίδρυση μιας ενιαίας πολιτικής και κοινωνικής τάξης σε ολόκληρο τον κόσμο, με την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Θα εμφανιστεί σαν “ειρηνοποιός” προτείνοντας την κατάργηση όλων των στρατών και των συνόρων.
.
Και η κουρασμένη και συγκλονισμένη από τις συμφορές του πολέμου, η πνευματικά τυφλωμένη ανθρωπότητα, η οποία θα πασχίζει να εξέλθει από την αναταραχή, την σύγχυση και το χάος του πολέμου, όχι μόνο δεν θα αντιληφθεί την δόλια παγίδα που θα έχει στηθεί από τον “ειρηνοποιό” Αντίχριστο ― αλλά θα παρασυρθεί στην πιο φρικτή υποδούλωση. Θα τον αναγνωρίσει σαν σωτήρα της και ως μεγαλοφυή “ειρηνοποιό” ηγέτη, τον μόνο που θα μπορεί να τον σώσει.
.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με την παγκόσμια δημοσιότητα και την προπαγάνδα που θα τον παρέχουν αφειδώς τα φιλικά προσκείμενα σε αυτόν ΜΜΕ, ο Αντίχριστος, θα αναδειχθεί σαν ένας σοφός στοχαστής, ένας ανοιχτόμυαλος νέος ηγέτης και “Σωτήρας” όλων των εθνών του κόσμου. Η φήμη του θα εξαπλωθεί αστραπιαία και συντονισμένα σε όλη την Οικουμένη μέσα σε ελάχιστο χρόνο. «Πονηρά πνεύματα, που θα αποσταλούν σε όλο το κόσμο, θα διεγείρουν στους ανθρώπους τις πιο ανώτερες σκέψεις για τον Αντίχριστο, γενική ευδιαθεσία και ακαταμάχητη έλξη προς αυτόν.» (Άγιος Εφραίμ ο Σύρος, Ομιλία 16η).
.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Αντίχριστος δεν θα ασκήσει καμία εξουσία, ούτε βία, αλλά θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την ευνοϊκή διάθεση των ανθρώπων προς το πρόσωπό του, μέσω της εξαπάτησης και της υποκρισίας φορώντας επιδέξια την μάσκα της προσχηματικής αρετής.

Σχόλιο του ΜΑΚΗ ΜΑΛΕΖΗ στο άρθρο Ηλίας Καλλιώρας : Από τους Λόρντι και την Κοντσίτα σ«το» Nemo

πηγη

1 σχόλιο:

 1. Πολύ ωραίο το άρθρο.
  Είναι όπως τα λέει απλά αν κατάλαβα καλά το έχει δεδομένο ότι θα βγει μέσα από τον πόλεμο, ο αντίχριστος;

  Το ότι περιμένουμε και τρίτο παγκόσμιο πόλεμο είναι σίγουρο.
  Και η Αποκάλυψη του Ευαγγελιστή Ιωάννη μας λέει για τον Αρμαγεδών.
  Το ότι όταν θα έρθει ο αντίχριστος θα υπάρχει πλήρη ανομία και αποστασία από τον Άγιο Τριαδικό Θεό μας και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
  Το ότι θα υπάρχει μία χαοτική κατάσταση και αυτό είναι σίγουρο.
  Όμως πια δεδομένη στιγμή θα εμφανιστεί το γνωρίζει μόνο ο Άγιος Τριαδικός Θεός μας.

  Και ακόμα ένα σίγουρο είναι, αυτό που λέει στο τέλος του άρθρου:

  Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Αντίχριστος δεν θα ασκήσει καμία εξουσία, ούτε βία, αλλά θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την ευνοϊκή διάθεση των ανθρώπων προς το πρόσωπό του, μέσω της εξαπάτησης και της υποκρισίας φορώντας επιδέξια την μάσκα της προσχηματικής αρετής.

  Για αυτό και μας λέει ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός θα πλανέψει ακόμα και τους εκλεκτούς.

  Μόνο όσοι έχουν το Πνεύμα το Άγιο θα μπορούν να τον διακρίνουν.
  Οι υπόλοιποι δυστυχώς θα πλανηθούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή